Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz Erdei88 #58047 üzenetére
Jahh igaz,ugy értettem irni,mert beszélni még nem hallottuk félt feljönni a multkor is nehogy a saját mikrofonjával folytogassam meg...
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
törölt tag
Beszarás! Éljen oroszország!!! Loooool [link]
Ez az év képe!![ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
De jó játék lesz ez is, az első Bioshockra emlékeztet nagyon.[link]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
TTomax
félisten
Az fesz lockos asus strixem 1606MHzen stabil... 1.21VGPU
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
guftabi96
addikt
válasz Erdei88 #58026 üzenetére
" Az a vicc amit itt előadnak azok akik úgygondolják értenek valamihez. Ha tudnátok, hogy kiknek a véleményét hurrogjátok le édes istenem. Fingotok sincs az egészről, de páran olyan jól szórakozunk"
"No,attól hogy egy 1060-as nem 3 hanem 6 gigás,nem lesz erősebb :-) Dev jól mondja... Én úgy szedtem ki a 6 gigás windforce OC 1060-ast a gépemből mint a huzat. Egy hét után tettem vissza a jó öreg strix 970-est... Mert jobb és kész. De jól mulatok a hozzászólásokon, folytassátok"
Még pár nap, és az 1070 szintjén lesz a 970. Nem is volt az olyan rossz vétel 62-ért, 2 év bolti garival.
Kezdem érteni Habugi Facebook-utálatát#KeepFightingMichael
-
guftabi96
addikt
válasz cyberkind #58029 üzenetére
Pedig annak a CS-s karriernek érdemes utánanézni.
Legalábbis a tavalyi évnek.
Röviden: Megvádolták a csapattárást, hogy csal (olyan reakcióidővel lőtt, amit ember nem tud produkálni, volt róla elemzés, hogy hány ms volt a reakcióideje).
Természetesen mindenki egy idióta volt, aki lecsalózta.
A mese vége pedig az lett, hogy meccs közben, versenyen repült a banán a gyereknek
Ettől függetlenül Olivér arca nem lett kisebb.#KeepFightingMichael
-
guftabi96
addikt
válasz cyberkind #58025 üzenetére
Addig örülj, amíg nem tudod
Pixelbe dolgozik + cs-ben lövöldözik.
Szóval minden oka meglegyen rá, hogy folyamatosan hülyeségeket beszéljen az aprós fb csoportjába, miközben csillogó szemű 12 éves gyerekek isszák a szavát. Borzasztóan nagyképű egy ember, annyi biztos.#KeepFightingMichael
-
gyiku
nagyúr
Hujeplayers! Ne nekem kuldd az smst, hanem a 0690-es szamra
hüllő
-
-
törölt tag
Szerintem én veszek egy vaporx-es 1080 ti-t. Azzal hüllő is elégedett lesz.
[ Szerkesztve ]
-
ÁdiBá
veterán
válasz keIdor #58002 üzenetére
Mai napig nincs normális ellenfele a 980Ti / 1070 - 1080 párosoknak...
Titan X P. meg ne is említsük ide. Az már csak ilyen bónusz.A múlthéten vásároltam én is egy új videokártyát 1080 személyében, és picit elszomorító hogy semmi más alternatíva nincs felső kategóriában.
Nincs semmi bajom a 1080 kártyákkal, csak hogy szépen egyedül ülnek a csúcson, elég drágán és az AMD tehetetlen ezekkel szemben.[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
nagyúr
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest