Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
Agostino
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Üdv.
Én télen nyáron sportcipőt hordok, bakancsot egyszer vettem jó drágáért, persze ki is nőttem iziben, következő télen már nem akart a lábamra menni.
Személy szerint 2 éve Pumát hordok, az elsőt még Ausztriában vettem meg, bírta a strapát rendesen még most is megvan, csak az orra lyukadt ki sajnos, mert szétkoptattam. Erre az évre egy Puma Sariant választottam, bőr, fekete fehér, szerintem nagyon jól néz ki, és ami a legfontosabb, hogy ebben az esős időben egyszer sem ázott át.
[Szerkesztve] -
Agostino
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Zárkozz be a legkisebb szobába és gyujts meg ha van otthon 1-2 esetleg 3 szál kerítésszaggató füstölőt. Nekem be szokott válni. Igaz, hogy utána alapos fürdés jön mert olyan lesz a szagod mint egy megrögzött pirománnak, de cserében (jobb esetben) pár nap és nincs nátha. Na persze könnyen fent áll a füsmérgezés lehetősége, ugyhogy értesítsed a közeli hozzátartozóidat hogy mire készülsz.

-
Agostino
addikt
Hello all.
Elöbb folytattam egy tanulságos kis társalgást a T-Rágya-val. Napok óta 75k vagy 80k a letöltésem a 130-134k helyett, na mondom ezt nem hagyom annyiba, betelefonálok. Elzavartak menjek mérjek tesztsebességet. Ott rendben minden. Visszkapcsolódok, ott nem akar menni. Nem tudom miért van ez, de nem is ez a lényeg. Visszahívtam őket. Elvitatkoztunk egy darabig a rendszeremről, hogy rakjak fel más tűzfalat. Furcsa ez az egész, mert ami most van az ugyanaz, mint amit lassan egy éve használok.
Nem baj, majd lecserélem, legyen igaza. Azért nem hagytam ennyiben a dolgot, továbbvittem a fonalat. Kihozta az úriember a dologból azt, hogy azért kevés a letöltésem mert feltöltök. Hopp mondom csuhajja. CFosSpeed dísznek van csak fent. Erre annyit mondtam neki, hogy 3-4 oldalról akartam tölteni, feltöltés nem volt, ott sem ment. De,de a feltöltés a zavaró. Okés, ahogy Cartman mondaná. Feltöltés ahogy Agostino csinálja : némi torrent, napi 2-3 óra Skype öcsémmel, weboldalakra töltögetés. Holnap el ne felejtsem feljelenetni magamat, mert az ilyen aljas kis mocskok mint én, akik fel mernek tölteni minimum kötelet érdemelnek.
A legcukibb rész ekkor következett. Sokat töltögetek. Ajve ajve. Mondom mennyit? Sokat, szeptember 10én letöltött 5gbtot. Na azt hogyan? Elötte ez van. Okés. Ez a best of, idézem '' Letöltött egy rahedli adatot, azért van ez meg ez'' valamint '' Ebben az évben nagyon sok adatot letöltött''. Megkérdeztem tőle, hogyha az én adatmennyiségem rahedli (1 év alatt 220gb), akkor hogyan jellemezné azoknak a letöltött mennyiségét, akik egy hónap alatt annyit szedtek le mint én egy év alatt? Néma csend. Okés.
Erre megkérdeztem, hogy mennyiben tekinthetőek valósnek ezek az adatok? Ezek valósak. Akkor, kérdem tőle, miért van az, hogy volt amikor 12-13 nap adatforgalma nem volt sehol sem? Adatbázishiba volt, ki lett javítva. Remek, remek Agostino örül. Eztuán elkezdtem kissé morcos lenni, de a végén csak annyit mondott: ''és most én mit csináljak?'' Mondom akkor semmit. Nah itt tartok most, jövő héten meg átmegyek Externethez valószínüleg.
Azért itt egy kis furcsaság még akad. Ugye adsl 24óránként bonttódik, uj ip-t kapok. Namost nekem akad egy ilyen : 38h04m28s hálózaton töltött idő egyhuzamban.
-
Agostino
addikt
Hmm érdekes. Firefox végtelen ciklust gyártott a belépésből, de Explorer rendes gyerek volt és beengedett
Hi all.
Egész nap nem akar menni a net rendesen, meg most bökte ki egy haverom, hogy neki sem az igazi, 40k val jönnek max lefele a cuccok, belassult az egész. (Mindkettőnknek 1mbites adslje van)
Nem tudja valaki mi a helyzet? Jár más is hasonló cipőben?
Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Parkside szerszám kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- Konzol Screenshot
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Nikon D3 Profi szett
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 01.04
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- Xiaomi 14 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest