Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
ReJim
őstag
nem akarom megváltoztani, én csak a tanárt szeretném letudni, olyan 4-5méterrel a földalá, hogy még kikaparni se tudja magát... [most, jut eszembe, hogy útburkolatot csináltak a suli elött...
oh, a francba, má mindegy...
]
tanárt lehet válógatni? akkor nekünk pechünk van! egy agyoniskolázott irodalomtanárunk van! 4diploma, és minden máshoz segg hüje! meditáltunk óra elején, aki megmoccant karrótkapott!
hót komoly, a szülők szoltak is érte ofőin, mi is szóltunk...
aztán ezután következett az, hogy aki rossz volt, azt megtornásztatta
(engem mert volna
) 4ütemű fekvőtámasz 10dikosztályosoknál
ekkor tényleg szoltak a szülők, kicsit eréjesebben a faterom is benne volt!
de nem lett belőle semmi, gondolom ejnye bejnye...
aztán az infótanárunkat idén megtanítottuk excelt használni....
mint hallottuk a kollegájától, ő még a win3.1es rendszerbe tanulta word5öt, vagy 6ot!
Az acces-t befejeztük, mert 2órán kitöltöttük a névsopr adatait... de semmit nem tanított, még semmi lekérdezést (meg nem is fog már
) rákérdeztem hogyan kell: ''olvasgasd a HELPet!'' felelt rá! Aztán a töritanárunk, ''vállatlan dzsoni'' az első padban jótkajáltam:kecsöpössörkorcsolyaéstúrostáskanamegtej is allig hallani mit, mond, és az is droid! felírja minden órén ugyan azt a táblára! óra, cím, feladatszám, oldalszám, művelet! egyszer batch fájl!
''1.) Tkv. 96. oldal felső forrás + kérdések
2.) 96.olda alsó forrás+kérdések
3.) 96.oldal térképes feladat.'' LOL az ipse... 40percnyi ilyen aztán uccsó 5percben (''nézzük a leckét jó?'' mindig!) vesszük a leckét (addig alszunk)... és erre benyögi: ''sajnos nem jutott idő....''
csak így felvázoltam, hogy mi milyen iskolába járunk 2évfolyamba, 17 évesen....
Aztán pár hete ledöbbentett minket, amit a kedvenc tanárunk(télleg jófej) mondott, vagyis halkan ''súgott'': ''ebből az iskolából, két módon lehet elmenni: Vagy felmondasz, vagy meghalsz!''
szóval innen kirugni még nem rúgtak ki senkit!

Az meg nagy szívás lenne, ha a tanárellen fordúlnánk, ő meg jövőre is tanítana minket... hát még hányan buknánk éretségin...
ez az ''ötlet'' elvetve
Aktív témák
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
oh, a francba, má mindegy...
]
hót komoly, a szülők szoltak is érte ofőin, mi is szóltunk...
(engem mert volna
) rákérdeztem hogyan kell: ''olvasgasd a HELPet!'' felelt rá! Aztán a töritanárunk, ''vállatlan dzsoni'' az első padban