Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Aktív témák
-
Én is.
Zacskó már fenn a fejemen!
Vazzz, betörős topicot mingyá' megkeresem, de ezt le kell írnom! Most itt avatart cserélgetek, és hallod hallok kilincs ''nyikorgást'', azt hittem apám, de Ő kopog. Mondom megnézem. Há' vazz kukucskálón kinézek, láttam egy kb. 20 éves srácot, aki az ajtó felé fordulva beszélgetett valakivel... És az a valaki pedig épp a levél-bedobó nyíláson nézett be!
Jólvan, mondom hangos köszörülés, kézmosás, hátha meghallják. Erre amikor kinéztem, már nem voltak ott! És az ajtó úgy volt ''becsukva'', hogy felengedett kilinccsel ütközésig csukták, azaz még kilincsre volt rendesen csukva! Becsuktam, aztán eszembe jutott, hogy a pizzafutár után elfelejtettem a felső zárat is bezárni... Simán bejöhettek volna!!
Fude megijedtem, gecaj, huhuhúúú!!
Vajon mit akartak lopni?
Aktív témák
- Dark Souls sorozat
- Arc Raiders
- Milyen autót vegyek?
- Tavaszi hardvernyitány
- Energiaital topic
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Nintendo Switch 2
- Mobil flották
- További aktív témák...
- SK Hynix 16GB és 32GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- Dell Latitude 7400 2 in 1 360 touch, i7 8665U, 16GB, 512GB, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 17 Ultra Starlit Green 512GB használt karcmentes garancia 2029.03.05.-ig + Photographer Kit
- S21 256/8 dobozában
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Zacskó már fenn a fejemen!

Vajon mit akartak lopni?