Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
baró, nekünk minden év elején jön egy papírocska, hogy kérünk vagy sem adójóváírást, én sosem kérem, legfeljebb ha járna valamicske, akkor majd most visszaigényelem, ha nem akkor így jártam
de azért gondolom van bérpapírod meg miegymás, amiből ki lehet szűrni, hogy fogtak-e vagy sem
vagy Te szerintem annyira tájékozott ebben a témában is, hogy tudd mennyi az annyi 
az apeh-al, egyébként nekem is tele a tököm, meg a diákhiteles barmokkal is, tavaly év elején írtak hogy cumi van az apeh behajtja rajtam a tartozásom, igaz nem volt sok, olyan 110 ropi, igaz 105-t vettem fel összivissz 1 félévbe, nem is gond, az is igaz, hogy egyszer fizettem nekik 35 ropit, az ugyebár 145ropi 105 után, na mindegy, mondtam nekik okés, így jártam fogják, le is vették, 35 ropijával havonta, na mondom ez is megvót mégsincs este, erre tavaly október körül kb fél évvel a lefogások után, jön megint egy levél, hogy lógok vagy 7 ropival, mondtam nekik hogy elmehetnek a sunyiba, mind egy fillérig lefogtak, csakhát, valami adminisztrációs hiba volt náluk vagy mi a kurva anyjuk, mondtam nekik nézzenek utána, ha nem smakkol szóljanak osztjóvan, legfeljebb ha idén megint megkeresnek, akkor elküldöm nekik a bérpapírokat amin természetesen minden okés, addíg meg hadd szopjanak vele
Aktív témák
- Spórolós topik
- Xbox Series X|S
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- PlayStation 5
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- LEGO klub
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Windows Insider Program
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- További aktív témák...
- LG 45GR65DC-B 45 / 5120x1440 / 200HZ / VA /
- Chieftec Smart Seriels GPS-500A8 80 Plus minősítésű 500W tápegység
- Apple iPhone 13 - 85% Akku - 128GB - Független - Hibátlan
- HONOR Magic8 Lite 5G 512GB + CHOICE Cubuds - Gyári Bontatlan, 2028-ig garanciális
- HONOR Magic8 Pro 5G 12/512GB (Black) - Új, Kártyafüggetlen, 2029-ig garanciális
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Beszámítás! MSI Thin 15 B13UC FHD GAMER notebook - i5 13420H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 4GB WIN11
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de azért gondolom van bérpapírod meg miegymás, amiből ki lehet szűrni, hogy fogtak-e vagy sem
vagy Te szerintem annyira tájékozott ebben a témában is, hogy tudd mennyi az annyi