Hirdetés
- Őskoczka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- ldave: New Game Blitz - 2026
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2025
- leslieke: leslieke farmerzsebe
Aktív témák
-
tiv83us
veterán
Nem ertettem felre, attol meg hogy rebuszokban beszel mindenki vagja hogy mirol volt szo /nezz csak bele a ''moderatort keresek'' topikba/. Mitobb o is irta, hogy rovideletu lesz a topik csak egy par linket dobjunk aztan megy is.
Egyebkent, hogy meg soroljam, Te ismersz olyat, hogy ''kaloz-dal''??! Sot ezenkivul meg ezermialliard meglevo zenestopikba beirthatott volna, hogy hol lehet un. ''kaloz-dalt'' letolteni legalisan. Ha a Kalozok nevu eggyuttesre referalt az illeto, akkor Kalozok-dalt keres, nem Kaloz dalt. Ha ez nem felreertheto akkor semmi. Ha ezek ellenere is kiderul, hogy en beneztem, akkor beismerem es en fogok Parcinak szemelyesen mailt irni, hogy vegye le a bant rola. De attol tartok ez nem fog bekovetkezni... -
erdeya
senior tag
PH-n kívül más oldalakat is látogatnál? Fúúúj
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kedves mindenki!
Örömmel jelentem, hogy elkészült Vérboci honlapja!
Főleg a belépő képernyőre vagyok nagyon büszke. Igazából a belépő képernyő lesz később az oldal alfája és omegája (mint Bash oldala), de most még valóban van hova belépni, két nyálelválasztást megindító képet találhat beljebb a kedves látogató.
Az oldal címe az adataimnál, de csak nektek: Bővebben: link
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Sorozatok
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Battlefield 6
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Tőzsde és gazdaság
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- BMW topik
- Warhammer 40.000
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro 128GB gyári független szép állapotú
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Samsung Odyssey G5 C32G55TQWR 32 Ívelt 1000R WQHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- iPhone 16 Pro 128GB gyári független hibátlan 2026.04.07. Apple jótállás
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)