Hirdetés

Aktív témák

• Agostino

addikt

Hello all.

Elöbb folytattam egy tanulságos kis társalgást a T-Rágya-val. Napok óta 75k vagy 80k a letöltésem a 130-134k helyett, na mondom ezt nem hagyom annyiba, betelefonálok. Elzavartak menjek mérjek tesztsebességet. Ott rendben minden. Visszkapcsolódok, ott nem akar menni. Nem tudom miért van ez, de nem is ez a lényeg. Visszahívtam őket. Elvitatkoztunk egy darabig a rendszeremről, hogy rakjak fel más tűzfalat. Furcsa ez az egész, mert ami most van az ugyanaz, mint amit lassan egy éve használok.

Nem baj, majd lecserélem, legyen igaza. Azért nem hagytam ennyiben a dolgot, továbbvittem a fonalat. Kihozta az úriember a dologból azt, hogy azért kevés a letöltésem mert feltöltök. Hopp mondom csuhajja. CFosSpeed dísznek van csak fent. Erre annyit mondtam neki, hogy 3-4 oldalról akartam tölteni, feltöltés nem volt, ott sem ment. De,de a feltöltés a zavaró. Okés, ahogy Cartman mondaná. Feltöltés ahogy Agostino csinálja : némi torrent, napi 2-3 óra Skype öcsémmel, weboldalakra töltögetés. Holnap el ne felejtsem feljelenetni magamat, mert az ilyen aljas kis mocskok mint én, akik fel mernek tölteni minimum kötelet érdemelnek.

A legcukibb rész ekkor következett. Sokat töltögetek. Ajve ajve. Mondom mennyit? Sokat, szeptember 10én letöltött 5gbtot. Na azt hogyan? Elötte ez van. Okés. Ez a best of, idézem '' Letöltött egy rahedli adatot, azért van ez meg ez'' valamint '' Ebben az évben nagyon sok adatot letöltött''. Megkérdeztem tőle, hogyha az én adatmennyiségem rahedli (1 év alatt 220gb), akkor hogyan jellemezné azoknak a letöltött mennyiségét, akik egy hónap alatt annyit szedtek le mint én egy év alatt? Néma csend. Okés.
    Erre megkérdeztem, hogy mennyiben tekinthetőek valósnek ezek az adatok? Ezek valósak. Akkor, kérdem tőle, miért van az, hogy volt amikor 12-13 nap adatforgalma nem volt sehol sem? Adatbázishiba volt, ki lett javítva. Remek, remek Agostino örül. Eztuán elkezdtem kissé morcos lenni, de a végén csak annyit mondott: ''és most én mit csináljak?'' Mondom akkor semmit. Nah itt tartok most, jövő héten meg átmegyek Externethez valószínüleg.
    Azért itt egy kis furcsaság még akad. Ugye adsl 24óránként bonttódik, uj ip-t kapok. Namost nekem akad egy ilyen : 38h04m28s hálózaton töltött idő egyhuzamban. :)

Aktív témák