Hirdetés
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
parandroid
félisten
Gondoltam, hogy a drivereket lecserélted, de nem hiszem, hogy az ilyenkor sokat ér. Nem lepődnék meg, ha a Win reinstall után menne az alaplapi hang.
Legyen igazam, mindenkinek az lenne a legjobb. Asus lapok egyébként nagyon jók (persze nem a 10k-s minuszikszes verziókról van szó), de hát az nforce2 sajnos nem lett tökéletes, a hangvezérlője meg ha jól tudom, amúgy is különösen problémás. Ez szerintem inkább a chipset gondja lesz. Mondom ezt úgy, hogy sose volt amd-s lapom, mindig Intel procijaim voltak, de a Via chipseteket igyekeztem kerülni. A SiS nekem bejött, bár sokan szidták ezt is, de persze az Intel chipsetek azért az igaziak...
p
[Szerkesztve]
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- Alienware 17r4 olvass
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Legyen igazam, mindenkinek az lenne a legjobb. Asus lapok egyébként nagyon jók (persze nem a 10k-s minuszikszes verziókról van szó), de hát az nforce2 sajnos nem lett tökéletes, a hangvezérlője meg ha jól tudom, amúgy is különösen problémás. Ez szerintem inkább a chipset gondja lesz.