Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Okos?telefon
- sh4d0w: Nyitlocker
Aktív témák
-
WN31RD
addikt
válasz
ladybug
üzenetére
(''Szvsz ez önzőség lenne, mert a gyereket nem szabad így kisajátítani.''
Én sem a szülő, hanem éppen a gyerek érdekében írtam, hogy ha lehet, ilyen fiatal korban inkább ne óvodába kerüljön.)
''Másodszor pedig nem tudja az otthoni ''jó nevelés'' mellett elsajátítani, hogy a társaságban hogyan kell viselkedni. Harmadszor, így megtanul önállóan gondolkozni, dönteni és viselkedni, és kialakul a felelősségtudata.''
Erre csak azt tudom mondani, hogy konkrétan ismerek több olyan embert is, aki minimális óvodai látogatás mellett is megtanult nem csupán jól, hanem kifogástalanul viselkedni, és az átlagnál messze önállóbban gondolkodni. Mivel ők ezért mindenképpen kivételek, nehezen vizsgálható, hogy vajon abban is kivételek-e, vagy netán éppen ellenkezőleg, hogy szinte óvoda nélkül váltak ilyenné.
Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iPhone topik
- OLED monitor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Autós topik
- VR topik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- Oppo A14 4/64GB / 12 hó jótállás
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Vivobook S15 K3502ZA 15 notebook - i5 12500H 24GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs