Hirdetés
- talmida: Változások 2. rész
- talmida: My Art II.
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Hujikolp
üzenetére
Hmmm, romantika-illatot érzek

Többiek(botlábúak): én meg legelőre kerültem a táncban, köszönhetően a néptáncos múltamnak, azaz akkor még aktív állapotomnak, illetve annak, hogy nem épp a magasabbak közé tartoztam, ahogy most sem. Volt esze a csajnak(osztálytársam), aki még a konkrét koreográfia kialakulása előtt le-stipistoppolt, ráadásul egymagasak is voltunk. És így jól jártak a srácok utánam a sorban, mert volt kiről nézni hogy mit kell csinálni. Azért le a kalappal előttük, mert egész jól ellötyögték.
Kedvenc táncos vezényszavaim: Na, akkor kezdjük mezőről! (lásd: legelő'ről) Akkor most kettőt jobbra, most kettőt barna. Valamint itt tudtam meg azt is, hogy: ''Szalagnak, kardnak, csatnak, f.asznak baloldalon a helye''
És: szalag, szalagavató
[Szerkesztve]
Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone R7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 830 G5, G6 13,3" i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest