Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
Aktív témák
-
Bazsesz
őstag
Nagyon isten szám megy a D I G I T A L L Y I M P O R T E D HappyHardcore.com-os rádióján. Nagyon bejön.
DJ Myers - Battle of The Atlantic
Pont ideális zene a holnapi napra felkészülni
-
Bazsesz
őstag
Nem nézek túl sok filmet, egyszerűen csak nincs kit kicsinálnom MSN-en, mert most valahogy elfogytak az emberek...
Meg aztán itt állok tetőtöl talpig felöltözve, kiszelézve, érettségi buli vol2-re készen, csak épp nem megyek, mert elegem van a sok f@szból. Szal vagy itthon maradok, vagy beszólok mindenkinek, aztán bakterból nem a cha-ba megyek, hanem az akroba...
Lehet, hogy az a bajom, hogy túlságosan kihasználható vagyok.
-
Bazsesz
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Figy egyszerű. Megfogod, kicsieréled, meglesed, ha nem műkszik rendesen, úőjrahúzod. Ennyi...
-
Bazsesz
őstag
Ez is megvolt. Túl vagyok az egész hercehurcá. Sajnos. És most kezd előjönni.
Megkaptam a kék dokumentációt, és még a s**gemet se tudom vele kitörölni, mert ahhoz túl kemény. érettésgin nyújtott kimagasló teljesítményemért dicséretet kaptam infóból, 90% lett.
És egyszerűen nem tudok aludni, nem vagyok magamnál, egyszerűen azt se tudom, hogy most mi a helyzet. Itt vagyok a nagybetűs életben, és b*s*om a rezet...
És akkor ilyen emberek élnek (sajnos) a földön, mint én.
Kivagyok nagyon
-
Bazsesz
őstag
Lassan lépek a KASZA napokra
Jönnek havarék, kinnt lesz 1-2 osztálytárs, aztán meg jól megnézzük a poharak fenekét 
MEg kit udja, hogy mi lesz még kinnt, egy rakás jó csaj ment ki.
Kérem ne irigyeljenek, köszönöm![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
Bazsesz
őstag
Mi bajod a tejjel? Tök zsír a csomagolása

A NŐK VÉDELMÉRE
Meg amúgy is ezeket te is mind meg tudod csinálni.
Te is tudsz nedves lenni fürdés nélkül. Csak nyakon kell önteni egy vödör vízzel...
Te is tudsz hülyeségeket beszélni, mikor meg se lettél kérdezve.
Mint most ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A vérzésnél kicsit komplikáltan kell csinálni a dolgokat, de meglehet azt
Mindössze egy jellel kell összefutnod: Bővebben: link ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Hát a tejadással se kell messze menni... Elmész a boltba veszel egy liter tejet, és odaadod valakinek
-
Bazsesz
őstag
Szerintetek mi lennbe az eredménye az alábbi dolognak: Sapphire Radeon 9200 + Voodoo 2 @ SLI? Lenne valami értelme (glide miatt), vagy visszafogná az egészet?
-
Bazsesz
őstag
Na úgylátom ez is megnyílt. Az előző meddig tartott?
Aktív témák
- Nintendo Switch kontrollerek Nixy QRD Nexigo Oniverse joy con gripcon
- Segítség PC össze szerelés legjobb komponensek (ár-érték) összeállítása 0-ról is.
- -151 760 Ft KEDVEZMÉNY: ÚJ Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF:i5 14500, 16GB DDR5, 512GB, nVidia T1000
- Samsung Galaxy Buds3 (Fehér)
- Nikon AF-S NIKKOR 50mm f/1.4G objektív
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Az nagyon sokban hasonlít a CoD-hoz