Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
neongorack
senior tag
Nahh ez a napom is jól végződik, végre megjöttem a bankettről most pedig kevertem egy koktélt magamnak amit most rázogatok össze miközben ölök és PH!zok....
Egyébként ezt a koktélt ajánlom mindenkinek: 1db nyers tojás, tej, vaniliás cukor,rum!
Jól összerázni és leszűrni! Hidegen a legjobb...így nem hangzik olyan jól, de megéri mert nagyon finom és egészséges! -
neongorack
senior tag
Jippy uccsó infóóra szabad foglalkozás (PH!
)
ezen a héten és utána márcsak Hawai,csajok, tablettásbor
-
neongorack
senior tag
Basszus de szivás....most voltam szemvizsgálaton és mostmár véglegesen is bebizonyosult, hogy színtévesztő vagyok ezért se elektrotechnikára se informatika hardveri részére nem mehetek....a gépészethez meg nem igazán füllik a fogam!Ha nem lesz más akkor megpróbálom azt, de ez akkor is nagy szivás...

Ezért nem is lehet olyan hivatásom a továbbiakban amelynél a színtévesztés kizáró ok!
Most eléggé el vagyok keseredve ez olyan mintha megbéllyegeztek volna....
-
neongorack
senior tag
Sziasztok.
Uj alaplap vásárlása előtt állok a mostani (Asus p4 p800 se) ezt szeretném lecserélni valami jo Inteles lapra 30-35 ezer forintig.Köszi előre is. -
neongorack
senior tag
pizzarendelés folyamatban.....LOADING

-
neongorack
senior tag
Hi all!
Most jöttem meg és szerencsére átmentem a vizsgán....nem volt annyira nehéz
Habár ez még csak az elmélet volt! Aki nem tudná miről beszélek annak elmondanám M-es jogsira vizsgázom.....az elmélet +van

Most Happy vok....
-
neongorack
senior tag
Jut eszembe nekem holnap lesz az elméleti Kresz vizsgám M-es jogsira!
Tessék szurkolni, hogy átmenjek.....tudom hogy könnyű de azért nem bízom Ł magam!
-
neongorack
senior tag
Holnap nagy nap lesz nekem.....ami 1 évbe egyszer van!
Prog: Holnap no suli ( hivatalos lógás )
Mivel holnap lesz a szülinapom ezért egypár haverommal fogom megünnepelni egypár kiskefa mellett egy közeli rock clubban ( Menhely )
És ami ebben a legszebb a csajom is ottlesz...pedig ő tuccer na mind1 nemlényeg!
De azért remélem annyira nem fogok pörögni mint multkor mikoris elharaptam egy poharat direkt persze!
Odajöttek haverok és monták: ''Te hülye állat! Nincs semmi bajod?''
Nahh mind1 szal holnap nagyon buli lesz...már alig várom....remélem azért nem a detoxba kötök ki.......persze valszeg nem

Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Milyen autót vegyek?
- Óra topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Házimozi belépő szinten
- Videós, mozgóképes topik
- BestBuy topik
- Ford topik
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10100F 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Fractal Design 500W
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)