Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
Jóvanna azért mert ez nem ugrott be de akor is tök nem érdekel. Ez van. Az lehet hogy általánosban még tanultam rendesen 4-5 voltam midenből de msot valahogy szarok az eggészre mert minek ha úgyse érdekel meg úgyis elfelejtem mint pl tavaly kémiából bukásra áltam bemagoltam amit kellett sozt átmentem. Következő héten azt sem tom miről volt szó
Nem értem hogy ilyen f@szságokat mninek taítanak. Taníccsanak kémiai suliban. Másik a fizika, na azzal is a tököm tele...... de inkább nem részletezem, mert fölösleges szvsz
#3031-re: nemvok tankönyv hogy amit megtanultam meg is jegyezzem. pláne nem az ilyeneket. Akkor tudtam mostanra elfelejtettem
van ilyen
[Szerkesztve]
Aktív témák
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5430 - i5-1245U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Nem értem hogy ilyen f@szságokat mninek taítanak. Taníccsanak kémiai suliban. Másik a fizika, na azzal is a tököm tele...... de inkább nem részletezem, mert fölösleges szvsz