Hirdetés
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Asszociációs játék. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- A KOReader ebook olvasó program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Astra kalandok @Első rész
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dreimus
senior tag
-
Edge
veterán
válasz 30z.Samu #17853 üzenetére
lehet jól optimalizálni és rosszul, csak az a baj hogy végül melyik az kb akkor derül ki amikor már megvetted, persze lehet review-eket olvasni, de sokan beérik azzal a viddel ami a shopban van és ott mindig olyan a video hogy smooth mint a fene.
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
ayo
veterán
engem a GTA VI érdekel, és nem Switch-re...
http://jateknaplo.blog.hu
-
KOHO
senior tag
Szerintem az már csak a következő konzol generációra fog érkezni. Elképzelni nem tudom, hogy annak milyen lesz majd a grafikája, mert számomra a GTA V a világ legjobb játéka. A grafika elképesztő, a sztori brutális, több száz órát öltem bele, megunhatatlan darab, szó szerint bele éltem magam. Xbox 360-on, ps3-on, ps4-en is végigjátszottam
[ Szerkesztve ]
"Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld!"
-
szildavid90
aktív tag
Nem tudja valaki, hogy a nintendos diablo 3 az ugyan az mint a pc verzio vagy kicsit butitottabb?
-
30z.Samu
félisten
-
Bazsi1987
őstag
válasz szildavid90 #17863 üzenetére
Tök ugyanaz, ajánlom mert azóta új erőre kapott nálam a játék 😉
-
Edge
veterán
válasz szildavid90 #17863 üzenetére
Viszont nincs battlenet vagyis nincs chat klán communityk.
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
SidCorky
őstag
Sziasztok!
Konzol vásárlásán töröm a fejem, ez a Switch pedig teljesen kimaradt még hírek szintjén is, csak annyi maradt meg, hogy létezik. Ennél nincs az, mint régen a Wii-nél (bár ebben sem vagyok biztos, hogy így volt, de így rémlik ), hogy bár vannak AAA címek erre is, de az Xboxos és PS-es verziókhoz képest lebutítva, nem annyira szép grafikával, egyszerűbb játékmenettel? Például egy Fifa, Fortnite, Rocket League esetében ha TV-re kötöm, és a rendes méretű kontrollerrel játszok, észreveszek bármi különbséget a konkurens konzolokra készült verziókhoz képest?
A második kérdésem az lenne, hogy X játékon belül változik valami, ha TV-re kötve játszok, vagy ha kézikonzolként használom, változik a játékélmény vagy az irányítás?
Utolsó kérdés pedig már csak az lenne, hogy mekkora belső memória van ebben a motyóban, hány játék fér rá egyszerre, azonnal indítható formában? Maradjunk például az említett három játéknál, ez még ráfér egyszerre?
Köszi a válaszokat előre is
Szerk: Namégegyet Van valami bolt Budapesten, ahol ki van rakva belőle egy kipróbálható darab?
[ Szerkesztve ]
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
MODERÁTOR
válasz SidCorky #17867 üzenetére
Minden grafika le van butítva a kortárs konzolokhoz képest.
Felbontás más lehet TV és kézi módban, sajnos ez eltérést eredményezhet pl. FPS tekintetében is.
32 GB, amiben a rendszer is benne van (5), tehát az említettek (14 + 3 + 5) elvileg ráférnek, de nagyon ajánlott a bővítés.
Talán GamePark, többiek majd kiegészítenek ill. kijavítanak a fentiekkel kapcsolatban, ha kell.
Reméljük csatlakozol te isEladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
djozsi
senior tag
Egy pici kiegészítés csak hogy ne legyen félreértés, mert nem direktben a kérdéseidre kaptad a választ:
-- az esetek döntő többségében csak a grafika van butítva, tehát maga a játékmenet az teljesen azonos a többi verzióval. Kivétel a FIFA, mert az EA még nem portolta Switchre a játékhoz használt Frostbite engine-t, de ha minden igaz a következő részre már ez is megoldódik.
- a kézi, asztali mód közti váltás közben a játékélmény, irányítás nem változik, tehát tényleg csak amit koncsik írt, ha a dokkolóba teszed elkezd kicsit jobban pörögni a vas, ezért nagyobb teljesítménnyel valamivel jobb képminőséget présel ki magából.
