Hirdetés

Aktív témák

• CactuS

Arcképgyáros

válasz ngabor2 #38744 üzenetére

Én el sem mentem. Nem volt felesleges 400 órám megtanulni betűről betűre 2 rohadt vastag könyvet( elterjedt neve: A fekete Biblia). Párhuzamos számítási rendszerekből volt egy vizsgám, de előtte átmentem szórakoztatni a szaktársakat, akik szigorlatoztak. Hát gyorsan haladt a sor... A vizsgámra kiváncsi leszek, ez kivételesen 40%tól van meg, 3 kérdésre fullosan válaszoltam, egyre meg nem maradt időm teljesen, de azt hiszem még így is van esély a kettesre ( Nem röhög, ennél a tanárnál még életemben nem láttam 2esnél jobb osztályzatot)

Engem amúgy jövőre fognak szórni. Sajnos nagyon hülye vagyok az analízishez. Ha a gyakorlatot felfogom, akkor megcsinálom, de bizonyítások, tételek azok már nem az erősségeim... Persze a BSCseknek már nem kell szigorlatozni, viszont oda csak úgy vennének át, ha max 100 kreditet fogadtatok el (jelenleg még 2 tárgyam van vissza az egész tetves kócerájból+ a szigorlat (az 200+ kredit, ha jól tudom)).

És még lehet rámhúznak egy adag nyelvi órát, ami miatt nem mehetek szakmai gyarolatra ( az nem érdekli őket, hogy évekkel ezelőtt megcsináltam a nyelvi szigorlatot (neylvi alapvizsga vagy mi a rák) plusz jelenleg van Közép As nyelvvizsgám (alap elég a diplomához) illetve ha minden jól megy szombaton befigyel a B része is.... Komoly kétségeim vannak, hogy megér e ennyi idegeskedést egy vacak diploma...

Eh, most kicsit el, haza kell hoznom nővéremet...remek, nehogy már tudja este 7 előtt rendesen reggelizni...

Aktív témák