Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Aktív témák
-
Monya78
veterán
Holnap államvizsgázok, vagyis mindjár ma!!!
ÁÁÁÁ...már azt sem tudom fiú vagyok vagy lány...
Ki van a tököm a tanulással, 3 napja szinte egyfolytában a könyvet lesem... -
Monya78
veterán
válasz
ngabor2
üzenetére
Kipróbáltam úgy hogy csak egy fülhallgató volt bedugva...akkor is jöttek a jelek...
Ahogy néztem a anntennákat a tömb tetején vagy egy pár bazi nagy, Én pedig a földszinten vagyok, és az Én antennám a szemközti emeletes háztömbre irányul.
Hangfalkábel köré fémharisnya elég gázos lenne, mivel 5.1-es rendszerem van, összesen vagy 20m-nyi vezeték cikázik minden felé... -
Monya78
veterán
Ide is beírom a problémámat:
A lényeg hogy Tegnap filmnézés közben, érdekes hangokat hallottam a hangfalakból, Film kikapcs, hangok folytatodtak (nem ismertem fel a szöveget mert rossz volt a minősége), mintha valamilyen beszélgetést jött volna a hangfalakból, mivel kis szünetek voltak a szövegek között ezért úgy gondoltam valamilyen CB rádió vagy valami más tipusú rádióbeszélgetést fogok...
Ezért a TV tunerből minden kábelt kikaptam: hang megmaradt
A TV tunert kikaptam a gépből: hang megmaradt
Kikapcsotam a gépet, csak a hangfal üzemelt: hang megmaradt
Ez kb. 3 órán keresztűl tartott, iszonyú zavaró!!! Mi lesz ha újrakezdődik??? Behülyülök...
Egyik haver azt mondta hogy a felső szomszédom Rádióamatőr hobby-a van...de akkor is hogy a picsába szól a hangfalamból az adás...
Aktív témák
- Eladó Samsung A12 4/64GB / 12 hó jótállás / ÚJ KIJELZŐ
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4070 Ti Super 16GB Zalman T3 Plus 750W
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest