Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
Aktív témák
-
WN31RD
addikt
''a szülőknek legalább akkora szükségük van arra a pár órára, mint a gyerekeknek''
Természetesen, de ez egyáltalán nem mond ellent annak, amit én írtam. Ez az általam említettektől teljesen független szempont. Ha ilyen okból kerül egy gyerek óvodába, akkor arról van szó, hogy a szülők és a gyerek érdekeinek ütközését egy kompromisszumos megoldással oldották fel. (Ami egyébként tökéletesen normális és elfogadható dolog, és az ilyet - mint arra utaltam is - sem bírálni, sem elítélni nem akarom.)
''Ráadásul az általad példaként felhozott gyermekek még mindig gyermekek.''
Ezt miből gondolod?
Egyébként akikre gondoltam, azok kb. fele-fele arányban már felnőttek, de a legfiatalabbak is tizenévesek.
''Nem a sajátaid, azaz nem ismerheted őket teljes valójukban.''
Mondjuk inkább, hogy valamivel (nehezen meghatározható mértékben) kevéssé ismerem őket, mint a szüleik. Ez természetesen igaz. De nem gondolom, hogy egy szülő is akár csak megközelíthetné azt, hogy ''teljes valójában'' ismeri egy gyerekét.
''És nem extrapolálhatsz olyan távol a jövőjükbe, hogy biztosan kijelenthesd: csak így jó.''
Tulajdonképpen nem azt akartam mondani, hogy ''csak így jó'', bár talán túl sarkosan fogalmaztam.
''Mindenképp kell társas kapcsolat a szülein kívül is egy gyereknek, fontos személyiségfejlődési lépés! Erre egy intézményesített módszer az óvoda.''
Ezt én nem vitatom, sőt egyetértek, és nem gondolom, hogy ezt én tudnám legjobban, vagy akár különösen jól megítélni. Amit (ilyen fiatal gyerekeknél különösen nagy) problémának tartok, az az óvoda intézmény-jellege, és az ottani válogatatlan társaság.
Szerk.:
gyerekvállalás - Hajlok rá, hogy alkalmassági vizsgához kellene kötni.
(És könnyen lehet, hogy nem mennék át.
)
Aktív témák
- ASUS ROG Strix XG32UCWG
- Nintendo Switch kontrollerek Nixy QRD Nexigo Oniverse joy con gripcon
- Segítség PC össze szerelés legjobb komponensek (ár-érték) összeállítása 0-ról is.
- -151 760 Ft KEDVEZMÉNY: ÚJ Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF:i5 14500, 16GB DDR5, 512GB, nVidia T1000
- Samsung Galaxy Buds3 (Fehér)
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)