Hirdetés
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
aDM|RaL^
őstag
hazaértem 2. szülőhazámból, lengyelországból
jó volt meg minden...
csak az egyik nap, az utcán fényes nappal olyan korú emberek mint én kiraboltak (max 17 évesek lehettek...)
ügyesen csinálták, mert egyedül voltam egy buszmegállóban, az egyik odajött, másik 2 csak figyelt.
megkérdezte mennyi az idő, én megmondtam neki, erre el akarta kérni a telefonom egy hívásra... mondtam hogy bocs nem. erre aszondta adjam oda vagy nemtudom mi...mondtam hogy nem... erre kaptam egy jó nagy gyomrost, de abban a pillanatban énis orrbavágtam... erre a másik 2 már futott oda, az egyik kikapta a zsebemből, és pont volt még annyi időm hogy előkapjam a gázsprémet, és lefújjam az egyiket... az volt a baj hogy papucsban voltam, és nemtudtam utánukfutni...
komolyan azthittem ilyen dolgok nem léteznek... fényes nappal, utcán. pff...
szal vigyázzatok, haver magyarországon is volt hasonló helyzetben.
ui: kicsit rágyúrok, aztán ha valaki gyanús ember kérdi mennyi az idő, nem időt kap hanem nyaktörést...
Aktív témák
- Apple IPhone 15 Pro max 256GB kártya-független akksi 85%
- Samsung Galaxy A 41 mobiltelefon
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- Üzletből, garanciával,Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 /i5-11gen/16RAM/512SSD/ újszerű állapot/magyar bill
- Intel I7-6700 / Akciós Ár!
- 231 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- Apple iPhone 15 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest