Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Astra kalandok @Első rész
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rony949
őstag
válasz csuzda #18051 üzenetére
Először én is azokat néztem, de egyszerűen nem látom hol éri meg ez nekem. Pl. szintén Konzolvilágon a Diablo-s Switch csomag 130 ezer. Ha külön veszed a gépet (ami most ugye 100 ezer) és a Diablo-t (ami pedig 19 ezer), akkor összesen 119 ezer forintodba fáj. Na most minek vegyem meg a csomagos verziót, ha külön vásárolva 10 ezer forintot spórolnék vele?
szerk.: Oké, kapunk a csomaghoz egy Diablo-s konzol tartó tasakot, de ez még mindig nem éri meg szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
3L1T3
addikt
válasz Rony949 #18054 üzenetére
Mondjuk az egyik a hivatalos fogy aron adja a masik pesig a csod szelen van ezert beszer aron adja el a termeket? Nezzd meg a tobbi bolt sem 118-ert arulja.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
Dreimus
senior tag
Az 576 tény és való, hogy élt már meg jobb napokat, de érdemes körül nézni néha-néha, mert a KSZ is ennyiért adja, igaz a Pokés változatot , bár a D3-as se sokkal drágább, amennyiben egyik sem érdekes akkor az alap gép is akciós jelenleg.
[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
Skacok! A Zeldában mitől függ, hogy Link mikor teszi maga elé a pajzsot? Tíz alkalomból hétszer nem teszi maga elé a gombot nyomva, csak lock-olja az enemy-t. Elég bosszantó tud lenni, amikor emiatt halok meg.
Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
-
Rony949
őstag
Switch-hez milyen accot érdemes regisztrálni? Amcsi, japán vagy maradhat az európai is?
-
MODERÁTOR
[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
tl-x
őstag
Biztos én csinálok valamit rosszul a Zeldában nekem még csak 4 szívem van és nincs szinte semmi fegyverem. Most járok az erő próbánál semmi esélyem.
-
30z.Samu
félisten
Keresd a Spirit Orb-okat, ha van legalább 4, akkor menj imátkozni Kakariko-ba vagy a templomba és ott tudsz választani hogy plusz staminát vagy plusz szívet kérsz. Biztos lehet másképp is tápolni a karaktert, de én jelenleg csak erről tudok, még az elején járok. [ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
KOHO
senior tag
Kicsit OFF, de a Sony befejezi a Vita gyártását. Nagyon sajnálom, hogy erre a sorsa jutott ez a készülék, megjelenése napján megvettem, nagy jövőt jósoltam neki. Ellentétben a Nintendoval, a Sony leszarta a Vitát, semmi marketing nem volt körülötte.
"Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld!"
-
Nathan0909
csendes tag
Én is nagyon sajnálom. Nagyon ígéretesnek indult és nagyon elcseszte a Sony. Pl. a store-ban egy kép vagy videó sem volt már a játékokról régóta. (Bármilyen gagyi indie-game-ről van szó, azért ez nagy hanyagság)
A nagyobb címekkel volt szerencsém játszani. Rayman origins-legends platina trófea a legkedvesebb számomra. Öröm a bánatban, hogy jókor cseréltem be switchre.
R.I.P. VITA[ Szerkesztve ]
-
bwoay
nagyúr
valami azért volt, csak hát nehéz propagálni egy olyan terméket, amire igazából nincs is koncepciója a gyártónak. éveken át azt lehetett látni, hogy a sony ugyan megcsinálta a terméket kiválóra, belezsúfolt rengeteg feature-t meg komoly teljesítményt, de egyszerűen nem tudták, hogy mit kezdjenek vele. a sikertelenséget megmagyarázták a mobiltelefonok/tabletek elterjedésével, ezt szerintem amúgy mindenki el is hitte, hogy most szembesüljünk azzal, a Switch mennyire sikeres handheld gépként is, a magas ára ellenére. ha a PS Vitát sikerre vitte volna a Sony, most az lenne a Switch egyetlen konkurense kézikonzol kategóriában. és még várjuk ki, hogy valóban lesz-e a Switchnek kisebb, mondjuk Vita méretű light változata, mert az lenne az igazi kegyelemdöfés. zseniális szerkezet a Vita, de amikor a Switch 32 GB-ját kritizálják, mindig az jut eszembe, hogy a Vita először háttértár nélkül jelent meg, utána pedig a Slim kapott 1, azaz egy GB-ot, meg ugye bővíteni sem közönséges microSD-vel lehetett, hanem max 64 GB-os, horror árú, nehezen beszerezhető, de legalább könnyen meghibásodó memóriakártyával. ehhez képest a Nintendo konkrétan kényezteti a usereket
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
tl-x
őstag
válasz Nathan0909 #18075 üzenetére
Nekem még mindig megvan és marad is.
