Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz #35434496 #37047 üzenetére
LOWER FAN POWER = MORE POWER FOR OVERCLOCKING
Ez komoly ?
Tehát ha vizet építek a kártyákra,nem fog menni egyetlen venti sem rajta és tuningosabb lesz,mint a kpe kártyák.
Nálam 72.1 illetve 78.6 az asicq , utóbbi akkor sokat ér binnelős körökben.
[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
törölt tag
Fogalmam sincs. Nem néztem nem is szoktam csak ha kérik. Már nincs a gépben és nem is lesz. MSI support meg tehet egy szívességet. 3 hete várok a 4.2.0 ab-re ami végre kezelni tudná ezt a brutál kártyát de semmi. NDA van de meddig? Én nem azèrt vettem, hogy léggel pötyögtessek.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz proci985 #37033 üzenetére
Lehet be kellene szereznem vmi olcsó TitanX-et inkább,és arra vizet rakni.
Azzal csak ellenék addig amíg nv hajandó lesz kiadni egy teljes értékű kártyát.Aztán lehet dobok vizet az sli-re.
Még nem tudom.
Az a baj,már meg van a terv a vízre,és már megint nem olcsó.Javaslatokat köszi mindenkinek,jöhet még.
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
proci985
MODERÁTOR
válasz akoska07 #37030 üzenetére
vegigneztem kb az osszes tesztet mielott vettem februarban a 290xet.
290x/980SLI CF mellett 4Kban meg eleg volt a memoria. 4K eyefinityben volt kb 10-15% kulonbseg a 8GBs vaporX CFnek a 4GBshez kepest, de ott ilyen 12 vs 15 fpsekrol beszelunk jellemzoen.
ok, a 970 pont egy picit problemasabb, de amig eleg a celra, addig minek valtani?
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
hszilard666
veterán
válasz akoska07 #37030 üzenetére
Skyrim 3 monitoron nagyon brutál, portal 2 is, crysis 3 csak a látvány miatt, és mirrors edge. Én még mindíg a witchert tolom, mondjuk kb 1.5 hónapja nincs gépem De ami nagyon király és ajánlok mindenkinek az a hotline miami 1-2. top 10 játékaimban biztos benne van.
Más:
Ma jött egy adag cucc a varázslótól, holnap este hergelem össze. Jövök majd képekkel ha szabad.Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
nagyúr
válasz #Morcosmedve #37027 üzenetére
Az a baj,hogy én szerettem volna monitort is cserélni.
Először 1 db 4K és azon játszani,majd bővíteni 3x4K-ra.Mindegy,nem agyalok most ezen.
Majd lesz 980Ti 2-3-way sli,ha lesz.Egyébként meg inkább már szeretném kicsit élvezni a gépemet.
Ha már így összeállt a cucc.Kellene találnom vmi játékot amivel szívesen töltöm az időmet.
Vmi fps játék,de értelmes,nem ilyen csak megyek és lövök.
Lehet előszedek vmi régit.Javaslatokat is elfogadok.
players111 mit árul ?
#37029 proci985 :
Végülis,jahhh
Maradhatna a 970 sli is,ami nem G1,hanem MSI Gaming.
Csak az a baj,hogy már elfogyhat majd a "4Gb" vram.[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz akoska07 #37025 üzenetére
vagy jol kicseszel veluk es megtartod a G1 SLIt, mert alapbol is okek a tempjei, meg eleg fpst ad?
---
fpsre, far cry 2? deus ex: human revolution?
portal? mirror's edge? (ha utobbit mukodesre tudod birni harom kijelzovel ird le pls)
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
nagyúr
válasz cyberkind #37022 üzenetére
Hát nem tudom mi lesz.
Lehet inkább veszek majd jövőre vmi jóárasított 980Ti 2-3-way sli-t-,és azt vizezem le.
A Pascal meg mehet ahová akar.
Majd jövő év végén veszek belőle,ha tényleg kiadják a teljes értékűt.Tudom,hogy simán változhat még a véleményem,de egyenlőre utálom őket.
Felb@sztam magam ezen.Ha már nem adják ki a teljes értékűt,akkor legalább áraznák alá,ne pedig 600-650gbp-ért árulják majd,mert simán lesz annyi.
#37023 h1mpi :
Attól még rohadjanak meg.#37024 players111 :
Mit ?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Jóárasítottam.
-
nagyúr
Nvidia to use GDDR5X memory with next generation GPUs
Nesze neked pascal,megint kapunk egy félkész cuccot.
Biztos nagyon drága lesz ez is.
Biztos ez is erős lesz,de már megint csak csöpögtet az nv.Így vegyen az ember vga-t egy évre (netán 2 évre).
Vedd meg évelején ,mert új-jobb-gyorsabb.
De pár hónap múlva már vegyél másikat,mert az lesz a "teljes értékű",de azért pár hónap múlva majd megint kidob egyet,ami tényleg teljes értékű lesz.
Nagy tetű az nv is.Így képtelenség lesz vizezni a vga-t.
3 kártya meg már felfűti egymást nagyon.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
nagyúr
-
törölt tag
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Mi a jó istent csináltak ezzel az RS3-as Audival??? [link]
-
cyberkind
félisten
150-ig tudnátok ajánlani egy jobb laptopot, főleg net de néha játékra is, köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest