Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
TéKrys
senior tag
Jó reggelt mindenkinek! Micsoda egy változatos idő van. Tegnap még rövidgatya+poló kombinációban jöttem dolgozni, most meg hosszúgatya+pulóver. Ja és még így is fáztam az úton. Nem baj valahogy kibírom. Szerencsére holnapra megint jó időt mondanak (tippelnek
).
Amúgy egyszerűen utálom ezt az időjárást ami nálunk van. Meet ugyebár mikor van rossz idő (kívétel persze a most) ::::: HÉTVÉGÉN amikor a dolgozó ember végre ráérne hogy kimenjen a szabadba, esetleg a strandra. De nem!! Hétköznap majd meg lehet sűlni, hétvégén meg még a kertbe se lehet kimenni olyan az idő. UTÁLOM
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Bontott 0perces TÜZES EZÜST/STARLIGHT MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 256GB Gar.: 1 év APPLE gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).