- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
-
Gyorsan ki akarja szedni mindenki a kis részét amíg lehet. BTC ugye már nem játszik mert ingyen áram mellett sem érné meg bányászni, az Ethereum pedig perpill elég jól megy és (a jelenlegi árfolyam mellett) 2-3 hónap alatt v hamarabb is bőven megtérülnek a vga-s befektetések. Pár hete gondolkoztam, hogy becserélem a 970-et 1070-re, de elment a kedvem amikor megláttam az árakat
-
törölt tag
Drága jó barátom Mőszjő hupszika. Ha lesz felétek Sapphire Vega mega giga Toxic akkor küldenél E nekem galambpostán egyet?
-
-
cyberkind
félisten
válasz
FollowTheORI #64037 üzenetére
Nem kell ref.
-
-
cyberkind
félisten
válasz
FollowTheORI #64034 üzenetére
Pár év az.
Tudod, hogy a Pascal-nál volt pár hónap, meg amúgy mit kell itt gondolkodni, 2070 azt kész, én már tudom régóta mi kell.
-
-
cyberkind
félisten
Jönnek az orrtúró=bányász NV kártyák is, csodás lesz a helyzet ha a Pascal-hoz hasonlóan a Volta is teljesen elcseszetten fog rajtolni és azokból is megy túrni jó pár darab.
-
Devid_81
félisten
válasz
Erdei88 #64030 üzenetére
A legolcsobb postazas is 6£ lenne naluk, meg igy is jo arban van
Jovohonapban megyunk haza, Budapest-Siofok-Bekecsaba utvonalakon.
Ha lenne ertelmes arban 1080 Ti az OCUK-nal akkor onnan rendelnem, es ahhoz hozza tudnak csapni ezt neked.
Viszont en pont ezert nem szeretek toluk rendelni, vannak jo araik (neha), de az ingyenes postazast nem ismerik, szemben a scan/ebuyer-el. -
Erdei88
veterán
Van olyan kedves forumtárs aki tudna nekem segíteni ennek a beszerzésében? A 26 £-os szállítást szereném lefaragni
-
TTomax
félisten
Menni kellene edzeni,csak ilyenkor nagyon veszélyes a családi életemre.... asszonyt szigoruan otthon kell hagyni,a sivatagba ugye nem viszünk több homokot...
-
TTomax
félisten
-
törölt tag
Lehet, hogy banánozták a Vega-t?
-
stratova
veterán
válasz
#35434496 #64021 üzenetére
Mivan-mivan-mivan? Szerintem ma legfeljebb AW villogott a Treadripper PC-vel (lásd találgatós), ami egyébként július végétől lesz kapható:
Pricing hasn’t officially been announced yet, but Alienware’s Area 51 Threadripper Edition gaming PC (which will be released July 27) is expected to sell for somewhere in the $5,000 range.Vapor-X természetesen, egyenesen limitált Gyiku Edition.
-
törölt tag
VEGA
Júni 15.
Nv már tuti az új vga-t teszteli. -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
cyberkind #64016 üzenetére
Vegát eleve nem fog kérni az a játék. Megközelítőleg sem lesz akkora gépigénye. Kisebb géppel is beéri, mint a Forza Horizon 3. A legújabb motor igazából technikailag nem ad újat, csak sokkal optimalizáltabban fut. Ennek egy részét kaptátok meg nemrég egy Forza Horizon 3 patchben, de sokkal több optimalizálást kapott, csak bizonyos dolgokat nem egyszerű visszaportolni, így azok majd a következő játékban jönnek.
-
cyberkind
félisten
Forza 7 gépigény
Minimum
Architecture: x64
Keyboard: Integrated Keyboard
Mouse: Integrated Mouse
DirectX: DirectX 12 API, Hardware Feature Level 11
Memory: 8 GB
Video Memory: 2 GB
Processor: Intel i5-750 2.67 GHz
Graphics: NVIDIA GT 740 or NVIDIA GTX 650 or AMD R7 250XRecommended
Architecture: x64
Keyboard: Integrated Keyboard
Mouse: Integrated Mouse
DirectX: DirectX 12 API, Hardware Feature Level 11
Memory: 8 GB
Video Memory: 4 GB
Processor: Intel i5 4460 3.2GHz
Graphics: NVIDIA GTX 670 or NVIDIA 1050 Ti -
-
Ja, várakozás teli napok/hónapok ezek.
-
cyberkind
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- ZIDOO médialejátszók
- Sorozatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Diablo IV
- Samsung LCD és LED TV-k
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest