Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Apophis
őstag
válasz
Wolverine
üzenetére
Akkor már csak a natív felbontással és a látószögel kéne variálni...

Szvsz játékra CRT, hiába ártalmasabb.
Bash: hát, a 25 ms elég necces, mosódik azon az FPS rendesen. Bár haver 16-osán is látszott az utánhúzás, szóval én max 12-eset vennék, az meg drága.
[Szerkesztve] -
moonman
titán
-
QuarK
senior tag
válasz
Wolverine
üzenetére
Mi lenne?

BenJoe: A písz azért kellett, hogy ne szívd mellre, még sértődős korszakban vagy, és nem akartam lelki károsodást okozni.
Peliscan: Imho mindkettő, hisz nekem PII 333 mobil cerka 128 kessel is viszi divx5-öt is simán. De inkább várd meg egy illetékes válaszát. -
VladimirR
nagyúr
válasz
Wolverine
üzenetére
mondom normalis

abban a filmben javareszt egy santa, kisse visszamaradott ipset alakit (tudom, hogy alca, na de akkoris)
es imho az sem kimondottan normalis, hogy csak azert szedi ossze azt a negy embert, raboltat ki veluk ezt-azt, hogy utana (es egy hajonyi fegyveres legyilkolasasa utan) megoljon valakit, aki ismeri az arcat
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
Wolverine
üzenetére
Bővebben: link (meg egyebkent is multidoben irtam a mondatot, azok kozul most mar egy sem gyilkol)
-
Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 SSD!
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
thanx!!! 
![[kép] [kép]](http://sickboycuccai.uw.hu/24.gif)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)