Hirdetés

Aktív témák

• Pacák

senior tag

válasz VladimirR #2945 üzenetére

Már rutinos pelenkacserélő vagyok. A húgomnak van két gyereke, a ''nagyfiú'' két év és háromhónapos, a kislány három hónapos. Némi nemű fürdetési és pelenkacserélő gyakorlatom van. Továbbá szakképzet ''ló'' is vagyok a ''nagy'' alatt. :DDD

A nukikról annyit, ha sikerül újra felfejlődnöm, ami már nem valszínű harminc felett és pelenkával a kézben, akkor lehet kétségbeestten keresni, hogy hol, melyik ghost szúrta be az ellenfélnek azt az ominózus indítást. :DDD

Innentől mindenkinek:

Köszi mindenkinek a gratulációkat! Most értem újra haza, jól van a baba is a mama is, nagyszülők is voltak a párom részéről. Az én részemről inkább később, mert húgomék náluk vannak, és beteg lett a nagyfiú: Már mindenki őt pátyolgatta és nem lenne szerencsés terjeszteniük az újszülötteknél a bacikat. Én se megyek hozzájuk bacit gyűjteni. A páromnak pozitív volt a kenet valamilyen baktériumtól, ezért kapott antibiotikumot, de nem eleget, mert túl gyorsan kibújt a picurka. Ezért most a picit szúrkálják kúraszerűen, pedig tünetmentes. ÉS SZÉP! :D

Mondtam már, hogy szép? :))

Ja igen!
    Erdey_a! Mindjárt meghallgatom az mp3 -at. :)

Aktív témák

Hirdetés