Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Aktív témák
-
WN31RD
addikt
''a szülőknek legalább akkora szükségük van arra a pár órára, mint a gyerekeknek''
Természetesen, de ez egyáltalán nem mond ellent annak, amit én írtam. Ez az általam említettektől teljesen független szempont. Ha ilyen okból kerül egy gyerek óvodába, akkor arról van szó, hogy a szülők és a gyerek érdekeinek ütközését egy kompromisszumos megoldással oldották fel. (Ami egyébként tökéletesen normális és elfogadható dolog, és az ilyet - mint arra utaltam is - sem bírálni, sem elítélni nem akarom.)
''Ráadásul az általad példaként felhozott gyermekek még mindig gyermekek.''
Ezt miből gondolod?
Egyébként akikre gondoltam, azok kb. fele-fele arányban már felnőttek, de a legfiatalabbak is tizenévesek.
''Nem a sajátaid, azaz nem ismerheted őket teljes valójukban.''
Mondjuk inkább, hogy valamivel (nehezen meghatározható mértékben) kevéssé ismerem őket, mint a szüleik. Ez természetesen igaz. De nem gondolom, hogy egy szülő is akár csak megközelíthetné azt, hogy ''teljes valójában'' ismeri egy gyerekét.
''És nem extrapolálhatsz olyan távol a jövőjükbe, hogy biztosan kijelenthesd: csak így jó.''
Tulajdonképpen nem azt akartam mondani, hogy ''csak így jó'', bár talán túl sarkosan fogalmaztam.
''Mindenképp kell társas kapcsolat a szülein kívül is egy gyereknek, fontos személyiségfejlődési lépés! Erre egy intézményesített módszer az óvoda.''
Ezt én nem vitatom, sőt egyetértek, és nem gondolom, hogy ezt én tudnám legjobban, vagy akár különösen jól megítélni. Amit (ilyen fiatal gyerekeknél különösen nagy) problémának tartok, az az óvoda intézmény-jellege, és az ottani válogatatlan társaság.
Szerk.:
gyerekvállalás - Hajlok rá, hogy alkalmassági vizsgához kellene kötni.
(És könnyen lehet, hogy nem mennék át.
)
Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Visszakerült a GOG az eredeti társalapítóhoz
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)