Hirdetés

Aktív témák

• ReJim

őstag

válasz [amne] #1383 üzenetére

nem akarom megváltoztani, én csak a tanárt szeretném letudni, olyan 4-5méterrel a földalá, hogy még kikaparni se tudja magát... [most, jut eszembe, hogy útburkolatot csináltak a suli elött... :O oh, a francba, má mindegy...;] ]
    tanárt lehet válógatni? akkor nekünk pechünk van! egy agyoniskolázott irodalomtanárunk van! 4diploma, és minden máshoz segg hüje! meditáltunk óra elején, aki megmoccant karrótkapott! :) hót komoly, a szülők szoltak is érte ofőin, mi is szóltunk...
    aztán ezután következett az, hogy aki rossz volt, azt megtornásztatta :Y (engem mert volna;]) 4ütemű fekvőtámasz 10dikosztályosoknál :) ekkor tényleg szoltak a szülők, kicsit eréjesebben a faterom is benne volt! :) de nem lett belőle semmi, gondolom ejnye bejnye...
    aztán az infótanárunkat idén megtanítottuk excelt használni....
    mint hallottuk a kollegájától, ő még a win3.1es rendszerbe tanulta word5öt, vagy 6ot! :Y Az acces-t befejeztük, mert 2órán kitöltöttük a névsopr adatait... de semmit nem tanított, még semmi lekérdezést (meg nem is fog már :( ) rákérdeztem hogyan kell: ''olvasgasd a HELPet!'' felelt rá! Aztán a töritanárunk, ''vállatlan dzsoni'' az első padban jótkajáltam:kecsöpössörkorcsolyaéstúrostáskanamegtej is allig hallani mit, mond, és az is droid! felírja minden órén ugyan azt a táblára! óra, cím, feladatszám, oldalszám, művelet! egyszer batch fájl! :) ''1.) Tkv. 96. oldal felső forrás + kérdések
    2.) 96.olda alsó forrás+kérdések
    3.) 96.oldal térképes feladat.''
    LOL az ipse... 40percnyi ilyen aztán uccsó 5percben (''nézzük a leckét jó?'' mindig!) vesszük a leckét (addig alszunk)... és erre benyögi: ''sajnos nem jutott idő....'' :DD
    csak így felvázoltam, hogy mi milyen iskolába járunk 2évfolyamba, 17 évesen....
    Aztán pár hete ledöbbentett minket, amit a kedvenc tanárunk(télleg jófej) mondott, vagyis halkan ''súgott'': ''ebből az iskolából, két módon lehet elmenni: Vagy felmondasz, vagy meghalsz!'' :) szóval innen kirugni még nem rúgtak ki senkit! :( :O
    Az meg nagy szívás lenne, ha a tanárellen fordúlnánk, ő meg jövőre is tanítana minket... hát még hányan buknánk éretségin... :(

ez az ''ötlet'' elvetve:)

Aktív témák