Pont a gép lényege, legfontosabb feature-e, hogy seamless módon, tökéletes átmenettel tud váltani, tehát játszol a tévén, de el kell indulnod, kiveszed a gépet és hajszálpontosan ugyan onnan folytatod ugyan azt a játékot. -
bwoay
nagyúr
szerintem rossz irányból közelíted meg a kérdést. a Switch egy egyedülálló, hibrid konzol. ha számodra nem jelent előnyt, hogy bedokkolva és handheld módban is használhatod, vagy többen tudtok rajta játszani lecsatolt kontrollerekkel tabletop módban ÉS nem vonz különösképpen az exkluzív játékkínálata, akkor vélhetően jobban jársz egy PS4-gyel, és az még talán olcsóbb is.
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Jigoku
tag
Lehet, hogy volt már, de hogyan működik a gépre a garancia? Sajna ebben nagyon nem vagyok otthon. Ha külföldön (mondjuk Japánban) veszek egy új Switchet, ha gondom lesz vele, itthon is él rá a garancia, ugye?
PSN: JigoKuu-chan // Carl [PS2], Tony [NDS], Viktor [PSVita], Raiden [PS4], Sasha [PSP], Rashoumon [N2DS], Susano'o [Switch], Czar [PS5] // https://jigokumuke.weebly.com
-
Norb79
őstag
"A második kérdésem az lenne, hogy X játékon belül változik valami, ha TV-re kötve játszok, vagy ha kézikonzolként használom, változik a játékélmény vagy az irányítás?"
Csak olyan játékoknál ami kihasználja az érintőképernyőt, mert dockolva ugye nem tudsz érinteni a képernyőn, szóval olyankor más megoldás van, de ez viszonylag kevés játékot jelent.
-
SidCorky
őstag
Köszi a válaszokat. Ezek szerint lehet jobban járnék elsődleges konzolként a nagyoktól valamelyikkel, ezt pedig másodlagosként tartani.
Pont ez vonz benne, hogy ha otthon vagyok mehet tv-re, de ha mászkálok valahova akkor ugyanazt kapom a buszon is, mint otthon a nappaliban ülve. Na majd meglátjuk, mit hoz a jövő. Mobilos gamingnél mindenképp jobban tetszene egy Switch.
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
SidCorky
őstag
válasz koncsik #17876 üzenetére
Csak az a baj, hogy szinte csak kézikonzolként használva elég drága, ahhoz mérten, hogy egy One S 70 körül kapható. Hol vannak már azok az idők, mikor 40-50 ezret kellett csak összekaparnom egy PSP-ért
-
-
SidCorky
őstag
válasz Sirandrish #17878 üzenetére
Naigen, nintendoéknál legalább van olcsóbb alternatíva is.
-
Norb79
őstag
válasz SidCorky #17875 üzenetére
Attól függ mennyit játszol. Ha nem sokat akkor szerintem kizárólagos platformnak is elégséges. Szerintem nem a megjelenített minőség ebben a szűk keresztmetszet, mert az előző generációs x360 meg ps3 szintjét vagy a felett hozza és azzal is elvoltak a népek 10 évig, hanem inkább a kínálat a szűk keresztmetszet, mivel ez újabb platform, mint a ps4/x1. De ha nem kockulsz 0-24, hanem mondjuk napi 1-2-3 óra környékén marad az átlagos játékidőd, akkor azért van bőven tartalom switchre is minden féle stílusban ami ezt kitöltse.
Nekem is harmadik platformnak indult pc meg ios mellé (és még x360 is van, de azzal inkább csak a gyerekek bohóckodnak a kinecttel), de eljutottam oda, hogy az a minimális időm, ami manapság van az sem elég arra, hogy switchen mindent kijátszak, pedig pc meg ios egy ideje erősen hanyagolva van.
Szerintem bátran vágj bele egy switchben, játékok és a gép is minimális bukóval eladható, ha mégsem jön be, ha meg nem elég, akkor még mindig vehetsz mellé egy nagy konzolt később. -
TazLeacher
nagyúr
válasz SidCorky #17877 üzenetére
PS4 mellé vettem, 1-1,5 hónapig kötött le teljesen. Azóta is remek döntésnek tartom, játszom azon IS, de visszatértem a PS4-hez, mert nekem kellenek azok a játékok (most pl. épp Resident Evil széria különböző darabjait tolom, előtte a Pókembert). A hordozhatóság egyébként nálunk nem nagy szempont, eddig egyszer hagyta el a lakást, ellenben a kézikonzol mivolta elég hasznos. Többször jött jól, hogy van. Pl. hazaértem, mondta a feleségem, hogy megnézné még ezt a műsort a TV-ben, kb. 1 óra. Semmi gond. Kikaptam a Switch-et a dokkolóból, és nyomattam kéziben addig, amíg nem kezdtünk közös programba, mert engem az nem érdekelt.
