Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
Én is.
Zacskó már fenn a fejemen!
Vazzz, betörős topicot mingyá' megkeresem, de ezt le kell írnom! Most itt avatart cserélgetek, és hallod hallok kilincs ''nyikorgást'', azt hittem apám, de Ő kopog. Mondom megnézem. Há' vazz kukucskálón kinézek, láttam egy kb. 20 éves srácot, aki az ajtó felé fordulva beszélgetett valakivel... És az a valaki pedig épp a levél-bedobó nyíláson nézett be!
Jólvan, mondom hangos köszörülés, kézmosás, hátha meghallják. Erre amikor kinéztem, már nem voltak ott! És az ajtó úgy volt ''becsukva'', hogy felengedett kilinccsel ütközésig csukták, azaz még kilincsre volt rendesen csukva! Becsuktam, aztán eszembe jutott, hogy a pizzafutár után elfelejtettem a felső zárat is bezárni... Simán bejöhettek volna!!
Fude megijedtem, gecaj, huhuhúúú!!
Vajon mit akartak lopni?
Aktív témák
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Asztalos klub
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Horgász topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bestbuy játékok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Pánik a memóriapiacon
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- AOC G24G1 140Hz 24" Ívelt hibátlan állapot
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Gamer PC minőségi alkatrészekből! I7-9700KF/2TB HDD/800GB SSD/32GB RAM 3600Mhz Rog alaplap
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Zacskó már fenn a fejemen!

Vajon mit akartak lopni?