Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: MárkaLánc
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
Aktív témák
-
Bazsesz
őstag
Esik a hó, ésss nem tudok ezellen mit tenni. 2 óra alatt 10 centi hó esett, szerintetek ez normális? Úúúúútálom a havat
És ha hószünet lesz hétfőn, akkor a városba tuti, hogy a mi sulinkban lesz egyedül tanítás... 
De legalább a lada rallizott egy kicsit
-
Bazsesz
őstag
-
Bazsesz
őstag
Beírom ide is, hátha itt többen látják:
''Hi!
Szal kiderítettem: az eredeti szám úgynézki, hogy a:
''Hermes House Band - NaNaNaNaHeyHeyHeyKissHimGoodbye'' (illetve hasonló számcímmel) fut.
Ennek egy kibakujó átdolgozása a ''Ravers on Dope - Rock This Room'' c. szám. Na igenám, csak nekem még kellenének átdolgozás-címek. Tudna valaki segíteni számcímekkel?
Üdv: balu''
Szal a cucc a copyban. Tud valaki esetleg számcímet? A ''Reanimator - Rock this Room'' se játszik így utólag, mert az ugyanaz szinte, mint a ravers on dope.
Üdv: Balu -
Bazsesz
őstag
Érzem az erőt

Hétvégén Blizzard hétvége lesz (meg IHB
).
-Diablo 2 LoD
-Warcraft 2 BNe
-Starcraft Brood War
Mindez bneten. Meggkaptam a SC-t meg a BW-expansiont aputól névnapomra
Látom lelki semeim előtt, hogy hány vesztett csatám lesz 
-
Bazsesz
őstag
Nekem régebben eszembe jutott egy olyan ötlet, hogy csinálni kéne egy nyomógomra kapcsoló kapcsolást, ami zárja az áramkört, majd ha megint megnyomod, akkor nyitja. A gomb meg nem lenne más, mint a duda. A duda meg egy gomb lenne a műszerfalon.
tehát úgy kéne, hogy:
-kulcs bedug
-duda megnyom
-kulcs forgat indít, majd ha vége leállít, majd duda megint.
Elég hülyéül hangzik, de gondolj bele, hogy melyik az az elvetemült rabló, aki kocsilopásnál a dudát nyomogatja
-
Bazsesz
őstag
Köszönöm mindannyiótoknak.
Megnéztem én is pár helyen, de azért furcsa, mert a szolgáltatóm a 195.38.xxx.yyy IP-tartományt bérli. És a net se az igazi. Lehet, hogy ez a sávszélemelés előzetesei.
Szerk: ''igen, volt kis változás. elfogyott az ip cím tartomány,mivel nálunk mindenki saját publikus ip-vel rendelkezik.ezért egy új tartomány került bevezetésre.ezt láttad.'' Akkor ezért...
[Szerkesztve] -
Bazsesz
őstag
Ha egy moderátor vagy egy házigazda erre jár, képer mondja már meg nekem ,hogy az IP-m 217.197-tel kezdődik-e tényleg, vagy 195.38-cal. Előre is köszönöm!
Úgylátszik a szolgáltatóm újít. Lehet, hogy meg van emelve a sávom is már?
-
Bazsesz
őstag
válasz
zsoltee10
üzenetére
Bazz, lassan már az utcán se lehet hagyni az autót
Nem tudom, hogy hogy merem majd otthagyni akárhol is egy pár órára a Ladát.
Legalább valami ezeréves használt autó volt, vagy valami újabb fajta? Mondjuk mind1, maga a lopás is felbosszantja az embert rendesen.
Biztosítás, vagy egyéb fizeti legalább? Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem már darabokba van az autó
Ilyen világba élünk sajnos, hogy ilyenek megtörténnek.
Üdv: balu -
Bazsesz
őstag
válasz
zsoltee10
üzenetére
Ez az, hogy nem tudom, hogy mire kéne mennem, és egy hónapom van körübelül leadni a cuccokat. Infót meg közgázt nem szeretnék, de más szakot nem nagyon láttam így hirtelen, ami tettszene.
Pesten azért nem szeretnék, mert az itteni nyugodt élet egyaz, hogy hiányozna, másrészt meg az, hogy ott állandó a nyüzsgés, meg úgy általánosságba minden másabb. Meg ki nem bírnám, hogy hetente másfél napot vagyok itthon. De ha miskolcra nem vesznek fel (amire nagyonnagyonnagy az esély, hogy nem), akkor a legjobb döntés pest lenne, mert nem kellene plusszba albérletet fizetnem a rezsi mellett, és az már egy plussz indok. Meg aztán ott van 1-2 ismerős, meg rokon, ami mégegy indok. De holnap vagy vasárnap átnézem a könyvet, hogy hova tudok jelentkezni.
Tudom, hogy nem mind1, hogy hol szerzem a diplomát. Rangsorokat meg nemigazán tudom, sose volt még felsőoktatási jelentkezéssel dolgom
-
Bazsesz
őstag
válasz
zsoltee10
üzenetére
Megvagyok úgyahogy. Ja, sajna idén érettésgizek 6 tantárgyból. Ma adtam le, hogy javítsák a cuccot, mert két választottból szeretnék érettésgizni. Szal májusba: matek, töri, német, magyar, közgáz, infó.
Továbbtanulni? Húha. Nehéz kérdés. Eddig 3-at néztem ki, de még itthoniaknak is bele kéne egyezni.
Első a Miskolci Egyetem Gazdaságtudományi kara (ez lenne a legjobb, mert ~20 kilométerre lakok miskolctól), második a Debreceni egyetem 6 féléves műinfója, harmadik meg BMF Neumann János, Mérnök-informatika szak asszem. De pestre nem nagyon akarok menni én, mint vidéki ember, meg aztán nem is az én világom. De ha nem miskolc, akkor az lenne a legjobb megoldás, mert ott vannak a rokonok, ahol tudnék lakni. De holnap bújom át jobban a könyvet, hátha találok valami jó szakot, amit mondjuk szivesen végigcsinálnék, mert a fent felsoroltakhoz semmi kedvem, de szükség kényszert szül. -
Bazsesz
őstag
-
Bazsesz
őstag
Oroszul írni tudók figyelem!
Le kéne írni nekem a következő betűket oroszul: A, B, H. Felhomályosítana valaki, hogy melyikek ezek?
A-t azt tudom, hogy olyan sima. B-re egy kisbét találtam, aminek van egy előrefele nyúló ''kalapja''. H-ra azt mondja anyám, hogy két félkör egymásnak fordítva.
Szal mi lenne az igazság?
Bazsesz
őstag
Ma kirpóbáltam Nero-ba a több cd-író használata opciót, és ezeket alkottam:
Bővebben: link Bővebben: link Bővebben: link
Amúgy simán CD-írásnál nincs adatelfogyás-problémám ekkora sebességnél, sőt, DVD-t is irogatok, ott sincsenek különösebb problémák 1-2-szer lecsökken a buffer, de annyi
De két író használatakor ennyire használná a gépet? 
Konfig az adataimnál, amivel ezt alkottam.
Bazsesz
őstag
Bővebben: link
Ezt kapotam még, amit mondtam, hogy mutatok még
Bazsesz
őstag
Nah, megkaptam véglegesen

Seagate ST380011A IDE HDD + Samsung TS-H552 DVD+/-RW
Meg kaptam még ezüstkarkötőt, plüsskacsát, meg még majd mindjárt linkelek valamit
Most kusszant fel 30 perce a WinXP, szinte el se hiszem, hogy a C
n több hely van, mint ami eddig volt Quantum 7,5GB-os HDD 
Üdv: Balu
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Assetto Corsa Rally
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tanuljunk angolul!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- AOC G24G1 140Hz 24" Ívelt hibátlan állapot
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 8GB 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Látom lelki semeim előtt, hogy hány vesztett csatám lesz

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
n több hely van, mint ami eddig volt Quantum 7,5GB-os HDD