Nálunk a fő szempont az volt, hogy olyan gépet kerestünk, ami gyerekbarát, és lehet rajta 2-nél többen játszani. Maradéktalanul teljesítette a 3 gyerekem minden nap játszana rajta, ha engednénk. A 7 éves lányomnak szülinapi meglepi lesz most egy LABO. Én személy szerint egy Civ6-ot 100%, hogy fogok rá venni, mert a PC-met már "letettem", PS4-re meg nincs.
És egy kis személyes: a Mario Party oltári nagy élmény, ha van még magad mellé 3 idióta, aki élvezi. Ez sokkal inkább felnőtteknek vagy nagyobb gyerekeknek szóló játék, és szerintem nagyon jó party élmény.Összességében azt kell mondjam, hogy ha nem vagy kimondottan Nintendo fan, vagy olyan típus, aki multiban hónapokig el van ugyan azzal a játékkal (mondjuk Fortnite), akkor szerintem fő konzolnak kevés.
-
l.skywalker
félisten
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
SidCorky
őstag
A Nintendo játékai soha nem jöttek be, inkább multiplayer játékos vagyok, a sztorijátékok sosem kötöttek le. Sőt a Fortnite sem az én világom, inkább PUBG, de most úgy alakult, hogy gamer notiról üzletire váltottam, és olcsóbb megoldásnak látom megszokni egy konzolt, mint az üzleti mellé még építeni egy gamer asztalit is.
Az Xbox One S az elsődleges kiszemeltem, erre van minden, ami nekem kell, jó multi autós játék (FH4), Rocket League amit PC-n is rengeteget játszottam, és még PUBG is, aminél bár nagyon sok idő lesz megszokni a kontrollert, cserébe költséghatékonyabb. A Switch pedig csak azért került szóba, mert az kézikonzolt és tv-s konzolt is kiváltana, de így, hogy a - gondolom - gyengébb hardver miatt van némi butítás, inkább az XO mellett döntök, aztán meglátjuk, szükség van-e a Switchre is. Régóta szeretnék valami kézikonzolt, talán a Nintendo játékait is meglesném, ha már megvan a konzol, de egyelőre még elhalasztom a dolgot, talán majd az év második felében meglepem magam eggyel.
-
bwoay
nagyúr
válasz SidCorky #17883 üzenetére
ha a Nintendo játékai soha nem kötöttek le, akkor kézikonzolnak szerintem inkább egy PS Vitát nézz meg. jelenleg szerintem az az olcsó alternatíva: használtan 25-30-ért be lehet szerezni, és grafikát tekintve jóval közelebb áll a PS3-hoz, mint a PS2-höz.
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
SidCorky
őstag
Az meg már nem mai csirke, nem nagyon jönnek rá olyan multiplayer gammák, amik ma is megállnák a helyüket.
A legjobban egyébként a Smach Z-hez hasonló, Windows alapú kézikonzolok érdekelnének, de ezek még nagyon gyerekcipőben járnak, ki tudja, mikor lesz belőlük megbízhatóan használható motyó.
-
Nathan0909
csendes tag
A joy-con kiegészítőnek a zsinórját le lehet valahogy könnyen szedni?
-
ViharVadász
őstag
Felmentem ma Pozsonyba munkaügyben, útba esett az egyik kedvenc játékboltom így hát belestem. Pont akciós volt az utolsó darab, nem hagyhattam ott (amúgy is imádom az Asterix és Obelix képregényeket, filmeket, játékokat)
Megjegyzés: még mindig nem tudok normálisan fotózni. :/[ Szerkesztve ]
"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
MODERÁTOR
válasz ViharVadász #17888 üzenetére
KEEELLLL
(Ha az Asterix figura is amiibo lenne benne, OMG)[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
30z.Samu
félisten
-
eeXaa
addikt
...most akkor jön új konzol vagy nem?
-
Szabi®
addikt
válasz SidCorky #17877 üzenetére
Én kézi konzolnak vettem külföldi meló melett.Vettem már nyáron is egy pakkot,de összel eladtam amikor itthon voltam,annyira megbántam hogy most vettem megint egy csomagot
A Donkey kong,gyermekkoromat idézi,a Skyrim meg lerakhatatlan.
Hová jutott Nintendo a Gameboy-tól ? OMG. -
eeXaa
addikt
válasz 30z.Samu #17895 üzenetére
...lehet egyedül vagyok ezzel az igénnyel de én egy sima box konzolnak örülnék a legjobban egy powerA szintű kontrollerel. vagyis simán beáldoznám a hordozhatóságot, kijelzőt, joycont egy masszív árvágásért.... de ha továbbra is csend lesz erről, áprilisig biztos veszek egyet....
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Diablo 3 Nintendo Switch - játékokkal, tartozékokkal
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest