- eBay-es kütyük kis pénzért
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- gerner1
Aktív témák
-
tiv83us
veterán
Nem ertettem felre, attol meg hogy rebuszokban beszel mindenki vagja hogy mirol volt szo /nezz csak bele a ''moderatort keresek'' topikba/. Mitobb o is irta, hogy rovideletu lesz a topik csak egy par linket dobjunk aztan megy is.
Egyebkent, hogy meg soroljam, Te ismersz olyat, hogy ''kaloz-dal''??! Sot ezenkivul meg ezermialliard meglevo zenestopikba beirthatott volna, hogy hol lehet un. ''kaloz-dalt'' letolteni legalisan. Ha a Kalozok nevu eggyuttesre referalt az illeto, akkor Kalozok-dalt keres, nem Kaloz dalt. Ha ez nem felreertheto akkor semmi. Ha ezek ellenere is kiderul, hogy en beneztem, akkor beismerem es en fogok Parcinak szemelyesen mailt irni, hogy vegye le a bant rola. De attol tartok ez nem fog bekovetkezni... -
erdeya
senior tag
PH-n kívül más oldalakat is látogatnál? Fúúúj
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kedves mindenki!
Örömmel jelentem, hogy elkészült Vérboci honlapja!
Főleg a belépő képernyőre vagyok nagyon büszke. Igazából a belépő képernyő lesz később az oldal alfája és omegája (mint Bash oldala), de most még valóban van hova belépni, két nyálelválasztást megindító képet találhat beljebb a kedves látogató.
Az oldal címe az adataimnál, de csak nektek: Bővebben: link
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos autók - motorok
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung kuponkunyeráló
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Macska topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motoros topic
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws M5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 WHITE - XMP - 120 hó garancia
- RTX 2060 SUPER WINDFORCE OC 8 GB - INGYENES FOXPOST!
- 246 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- 245 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- 244 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 855 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen- MS4674, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)