Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
Aktív témák
-
Pacák
senior tag
válasz
VladimirR
üzenetére
Már rutinos pelenkacserélő vagyok. A húgomnak van két gyereke, a ''nagyfiú'' két év és háromhónapos, a kislány három hónapos. Némi nemű fürdetési és pelenkacserélő gyakorlatom van. Továbbá szakképzet ''ló'' is vagyok a ''nagy'' alatt.

A nukikról annyit, ha sikerül újra felfejlődnöm, ami már nem valszínű harminc felett és pelenkával a kézben, akkor lehet kétségbeestten keresni, hogy hol, melyik ghost szúrta be az ellenfélnek azt az ominózus indítást.
Innentől mindenkinek:
Köszi mindenkinek a gratulációkat! Most értem újra haza, jól van a baba is a mama is, nagyszülők is voltak a párom részéről. Az én részemről inkább később, mert húgomék náluk vannak, és beteg lett a nagyfiú: Már mindenki őt pátyolgatta és nem lenne szerencsés terjeszteniük az újszülötteknél a bacikat. Én se megyek hozzájuk bacit gyűjteni. A páromnak pozitív volt a kenet valamilyen baktériumtól, ezért kapott antibiotikumot, de nem eleget, mert túl gyorsan kibújt a picurka. Ezért most a picit szúrkálják kúraszerűen, pedig tünetmentes. ÉS SZÉP!
Mondtam már, hogy szép?
Ja igen!
Erdey_a! Mindjárt meghallgatom az mp3 -at.
Aktív témák
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 16 128GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest