- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
Ízlések és kredencajtók, de nekem az Asus nem igazán jött be. Unokatesómnak is 2 olyan lapja van, mindkettőt összepakolás után vissza kellett vinni gariba

Jelenleg én is arról nyomom, és a raid-et nem igazán sikerült belőni. Igaz, elég érdekes módon csináltam, ha tiszta install lenne, talán mnne. Egy Gigabyte lap volt eredetileg (és nemsokára ismét) a gépben. Azon más cuccok vannak (nF3, a jelenlegi lap pedig VIA), drivereltávolításra nem volt időm, Linux alá kernelt már jó előre fordítottam, ott nincs is igazán gond.
Ez az Asus lap iszonyú lassan bootol, néha kiírja, hogy CPU Fan fail, press F1. Nem áll le a venti, pedig felesleges forognia mindig. Az Ubuntu se volt hajlandó felmászni rá...
A Gigabyte-ot jobban szerettem, ha nem kellett, nem ment a venti. Egyetlen dolog, ami nem tetszett benne, hogy Linux alatt a szenzorok bekapcsolása után a venti nem állt le, és feleslegesen ment full fordulaton.
Lehet, hogy nem is Asus vs Gigabyte az ellentét, hanem VIA vs. nF3... De legalább túladok ezen a lapon is
Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anime filmek és sorozatok
- Hardcore café
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- LG LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4379, 100% Akkumulá
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 /Ryzen 7 PRO 4750U/16GB/512 SSD/FHD/IPS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest