Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Aktív témák
-
mr.geeZ
aktív tag
'Jó iskola' nem tudom mennyi van, konkrétabb a ''jó oktató'', de az is elég szubjektív. Az én oktatóm állítólag jó volt a szakmában, az iskolánál mindenki őt kereste (18. számú M.K. (Magyar Királyi
) Autósiskola), de nagyon idegesített, hogy láncban szívta a dohányt félig letekert ablakkal, így nekem a vezetéssel automatikusan párosult a füst és a hideg. Viszont elsőre átmentem az összes vizsgán, és az oktató jól elmondta, hogy mit miért hogyan, bár állítólag 'van érzékem hozzá' (és itt levezetett egy hosszas, és kicsit homályos elmélkedést arról, hogy szerinte ha a fogantatás pillanatában szüleim tudtak vezetni, akkor bizonyára a gyerek is fogékonyabb lesz a volánzsonglőrködés nagyszerű tudományára...)
-
Bash
őstag
Anno én is Pesten tanultam: Bővebben: link. De ez már elég régen volt, azóta sokat változhatott. Úgy látom a tehergépkocsi-oktatóm még mindig ott dolgozik, és még mindig Mercedes-szel jár, pedig már akkor is 14 éves volt a járgány.
Vezetni megtanítottak, bő fél év alatt megszereztem a B, C kategóriás jogsit.
Aktív témák
- ÚJ ASUS ROG Falchion Wireless 65% Bolti ár:70k INGYEN FOXPOST
- Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
) Autósiskola), de nagyon idegesített, hogy láncban szívta a dohányt félig letekert ablakkal, így nekem a vezetéssel automatikusan párosult a füst és a hideg. Viszont elsőre átmentem az összes vizsgán, és az oktató jól elmondta, hogy mit miért hogyan, bár állítólag 'van érzékem hozzá' (és itt levezetett egy hosszas, és kicsit homályos elmélkedést arról, hogy szerinte ha a fogantatás pillanatában szüleim tudtak vezetni, akkor bizonyára a gyerek is fogékonyabb lesz a volánzsonglőrködés nagyszerű tudományára...)
Vezetni megtanítottak, bő fél év alatt megszereztem a B, C kategóriás jogsit.