Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
Ízlések és kredencajtók, de nekem az Asus nem igazán jött be. Unokatesómnak is 2 olyan lapja van, mindkettőt összepakolás után vissza kellett vinni gariba

Jelenleg én is arról nyomom, és a raid-et nem igazán sikerült belőni. Igaz, elég érdekes módon csináltam, ha tiszta install lenne, talán mnne. Egy Gigabyte lap volt eredetileg (és nemsokára ismét) a gépben. Azon más cuccok vannak (nF3, a jelenlegi lap pedig VIA), drivereltávolításra nem volt időm, Linux alá kernelt már jó előre fordítottam, ott nincs is igazán gond.
Ez az Asus lap iszonyú lassan bootol, néha kiírja, hogy CPU Fan fail, press F1. Nem áll le a venti, pedig felesleges forognia mindig. Az Ubuntu se volt hajlandó felmászni rá...
A Gigabyte-ot jobban szerettem, ha nem kellett, nem ment a venti. Egyetlen dolog, ami nem tetszett benne, hogy Linux alatt a szenzorok bekapcsolása után a venti nem állt le, és feleslegesen ment full fordulaton.
Lehet, hogy nem is Asus vs Gigabyte az ellentét, hanem VIA vs. nF3... De legalább túladok ezen a lapon is
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Call of Duty: Black Ops 7
- Path of Exile 2
- Samsung kuponkunyeráló
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- sziku69: Szólánc.
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4650G 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest