Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
QuarK
senior tag
Hehe... Tényleg, nehogy piszkos legyen, mert akkor ki kell dobni
Viccen kívül, én találtam már szemetesben faszául működő Kenwood olajsütőt... Nem értettem mi baja, minden működött tökéletesen... Aztán az egyik szomszéd megjegyezte, h csak piszkos volt... Megtakarítottam, és kerestem vele 15 fontot 
mod: MárK: Aztán ha jól berugsz, és félmeztelenül ordibálva rohangálsz majd a körúton, és még jobban betörölközöl, akkor jussanak eszedbe bölcs szavaim...
[Szerkesztve] -
-
QuarK
senior tag
válasz
ladybug
üzenetére
Végre!!! Háhááá, más is így gondolja

Amúgy én azon lepődtem meg, hogy mindenhol, Morrisons, Tesco, Sainsbury, a sütis részlegek majd az üzletek negyedét kiteszik
De én nem szerettem az édességeik, túl édesek voltak, meg tapadtak a fogakhoz, de nagyon
Pfujjj...
Bár a meggyes pite, asszem Mr. Kiplings, na az ízlett...
mod: peterkeT: az angol mustár, na az valami...
[Szerkesztve] -
QuarK
senior tag
válasz
ladybug
üzenetére
Bezzeg a ''hungarian chicken paprika'' után megnyalták mind a tíz ujjuk

Amúgy engem egy picit valami 5 napos elb*szott kávéutánzatra, vagy mire emlékeztetett... Én nem is próbálkoztam, hogy megkérdjem, van-e citrom meg cukor... Inkább megelőztem a dolgot, hogy orange juice-t kértem
-
QuarK
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Broáhh, akárhányszor valahol vendégségben voltam, mindig azzal kínáltak...
Aztán megszoktam
-
QuarK
senior tag
De jó, hogy ''szóltatok''... Nekiestem én is egy Tibinek
Mondjuk, muszáj is volt, ma több okból is kell az endorfin... -
QuarK
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Szemüvegem nincs, más kérdés, hogy 14 éves korom óta sokat ülök monitor előtt, ráadásul 19 éves koromig egy 60Hz-es dög előtt döglöttem; mégis, mindenki piszkál, mert nagyon élesen látok... Sörhasam sincs, sőt... A sört nem szeressem (de ezt már írtam), egy Balfi ávíz figyel be az egér mellett... A gép tetején viszont inkább lenne egy pizza... Jelenleg a Kalkulus meg a Diszkrét matek példatár les rám ádáz pillantásokkal... 
-
QuarK
senior tag
válasz
Polacheck
üzenetére
Nem tudom, nekem eleve durva élmény lesz, Május végén mentem ki angliába, ott mindent tettem, de tévét nem néztem; és a koliban se soha (mindig akadt más elfoglaltság)...
Kész, lesem a Magellánt, és szénné röhögöm magam, nem tom' miért, olyan együgyű az egész
mod: violinkulcs, nincs RTL, nem fogja az a töpörödött antenna...
[Szerkesztve] -
-
QuarK
senior tag
A poén, hogy ugye kinn voltam Angliában, és szüleim okosságának köszönhetően február óta nincs fizetve. S elméletileg már szept. 6-án szerződésbontás-végrehajtó-irgumburgum-ide-a-125-ezrünket kellett volna h bekövetkezzen, szal a halasztás már megvan eléggé

WN31RD: Amúgy köcce a tippet, divxplayer viszi
mamakedvence: A kólát se szeretem
Narancslevet iszok meg ávizet...
[Szerkesztve] -
-
QuarK
senior tag

Itt döglök a koliban, árva teremtett lelket alig látni... Azért nem mentem haza, mert azt hittem, el tudok valamit intézni, de kiderült, hogy csak hétfőn járthatok utána... Most egyedül vagyok, emiatt nem lehettem a szerelmemmel sem, és legközelebb csütörtökön látom; tanulnom kéne kalkulust, és ehelyett itt sajnáltatom magam; letöltöttem a Trainspotting-ot mert meg szerettem volna nézni erre semmi se játssza le F3nézőke szerint DIVX3 de akkor se megy, megettem a heti túró rudi adagom és nagyon nem tudok mit kezdeni magammal váááááááááááá-hhááááááááá...
Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Nintendo Switch 2
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Okos Otthon / Smart Home
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lexus, Toyota topik
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL
- Honeywell DC313N elemes kapucsengő
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Azt már nem adtuk el szobatársammal, inkább úgy élveztük a filmeket... 

És sokan azon élnek, meg McDonalds-on... Meg minden előre van csomagolva, tedd be a mikróba aszt kész...
De én nem szerettem az édességeik, túl édesek voltak, meg tapadtak a fogakhoz, de nagyon
Pfujjj...
A tudatalattidat nem tudod becsapni, és minket sem...
Megkésve bár...