Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Syl: UPS - te áldott!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
Aktív témák
-
Én is.
Zacskó már fenn a fejemen!
Vazzz, betörős topicot mingyá' megkeresem, de ezt le kell írnom! Most itt avatart cserélgetek, és hallod hallok kilincs ''nyikorgást'', azt hittem apám, de Ő kopog. Mondom megnézem. Há' vazz kukucskálón kinézek, láttam egy kb. 20 éves srácot, aki az ajtó felé fordulva beszélgetett valakivel... És az a valaki pedig épp a levél-bedobó nyíláson nézett be!
Jólvan, mondom hangos köszörülés, kézmosás, hátha meghallják. Erre amikor kinéztem, már nem voltak ott! És az ajtó úgy volt ''becsukva'', hogy felengedett kilinccsel ütközésig csukták, azaz még kilincsre volt rendesen csukva! Becsuktam, aztán eszembe jutott, hogy a pizzafutár után elfelejtettem a felső zárat is bezárni... Simán bejöhettek volna!!
Fude megijedtem, gecaj, huhuhúúú!!
Vajon mit akartak lopni?
Aktív témák
Hirdetés
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Zacskó már fenn a fejemen!

Vajon mit akartak lopni?