-
tl-x
őstag
válasz Nathan0909 #18078 üzenetére
Néha még játszok rajta egy kis Mortalt vagy Injustice-t. De főleg a Switch van most nyúzva.
-
KOHO
senior tag
Mondjuk azt sajnálom, hogy a Sony a Switch sikerein felbuzdulva nem fog bele még egyszer kézikonzol fejlesztésébe. Nem azért, de a Vita (az első szériás OLED) kicsit minőségibb cucc volt, mint a Switch Nem recsegett, nem ropogott, normális kijelző volt benne.
[ Szerkesztve ]
-
bwoay
nagyúr
amazonon, ebayen bőven vannak még új japán régiós modellek. én 2017 végén, 2018 elején vettem fat meg slim masinát is, 1-2 bolt hozzájutott valami olasz raktárkészlethez, de már akkor kész csodának számítottak a bontatlan európai gépek.
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
KOHO
senior tag
Egyébként ha találnék a neten bontatlan oledest, tuti, hogy vennék egyet
-
-
torik
senior tag
Switch-nél szokott olyan lenni mint steam-en például, hogy egy bizonyos időintervallumon belül leáraznak egy csomó játékot? Nem feltétlenül jobban mint átlagban, tudom hogy az itt nem szokás, de nézem a kívánságlistámat és elvétve van egy-két leárazás rajta
All that and a bag of chips
-
MODERÁTOR
Folyamatosan vannak akciók az eShop-ban, inkább indie játékok, de most pl. Ubisoft akciók is vannak.
Szóval attól függ, mi van a kívánságputtonyban.[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Marvinyo
aktív tag
válasz scyllafren #18028 üzenetére
#18029 Sanraith
Na, így viccen kívül máris jobban érdekel :-) Bár 15 ezret még sokallok érte, akkora rajongó egyáltalán nem vagyok, a sorozatot utoljára talán akkortájt láttam amikor az ORTT be akarta tiltani ezt is (DragonBall mintára :'( ) :-D
Sokkal inkább ezt a metodikát / "harcrendszert" kedvelem.
-
KOHO
senior tag
válasz Carlos Padre #18091 üzenetére
Én kizártnak tartom. Nem fognak újra belefogni kézikonzol gyártásába, nem akarnak megint ekkorát bukni.
-
Mr Bond 007
őstag
-
Norb79
őstag
válasz Mr Bond 007 #18093 üzenetére
Ha minden igaz a Microsoft erre indul, a Sony szerintem nem fog. Szerintem nekik most elég nagy különálló piacuk van, azt védik.
-
Rony949
őstag
Srácok, nem bírtam ki. Switch tulaj lettem.
-
Polllen
nagyúr
válasz Mr Bond 007 #18093 üzenetére
A sony most tarol, esze ágában sincs másokkal társulni. Az Ms meg húz egy merészet és megtolja a streamet.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Wlac
Ármester
Amiibo kérdésem lenne, mert még soha nem találkoztam velük. Öcsém szereti gyűjtögetni a polcra rakható díszeket és egyéb biszbaszokat, mellette pedig a kedvenc játékszériája a Dark Souls, ezért úgy gondoltam, hogy szülinapjára kap egy figurát. Ugyan Switchre még nem vettük meg a játékot, de előbb utóbb ez is be fog következni. Láttam hogy van Amiibo, ami jól is néz ki, és használni is tudná, szóval nyerő ajándék lenne, viszont elég nagy a szórás az árakban. Itthon 15 ezer forintért találtam egy boltban (bár most nincs készleten), meg Ebayen ingyenes postázással 7000 forint. Ez utóbbinál azonban a dobozon japán feliratok vannak. Ez befolyásol bármit is, vagy nyugodtan használhatom itthon?
A másik kérdésem az lenne, hogy ha jól látom, akkor itt nem kapunk semmi ingame cuccot, csupán pózol a karakter. Más játékokban lehet használni valamire?
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Marvel Snap
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Debian GNU/Linux
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest