Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  nVidia tulajok OFF topikja

Hozzászólások

(#83013) Habugi válasza ÁdiBá (#83001) üzenetére


Habugi
addikt

"haragszik nagyon a PC dologra amivel foglalkozom.
Mindig mondom neki, hogy ezt még muszáj, csak most még ez is kell stb...
Nem szoktam annyit gépezni mikor itthon van."

Semmi közöm hozzá de én erre mindig azt szoktam mondani, hogy az összes bnő, feleség, anyuka összeteheti a két kezét akinek a párja ezt a hobbyt választotta.
Ilyenkor ugyanis a férfiember otthon van, minden ez irányú kéréssel szembemenve folyamatosan b@szogatható/zavarható.. ;]

Vannak ennél sokkal de sokkal drágább hobbyk, melyek okán ráadásul az ember heti 2-3x elmenne otthonról 3-4 órára. Benzin & kutyafüle.
Női szemszögből az, hogy a férfi folyamatosan "szem előtt van", elérhető kb bármire érzelmi zsarolással akkor is ha előtte azt kérte h csak 20percet ne zavarják.., érted.

Rengeteg mindent kizár egy ilyen hobby, nincs az h egy-egy gázabb span miatt az ember a kelleténél többet kezd inni mert beugranak vhova, féltékenykedés.., nem veszi fel vajon mit csinál? és hasonlók.. ;)

Szóval a miénkhez hasonló hobby miatt folyamatosan vagy alkalmanként panaszkodó kedveseket finoman vissza kell húzni a nagybetűs valóságba, vázolni pár alternatívát az ezerből, pusztán a kijózanítás kedvéért mert sokszor teljesen fordítva ülnek a lovon, a "józanság" mint olyan pedig ne csak az egyik féltől legyen egy folyamatosan elvárható valami..

[ Szerkesztve ]

..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  nVidia tulajok OFF topikja
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.