Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
ReJim
őstag
ha esetleg valakit érdekelne, akkor esetleg beírom, hogy akkor esetleg megnézheti, és akkor esetleg látja, és akkor esetleg az az én oldalom...
esetleg: Bővebben: link
(winner_hun, meg többiek... hagyjatok a helyesírással....
) -
ReJim
őstag
az igazi dártvédereknek ilyen kell: Bővebben: link
-
ReJim
őstag
nem akarom megváltoztani, én csak a tanárt szeretném letudni, olyan 4-5méterrel a földalá, hogy még kikaparni se tudja magát... [most, jut eszembe, hogy útburkolatot csináltak a suli elött...
oh, a francba, má mindegy...
]
tanárt lehet válógatni? akkor nekünk pechünk van! egy agyoniskolázott irodalomtanárunk van! 4diploma, és minden máshoz segg hüje! meditáltunk óra elején, aki megmoccant karrótkapott!
hót komoly, a szülők szoltak is érte ofőin, mi is szóltunk...
aztán ezután következett az, hogy aki rossz volt, azt megtornásztatta
(engem mert volna
) 4ütemű fekvőtámasz 10dikosztályosoknál
ekkor tényleg szoltak a szülők, kicsit eréjesebben a faterom is benne volt!
de nem lett belőle semmi, gondolom ejnye bejnye...
aztán az infótanárunkat idén megtanítottuk excelt használni....
mint hallottuk a kollegájától, ő még a win3.1es rendszerbe tanulta word5öt, vagy 6ot!
Az acces-t befejeztük, mert 2órán kitöltöttük a névsopr adatait... de semmit nem tanított, még semmi lekérdezést (meg nem is fog már
) rákérdeztem hogyan kell: ''olvasgasd a HELPet!'' felelt rá! Aztán a töritanárunk, ''vállatlan dzsoni'' az első padban jótkajáltam:kecsöpössörkorcsolyaéstúrostáskanamegtej is allig hallani mit, mond, és az is droid! felírja minden órén ugyan azt a táblára! óra, cím, feladatszám, oldalszám, művelet! egyszer batch fájl!
''1.) Tkv. 96. oldal felső forrás + kérdések
2.) 96.olda alsó forrás+kérdések
3.) 96.oldal térképes feladat.'' LOL az ipse... 40percnyi ilyen aztán uccsó 5percben (''nézzük a leckét jó?'' mindig!) vesszük a leckét (addig alszunk)... és erre benyögi: ''sajnos nem jutott idő....''
csak így felvázoltam, hogy mi milyen iskolába járunk 2évfolyamba, 17 évesen....
Aztán pár hete ledöbbentett minket, amit a kedvenc tanárunk(télleg jófej) mondott, vagyis halkan ''súgott'': ''ebből az iskolából, két módon lehet elmenni: Vagy felmondasz, vagy meghalsz!''
szóval innen kirugni még nem rúgtak ki senkit!

Az meg nagy szívás lenne, ha a tanárellen fordúlnánk, ő meg jövőre is tanítana minket... hát még hányan buknánk éretségin...
ez az ''ötlet'' elvetve
-
ReJim
őstag
és akkor mivan, ha azok a dolgok mennek maguktól (tanulás nélkül), amik kellenek (pl: reál tárgyak, matek, info, fizika, szorgy, stb.) de ami meg ''felesleges'' az meg nem (még puskázással is allig)...
de jóvan, nem nyavajgok... az érettségin csak átmegyek... de utánna már remélme békénhagynak ezzel a sok szarral...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
ReJim
őstag
nah, szóval van egy földrajz tanárunk... 45 múlt!

egy ilyen hülyeforma, de ezt hagyjuk....
Szóval ő ''tanít'' minket, egy 84es tankönyvből, amit nem lehet beszerezni, természetesen nekünk kellet keríteni (fateromat tanította esti tagozaton, könyvem van), elavult tananyag, irdatlan baromságok...
[pl: a föld légköre kb. 36.000 km... na de aföl átmérőja is kb 40.000km, el sem hiszem. .
]
Ő úgy tanít, hogy (ha feleltet) kihívja a felelőt, addig mi olvassuk a könyvet (kiadja, és ha sok a felelő, képes arra, hogy aszongya mi írjunk vázlatot), aztán felelés után fogja, elkezd rizsázni, és vetíteni (vagy 5 éves kézzelírott foliái vannak, olvashatatlan, baromság...)
de hogyan!
Bővebben: link
belelőg az óra, a TV (múltkor a fóliának a közepe a TVnél volt, és nem igazította meg, pedig 20× biztos odanézett) a táblalámpa, nomeg, a ''blackboard''on nem lehet elolvasni... kb 45fokos szögben van elfordítva vetítő, a feje meg még jobban, szóval csálén áll a falon a vetített szöveg... (táblára csak ''rajzolni tud'')Mellette természetessen magyaráz, szóval elkezded írni, nekiáll magyarázni, és káoszvan...
Se a fólia, se amit mond nem fedi egymást, hát még mennyire van köze a valósághoz... (ez már mástéma)
Bővebben: link
Szóval így várja tőlünk el, hogy tudjuk az anyagot...
A faterom amikor még (kb. 7-8 évvel ezelött éretségi miatt estitagozaton ide járt, akkor ő szólt neki, hogy ez így nem jó, inkább elöbb mondja el, aztán leírják, de a ''tanár'' ''nő'' csak annyit mondot: ''nem''...
mondjuk olyan értelmes fejjel...
na mindegy, a szó ami szó, hogy ez a ''női'' ''inteligencia''.... nem azt várom, hogy legyen okos, meg tudjon tanítani...
de vegye észre magát, egy b@szot írásvetítőt, miért nem lehet a terem közepére vinni, és egyenessen vetíteni a falra, nem pedig a fal tövéből!
Ez kész...
a képek csak illusztrációk, bármilyen megegyezése a valósággal csupán a véletlen műve!!!
most szóljatok hozzá!
én informatikusnak tanulok, nem geológusnak! hol a fenébe lesz szükségem a légkörre, a GDPre, meg a mérsékelt övre?? vagy enélkül lecsúszik a gatyám
)
-
ReJim
őstag
tényleg, kértek kis történetet a női ''inteligenciáról'' és a földrajzról??? (jelen esetben a nő, mint 45év feletti nőstény ember...)
nah? illusztrálva fotókkal???

-
ReJim
őstag
Cathfaern? őt se látni sokat

mod:
''állj készen te is, hátha kidőlnek!''

mod2:
nekem multkor kamikaze boci (őt se látni ph-n, csak ritkán) mondta, hogy cathfaern is Szombathelyi, aztán így elgondolkodtam, hogy ő még jelen van e... local hijacunk elején is ott va (akkor még nem voltam...)
Ye_nő-ről meg elöbb hallottam, minthogy láttam volna hsz-ét (azt is mostanában láttam 2dbot)..
de mindegy, én vagyok még ''új''...
[Szerkesztve] -
ReJim
őstag
grafiqs mióta moderátor???

-
ReJim
őstag

ti mit csináltok itt???
tegnap késő(!) este még tuttam követni a zeseményeket...
aztán ma reggelre kb 200db. hszel növeltétek az offtopik 19et, aztán most megint 200hsz...
megy itt aztán a szöveg.. bár szvsz lassan érdemessebb lenne egy chatot használni, offtopik helyet...
Aktív témák
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

oh, a francba, má mindegy...
hót komoly, a szülők szoltak is érte ofőin, mi is szóltunk...
(engem mert volna
) rákérdeztem hogyan kell: ''olvasgasd a HELPet!'' felelt rá! Aztán a töritanárunk, ''vállatlan dzsoni'' az első padban 
belelőg az óra, a TV (múltkor a fóliának a közepe a TVnél volt, és nem igazította meg, pedig 20× biztos odanézett) a táblalámpa, nomeg, a ''blackboard''on nem lehet elolvasni... kb 45fokos szögben van elfordítva vetítő, a feje meg még jobban, szóval csálén áll a falon a vetített szöveg... (táblára csak ''rajzolni tud'')Mellette természetessen magyaráz, szóval elkezded írni, nekiáll magyarázni, és káoszvan...