Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
VladimirR
üzenetére
most te vagy nem vállalkoztál még életeben, vagy borzalmasan naív vagy..
melyik az igazság?
hidd el az embernek nincsen alapból a természetében, hogy a másiknak bedörgöljön, de amikor hülyének nézik, és még le is húzzák, és ha szóvá teszed még meg is fenyegetnek hogy fogd be a pofád.....
szóval álljon meg a menet..
ja és majd megnézem te hogy intézed el az ilyen dolgot, menj bíróságra, sok sikert a sok sok évig húzódó perhez
[Szerkesztve] -
Integra
titán
peterkeT:
''Az erőszak továbbra sem megoldás semmire''
nem kötekedni akarok, de szerinted a mai világban a férgek ellen mit csináljon az ember?!
..... -
Integra
titán
válasz
parandroid
üzenetére

-
Integra
titán
válasz
parandroid
üzenetére
logisztikázhatnak meg kiszervezhetnek a műanyag alkatrész soha nem lesz fém...
ott bukták el szerintem, hogy hirtelen megalománia tört rájuk és mindenféle baromságot elkezdtek gyártani. ami itt segítene, az max a profil tisztítás, a nem kifejezetten nyomtatóágak leválasztása és eladása etc..
csakhogy már a nyomtató gyártásban is buktak rendesen. nem csodálkoznék ha egyszer az egészet valamelyik cég felvásárolná
[Szerkesztve] -
Integra
titán
ha nem színeset nyomtat az ember, természetesen csak lézer

ettől függetlenül a hp-t már csak régi önmaga árnyékának tartom, minőségben és megbízhatóságban már rég lenyomták azok a cégek, akik nem álltak neki ezer féle szutykot gyártani, hanem maradtak a célpiacuknál
[Szerkesztve] -
Integra
titán
színesben gondolkodsz vagy csak fekete fehér nyomtatás? mert ha utóbbi akkor csak lézer és csak xerox! 65ezer brutto, két oldalas nyomtatás, csupa fém alkatrész, semmi gagyi tönkremenő vacak.
van egy hp 7760-as színes műanyag szar, öcsémnek kellett a tanulmányaihoz, sulinetre vette, már hiába nyomom a gombot, be se kapcsol....
van egy 15 éves hp laserjet 3p, ez mai napig megy, csak a lapbehúzó fej kopott szét és kevés már benne a memória, így ez meg ezért használhatatlan már
hápét én soha a büdös életben nem veszek többet az hót ziher!!
[Szerkesztve] -
Integra
titán
-
Integra
titán
válasz
neongorack
üzenetére
egyelőre nem.
-
Integra
titán
rohadt emule is...
tőlem töltenek fel ezerrel, de nekem azt írja ki hogy 8 nap várakozás...
-
Integra
titán
berakom ide is, okuljon mindenki belőle:
zsírúj pioneer dvr-110d, tegnap vettem, most vettem észre beszerelésnél reggel
Bővebben: link -
Integra
titán
ááá, ezt nem hiszem el..
végre megtalálom az összes tom petty albumot 1976-tól, erre 128kbit-es.....
nincsenek meg valakinek 256kbit-es tömörítésben????? -
Integra
titán
válasz
parandroid
üzenetére
az igazi

na lassan letolom a maradék söröm, aztán alvás, reggel vizsga... -
Integra
titán
agassi rulz, 35 évesen is döntős!!!

-
Integra
titán
pulp fiction in 30 seconds
Bővebben: link
ott van!
-
Integra
titán
válasz
Viktor0610
üzenetére
naja, de nem igazán érdekel, 300gb-nál ne legyen már gond 100mb
a lényeg a klavi, és az ms hardverek azért nem éppen fosok.
a logitech klavikat simán verik szvsz
bár aki szereti a takony billenytűket annak biztos bejönnek -
Integra
titán
hali
tudja valaki hogy lehet e ezt már itthon kapni és mennyiért?!
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Integra
titán
okay

okt 10-én a frei dossziéban lesz egy kevés km is, a frei terrorizmus-antiterrorizmus kapcsán csinált riportot és így került ki izraelbe. az edzőm intézte neki a dolgokat.
benne lesz a thsahal parancsnoka is, a netanyai rendőrség kiképzői is és samuel bashan, több miniszterlenök testőre is. és természetesen eyal is
-
Integra
titán
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
persze, de messze nem lesz ilyen szigorúan pc-hez kötött szerencsére

-
Integra
titán
válasz
Polacheck
üzenetére
megyek újra multizni, értékesítési osztályvezetőnek
igen jó kondíciókkal, és ha bejön az új rendszer és jól teljesítek az embereimmel, akkor minden út nyitva előttem
a legviccesebb az, hogy kb két hét alatt lement minden. felhívtak egy nagy fejvadász cégtől (valamikor korábban valahogy bekerült a cv-m hozzájuk), hogy elküldenék az önéletrajzom a cégnek (600 másikkal együtt), mondtam ok, két nappal később visszahívtak, hogy menjek interjúra, következő héten elmentem, egy külső tanácsadó, marketinges és hr-es főnökökkel nagy interjú pénteken. szerdáig ígérték a visszahívást, ma hívtak. derült égből villámcsapás kb ahogy jött az egész, de azt hiszem véletlenek nincsenek, amit most dolgozom az kezd bekampózni, szvsz csak idő kérdése hogy utcára raknak...
itt még agyalok, hogy hogy adjam be hogy felállok, biztos nem veszik jó néven és morogni fognak, de döntöttem, az én életemről van szó, fekete melóra nem lehet alapozni..
ne tudd meg mennyivel nyugodtabb vagyok most..
jövő héten már indul a 2 hónapos tanulás, egy hónap áruház és igazgatóság, utána pedig az egyik legnevesebb sales tanácsadó, oktató mukinál szintén egy hónap könyvbújás és tanulás. furcsa lesz megint az iskola padot nyomni, de egyáltalán nem bánom, nagyon komoly dolgokat fogok újra tanulni!
és amire különösen büszke vagyok, hogy semmi ismerős, semmi protekció semmim nem volt, az utcáról vadidegenként kerültem be! és ez adjon mindenkinek erőt, hogy igenis meglehet csinálni még mindig ebben a világban és a tudást és a személyiséget még igenis értékelik! szóval hajrá mindenkinek!!
[Szerkesztve] -
Integra
titán
ajeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!
FELVETTEK, munkát váltok!!!!!!!!!!!
-
Integra
titán
-
Integra
titán
nincs jobb, mint vasárnap este biztonsági kamerák ismertetőit magyarra fordítani.........
-
Integra
titán
na 23, akkó upszi dézi

Aktív témák
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 Pro (256 GB) (rendelhető)
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest