Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackSoft
addikt
Ebolára nincs semmi, de az AIDS ellenszere megvan kb 5 éve Még volt is sokszor a TV-ben, és a rádióban is, hogy fellélegezhetnek a buzik, mert amiről nem tudtunk, hogy 2006 óta már megvolt, csak nem szóltak róla, mert folyamatosan ment az a tesztelési fázis, amin minden gyógyszer átmegy, és évekig tart. De azt hiszem az is, csak olyasmi, amit már HIV+-nak nem lehet adni, csak mielőtt elkapná, de a lényeg, hogy van
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
cyberkind
félisten
Gyerekek, nem akartok hállivóódba producernek vagy esetleg forgatókönyvírónak jelentkezni?
-
F34R
nagyúr
válasz BlackSoft #18039 üzenetére
Sajnos a termeszet elegge beleszol, kemiai folyamatok miatt akarmennyire szornyu ez lehetlen, amivel ki lehet tolni megallitani nem, esetlegesen organizacioval tovabb eletben tartani az elhalt kivetett szervet.
Most gondolj bele olyat mint az ebola, aids ellenszeret sem talaltak meg akkor mire vagyunk mi? Istent jatszani? Ehhez legalabb kellene 450 intelligence quotient. -
BlackSoft
addikt
válasz keIdor #18034 üzenetére
De pont azt mondom, hogy a "zombi" egy olyan dolog, amit senki sem tud jelenleg, hogy milyen is. Nyilván, ami halott az nem lehet élő egyszerre.
Viszont megfelelő genetikával elérhető lenne szerintem simán, hogy - ha nem is hetekig - életben maradjon, akkor is, ha nincs egy karja, kiszakadnak a belei stb.
Erre sok mindenre szükség van, többek közt nagyon fontos az agyat átalakítani működésében, bizonyos részeknek nagyon aktívnak kell lenniük, más részének pedig teljesen ki kell kapcsolnia.Eddig ahány film volt, annyi féle zombi. Egy biztos, az igazi zombi egy újabb variáció lenne.
Amúgy meg a legnagyobb problémát egy ilyen esetben ott látom - feltéve, hogy a zombik nem másznak fel a tetőre, nem szupermenek, nem törik be a fejükkel a falat stb -, hogy ha sok a döglött, akkor azok elkezdenek szétrohadni, és a túlélőket egy kibaszott nagy járvány fogja elvinni, mint a középkorban, mert nem tudnának ellene védekezni Tehát az, hogy megesznek esetleg, szerintem a legkisebb esélyű dolog, ami a halált illeti.
-
F34R
nagyúr
válasz keIdor #18034 üzenetére
Izom tomeget nem lehet novelni anelkul, hogy ne nyujtanad oket. Edzes nelkul akarmit adnak is be az 1000% keptelenseg. A sziv is ugy nol meg hogy tobb igenybevetelnek/terhelesnek van alavetve, ami normal esetben sem jo nem ha meg ilyen szarokat adnak be melle. Arrol nem is beszelve, hogy szanaszet repedezik a bor.
(#18035) ÁdiBá
Akkor sem lenne mindenki 18, max megallna a jelenlegi korszakaba.
Biologialag az emberbe igy is 130 ev van.(#18036) Keldor papa
A nem oregedes nem egyenlo a halallal. A termeszet ugyis elintez minket
[ Szerkesztve ]
-
ÁdiBá
veterán
Egem valahogy jobban érdekelnek az ilyen scifi dolgok mint idő utazás illetve van e élet másik ilyen hasonló bolygón mint a föld.
Zombik az nekem más kicsit mese habbal...Vagy például letudják - e állítani az öregedésért felelős hormonokat pár évtized múlva? Így 70 éves 18 évesek lennének? Milyen jó poén lenne... Nem tudnád hogy ő a csajod vagy a mamád...
[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
keIdor
titán
válasz BlackSoft #18032 üzenetére
Nezd en elhiszem, hogy sok minden lehetseges a jelenben, vagy a jovoben, en egy valamit ketlek, hogy holttestek fognak maszkalni, holt szervekkel es aggyal, kiveve azt a reszt, ami a taplalkozas osztoneert felel.
Ilyen nincs... ha agyilag lenullaznak valakit, es megnovelik az izomtomeget, akkor nem zombirol beszelunk, az valami mas, viszont elo, a zombi meg nem az.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
F34R
nagyúr
válasz BlackSoft #18032 üzenetére
Ami lenullaza az agyat az jol esejjel leepulest is okoz, ami ha az agy strukturjanal megnezunk egyenlo lesz egy ontudatlan genetikai hulladekkal. izomtomeget a HGH es a myostatin is novel, olyan dolgot muvel ami nem csak az izmokat hanem a csontokat es a szerveket is noveli, ergo ha megnol a szived azt nem birja el a szervezeted.
-
BlackSoft
addikt
Genetikába, ha belepiszkálnak, akkor csinálhatnak mutánsokat is akár, de azt hiszem egyelőre gyerekcipőben jár ez a dolog. De létező veszély szerintem akkor is. Simán csinálhatnak valamit, ami egy ember agyát lenullázza, és tök hülye vadember lesz, mellé pedig a DNS-ében olyan változás történik, amitől az izmai 150%-kal megnőnek egy normális emberhez képest. Kész egy gyors, erős, vérengző fenevad, akit le lehet lőni maximum. Nem féltétlen, olyan zombit kell elképzelni, mint egy L4D-ben... Nagyon sok variációja lehetséges.
(#18029) Keldor papa: Nem állította egyikük sem, hogy ez lesz, vagy milyen lesz, csak feltételezéseket mondtak, körüljárták, mi is lehetséges, ami megvalósítható az orvostudományt, és a fizikát ismerve...
Amúgy a témára általánosan reagáltam, nem mert Tirexi miatt került fel, hanem mert én is úgy tekintek erre a dologra, mint aminek nagyobb esélye van, hogy egyszer bekövetkezik (még, ha nem is lesz teljes pusztulás), mint mondjuk annak, hogy felrobban a nap, becsapódik egy meteor, megtámadnak az idegenek...
-
keIdor
titán
válasz BlackSoft #18027 üzenetére
Az amerikaiaknak eleg sok hulyesegre tervuk van. Nezd, en is szeretem a temat, szeretem a Walking Dead sorozatot meg a jatekot is, de ez ettol meg kitalacio, semmi mas, es nem hiszek benne, ahogy az emberek tobbsege sem.
Stephen Hawking-ot is csipem, az emberiseg egyik legnagyobb ma elo zsenienek tartom, de o sem tud mindent, nem is kell keszpenznek venni mindent, amit allit. Einstein-nek is van hibas allitasa es egyenlete, ma mar tudjuk ezt.Ismerem Tirexit, felesleges kiallnod mindig mellette, o nem tenne erted. Vallat vonva tovabb allna, ha mashol te lennel a tema.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
F34R
nagyúr
válasz BlackSoft #18027 üzenetére
Ez akkor is hulyeseg, csinalhatnak olyan szert amitol az emberek ellenallobbak, nem erzekenyek a fajdalomra maximum jobban birnak harcolni/tulelni. Szimplan emberek ne akarjunk mar belebeszelni olyan dolgokat, amit a szutyok filmipar mar ezer fele keppen feldolgozott. Talan ami a legkozelebb allna a valosaghoz azt a The Crazies es a Devil's playground dolgozza fel.
Vagyis a fikcio az idegrendszerre hato doppingszer lehetne, az agyhalal ellen ez sem er semmit.
-
BlackSoft
addikt
válasz hszilard666 #17991 üzenetére
Szerintem első napomon engem is nagyon figyeltek páran, nem-e vagyok valakinek a regje
(#17997) Keldor papa:
Miért lenne gyerekes?
A Pentagon-nak városkiürítési terve van 2010 óta, zombitámadás esetére... Nem tudom akkor ki a gyerekes
Discovery-n többször átvették ezt a témát a legnagyobb zsenik is, mint Michio Kaku, Stephen Hawking, és Brian Greene.Amíg a világ legkitűnőbb elméleti fizikusai, kvantummechanikai zsenik foglalkoznak valamivel, addig nekem ne mondja senki se, hogy az hülyeség.
Ráadásul nem egyszer bukkant fel, olyasmi ami az amerikai hadsereggel kapcsolatos, és az élőhalottakkal egyszerre. Ha csináltak AIDS-et, akkor csinálhatnak zombi vírust is... És még szerintem logikus is, hogy kutatják, nem? Hát mekkora kurva jó lenne egy, olyan biológiai fegyver, ami nincs az oroszoknak, rettegne tőle mindenki, és pillanatok alatt meg lehet hódítani bármekkora területet, civilekkel, katonákkal együtt.
(utóbbi mondatot persze amerikai, katonai szemszöggel írtam)---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
törölt tag
Tirexiék fűnyírója megállná a helyét bármelyik Mad Max filmben.
-
MiklosSaS
nagyúr
Nem ertem mit kell egy ilyen visszamaradot retard gyerekel ennyit foglalkozni? A privatjai alapjan amit nekem kuldot az inteligencia szintje joval kisebb mint egy kutyanak.....
Szerintem nem erdemes vele foglalkozni, jo hogy ki lett ba@va a forumrol.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
ÁdiBá
veterán
ÁdiBá
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Fujitsu számítógép / i7-2600 / gt 1030 vga / 8gb ram
- Gamesir Nova Light Space Purple Bluetooth Kontroller
- Asrock Radeon RX 6700 XT Challanger D 12GB használt videókártya, 12 hó garancia, Áfá-s számla
- Samsung Galaxy A72 eladó
- Asrock Radeon RX 6700 XT Challanger D 12GB újszerű videókártya, 21 hó garancia, Áfá-s számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest