Hirdetés
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gerner1
Aktív témák
-
ReJim
őstag
nem akarom megváltoztani, én csak a tanárt szeretném letudni, olyan 4-5méterrel a földalá, hogy még kikaparni se tudja magát... [most, jut eszembe, hogy útburkolatot csináltak a suli elött...
oh, a francba, má mindegy...
]
tanárt lehet válógatni? akkor nekünk pechünk van! egy agyoniskolázott irodalomtanárunk van! 4diploma, és minden máshoz segg hüje! meditáltunk óra elején, aki megmoccant karrótkapott!
hót komoly, a szülők szoltak is érte ofőin, mi is szóltunk...
aztán ezután következett az, hogy aki rossz volt, azt megtornásztatta
(engem mert volna
) 4ütemű fekvőtámasz 10dikosztályosoknál
ekkor tényleg szoltak a szülők, kicsit eréjesebben a faterom is benne volt!
de nem lett belőle semmi, gondolom ejnye bejnye...
aztán az infótanárunkat idén megtanítottuk excelt használni....
mint hallottuk a kollegájától, ő még a win3.1es rendszerbe tanulta word5öt, vagy 6ot!
Az acces-t befejeztük, mert 2órán kitöltöttük a névsopr adatait... de semmit nem tanított, még semmi lekérdezést (meg nem is fog már
) rákérdeztem hogyan kell: ''olvasgasd a HELPet!'' felelt rá! Aztán a töritanárunk, ''vállatlan dzsoni'' az első padban jótkajáltam:kecsöpössörkorcsolyaéstúrostáskanamegtej is allig hallani mit, mond, és az is droid! felírja minden órén ugyan azt a táblára! óra, cím, feladatszám, oldalszám, művelet! egyszer batch fájl!
''1.) Tkv. 96. oldal felső forrás + kérdések
2.) 96.olda alsó forrás+kérdések
3.) 96.oldal térképes feladat.'' LOL az ipse... 40percnyi ilyen aztán uccsó 5percben (''nézzük a leckét jó?'' mindig!) vesszük a leckét (addig alszunk)... és erre benyögi: ''sajnos nem jutott idő....''
csak így felvázoltam, hogy mi milyen iskolába járunk 2évfolyamba, 17 évesen....
Aztán pár hete ledöbbentett minket, amit a kedvenc tanárunk(télleg jófej) mondott, vagyis halkan ''súgott'': ''ebből az iskolából, két módon lehet elmenni: Vagy felmondasz, vagy meghalsz!''
szóval innen kirugni még nem rúgtak ki senkit!

Az meg nagy szívás lenne, ha a tanárellen fordúlnánk, ő meg jövőre is tanítana minket... hát még hányan buknánk éretségin...
ez az ''ötlet'' elvetve
Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple MacBook
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Videós, mozgóképes topik
- Sorozatok
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen autót vegyek?
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Asus Tuf Gaming A16 ÚJ // Ryzen 7 // RTX 5070 // Számla // Garancia //
- Legion Slim 5 16ARP9 15.6" QHD+ IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- ASUS Zenbook 14 - 14" 2.8K OLED 90Hz - i5-1240P - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- Gamer PC / i3-12100F / Asus Prime H620M-K / GeForce RTX 3050 8GB / 8GB DDR4 RAM
- SAPPHIRE RX 7800 XT 16GB GDDR6 NITRO+ - Új, 1 év garancia - Eladó!
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- iPhone 13 256GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
oh, a francba, má mindegy...
]
hót komoly, a szülők szoltak is érte ofőin, mi is szóltunk...
(engem mert volna
) rákérdeztem hogyan kell: ''olvasgasd a HELPet!'' felelt rá! Aztán a töritanárunk, ''vállatlan dzsoni'' az első padban