Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
katavagyok
üzenetére
Én soha senkit. De komolyan.
Mondjuk a másnál kajálás nem számít megcsalásnak, vagy igen?
Meg azért álljon már meg a menet, nem is járunk. Mondtam én olyat hogy ''oké, legyen''?
Akkor meg meg sem csalhatlak. 
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
katavagyok
üzenetére
Egy a sok közül? Dehogy... mindenki más és más. Van akinél érdemes kajálni, van akinél nem.
Ha a PH-sok kérik, írhatok tesztet is a palacsintádról, és ezáltal biztosítva lesz hogy nem veszel el a ''sok'' közt. Persze ha nem kell a hírnév... 
Bubu79: Köszönöm megértésed.
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
katavagyok
üzenetére
Ez most nem egy egyértelmű válasz, ha jól veszem észre.
Na majd szólj MSN-en ha utánanéztél te is hogy ráérsz-e! Címem@Adatlap. 
Ladybug: Ennék én, de nincs mit! Bár pénteken egy volt osztálytársnőm meghívott palacsintázni, ő nagyon finomat sütött. (És volt baracklekvárja is
)
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
Panther
üzenetére
Na a baracklekvár a kedvencem, úgyhogy erre ráhibáztál. Van egy pirospontod mostantól.
(Esetleg még egy kis darált diót lehet hozzá rakni, és akkor maga a tökély!) Persze azért még meg kéne kóstolni azt a palacsintát mielőtt kisötöst adok rá, szóval nemtom, október 3-án délben megfelel? Akkor a naptár szerint éppen éhes leszek úgyis. 
Egyébként emberek, hogy lehet így meghitten palacsintázásról beszélni ha folyton beleírtok ide-ode 10 hozzászólást mindenféle másról? Hát nem szégyellitek magatokat?
...Ja hogy ez most az OFF TOPIC lenne eredetileg
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
katavagyok
üzenetére
Hm, na az már jó! Milyen töltelékkel lehet kóstolni? Mert van egy pár amivel imádom. De olyat úgyse tudsz csinálni mint anyám...! (Max jobbat vagy rosszabbat.
) -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
parandroid
üzenetére
Hmm hmm... nem is tudom, megnézem a határidőnaplómat ráérek-e. Tegnap Anna, ma Mariann volt nálam, holnap talán Lindával, holnapután meg Vikivel találkozom...
Hogy fér be ide még egy csaj? 
(Mondhatni jól alakulnak a dolgok.
Lindát épp tegnap éjjel ismertem meg egy atomjó bulin.
)
Xpod: A papír nem garantál semmit egyik csajnak sem, csak az esélyt.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
katavagyok
üzenetére
Neem? Semmit?
Fenébe, akkor mégsem jövünk holnap össze, meggondoltam magam. Megvárom milyen bizit kapsz ladybugnál. 
-
Panther
HÁZIGAZDA
Pacák! Craftozz sokat a gyerek előtt, és íme a jövő!

Bővebben: link -
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
Hogy mondják angolban azt hogy ''Ilyen az élet''? Mert szó szerint talán ''Such is life'' lenne, de sztem ez így nemjó... értelmesen meg ''That's what life's like'' de az meg túl hosszú. Szóval nincs vmi hasonló rövid forma erre mint magyarban?
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
parandroid
üzenetére
Én pl most olvastam vissza.
De vagy 300 hozzászólást, pedig csak a tegnapot hagytam ki! Micsináltok itt egész nap?! -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
parandroid
üzenetére
Canesten a megoldás.
(
) -
Panther
HÁZIGAZDA
Megfáztam a hétvégén, de nem tudom mikor... tök szar, tegnap este óta fújom az orrom. És holnap Mérés labor, kötelező óra.

-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
parandroid
üzenetére
Na az lenne aztán a legjobb, mondjuk tyúkanyó mintájára: naponta annyit mint önmaga.

[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
Elég lehangoló ez a lakás-téma...
Én lehet hogy ellopok egy ötletet (amit talán Pelitől hallottam?), miszerint sok Diákhitelt felvenni amíg itthon vagyok, félrerakni, aztán indulásnak jó is lesz. Végülis 10 félév x 150e Ft (jelnlegi max) azért az mégiscsak másfél milla, havi 3e Ft törlesztéssel (ha minimálbérért dolgozol). -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
PeliScan
üzenetére
Na az ilyen összeszámolásokból mindig valami jó dolog sül ki...
De ha esetleg kevés lenne majd a végeredmény, ne aggódj, te már tankolhatsz majd a 300 Ft-os benzinből hogy el tudj döcögni hazáig.

Escie: Érdekes... pedig én is mindnekinek mindent oda pakolok fel és linkelek be.
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
PeliScan
üzenetére
Nem, nem bűnözünk. Szépen betartjuk a törvényt. (Kivéve a 30-as táblát.
)
Jut is eszembe, szerencse hogy délután az ablakpucolás közben valami hírekbe beleakadtam véletlenül... gyorsan teletankoltam még a Mazdát 277 Ft/literért. (Múltkor még 254-ért tettem ugyanezt...)
Escie, KovacsUr: Át kell húzni az ultraweb-re, nekem még soha nem töröltek semmit. (Pár ilyen ''miez.mp3'' pedig már fent van egy ideje.)
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
parandroid
üzenetére
Vagy mert sok kis kötéldarabra van szüksége, és a pengével könnyedén fel tudja vágni az egy nagyot.
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Így van.... ez azt jelenti hogy már a '88-as csajok is potenciális barátnők
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Panther
HÁZIGAZDA
Bár tudnám ti miről beszéltek... én hajnali 2-ig filmet néztem, 11kor keltem, és kb ez lesz a program a hét hátralevő részében is. Neptunt nem láttam június óta, órarend már negyed éve készen...

MOD: mamakedvence: Mi lenne ha szimplán beraknál egy szóközt a nevedbe? Akkor el kéne hogy tudja törni neked két sorba. (Asszem...)
[Szerkesztve] -
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
I. Richard
üzenetére
Talán mert éjjel fél 12 van?

[Szerkesztve]
Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Apple iPhone 11 - népalma
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Robotporszívók
- Mobil flották
- VGA kibeszélő offtopik
- Jövedelem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ÚJ ASUS ROG Gladius III Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ ASUS ROG Chakram X Bolti ár:60k INGYEN FOXPOST
- Szinte ÚJ ROG Strix Flare II Animate Bolti ár:100k INGYEN FOXPOST
- ÚJ ROG Strix Scope NX TKL Moonlight White Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ ASUS ROG Falchion Wireless 65% Bolti ár:70k INGYEN FOXPOST
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Kék -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Fenébe, akkor mégsem jövünk holnap össze, meggondoltam magam. Megvárom milyen bizit kapsz ladybugnál.