Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Astra kalandok @Első rész
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
SlayerSub
tag
válasz szildavid90 #18900 üzenetére
Dobozzal veszem csak, kell a polcra.
-
MODERÁTOR
válasz Sirandrish #18895 üzenetére
A VR Googles-t raktuk össze, alapjáraton kipróbáltuk... sokkal rosszabbra számítottam, nagy mulatság, teljesen élvezhető. Ár/érték rendben.
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Sirandrish
Topikgazda
-
törölt tag
válasz Sirandrish #18903 üzenetére
Zelda és Mario csak április 25-én kapja meg a VR patch-et
-
-
taki01
őstag
Gears Club2 érdemes meg venni vagy várjam meg a Grid autosportot?
-
hj79
csendes tag
Sziasztok! Ez a Mario Odyssey mennyire Coop? Asszonnyal játszanánk de gameplay videókból nem jöttem rá. Nem akarnám hogy unatkozzon mint pl patch előtti Kirby-nél nem sok dolga volt. Ha aktívan tud másik is játszani akkor akcióban beszerezném.
-
ayo
veterán
semennyire se co-op, csak egyik dobhatja a sapkát...igazából ezzel az erővel egy Street Fighter is lehetne co-op, mert egyikőtök fogja a bal másik a jobb joy-cont
Overcooked 1 és 2, ezt próbáld ki, ha co-opot szeretnél (1-4 játékos), egyik legjobb a stílusban.
(#18913) 30z.Samu: akár, az is jó dolog, bár ott talán kevesebb lesz a sikerélmény
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
MODERÁTOR
KV-nál 97900 a kütyü.
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Bazsi1987
őstag
Lassan végzek a hollow knightal, tudtok ájanlani még metroidvania stílusu játékokat switchre?😊
-
ayo
veterán
Dead Cells mondjuk nem kimondottan metroidvania, inkább csak tartalmaz hasonló elemeket, de jó játék tényleg.
(#18924) Bazsi1987: itt van pár ötlet - The Messenger, Iconoclasts, Chasm, Guacamelee, Axiom Verge, Owlboy, Shantae and the Pirate’s Curse
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
petymek
senior tag
Megjelent a 8.0 FW, amivel befoltozásra került a Deja Vu.
Ne dobd ki régi fejegységed! Eladó PX5 Coreboard/SOM, upgradhez.
-
MODERÁTOR
válasz petymek #18930 üzenetére
Köszi az infót
Ezenkívűl:
- stabilitás (természetesen)
- a SW-eket lehet rendezni a home menu-ben (játékidő, legutóbb játszott, cím, kiadó szerint)
- 15 új avatar a profilképhez
- talán a legfontosabb: egyéni save file-ok átvitele másik Switch-reImprovements Included in Version 8.0.0 (Distributed 04/15/2019)
Added the following system functionality:
A Sort Software feature is available after selecting to view All Software from the HOME Menu
Software can be sorted by time last played, total play time, software title, and software publisher
The All Software option displays when there are 13 or more software icons on the HOME Menu
A View All Available News option is available within News, allowing you to view all news items currently being distributed
Go to News > Channel List > View More
Select from 15 new icons from the Splatoon™ 2 and Yoshi’s Crafted World™ games for your user
To edit your user icon, head to your My Page on the top left of the HOME Menu > Profile
A feature to Transfer Your Save Data is now available, allowing you to transfer your save data for individual games between your Nintendo Switch systems
Go to System Settings > Data Management > Transfer Your Save Data
Save data will not remain on your source system after the transfer process completes
A Zoom feature can be enabled from within System Settings
Go to System Settings > System to turn Zoom ON
Once enabled, you can use the Zoom feature by pressing the HOME Button twice
An option is available to prevent the system from waking from Sleep Mode when an AC adapter is disconnected
Go to System Settings > Sleep Mode > Wake When AC Adapter is Disconnected
This also applies when undocking your console
A VR Mode (3D Visuals) restriction is available within Parental Controls
This will also be available in the Nintendo Switch Parental Controls app through a later update
Go to System Settings > Parental Controls
These settings can also be changed from within Nintendo Labo Toy-Con 04: VR Kit
Hong Kong / Taiwan / South Korea is available for selection in Region
Go to System Settings > System > Region
The following names have been changed (functionality remains the same)
Save Data Cloud Backup > Save Data Cloud
Transfer Your User and Save Data > Transfer Your User DataGeneral system stability improvements to enhance the user's experience.
[ Szerkesztve ]
-
Zolibacsi88
aktív tag
A VR Starter Kit + Blastert megvásárolva nagyon pozitív csalódással írom eme sorokat. Első VR / Nintendo Labo élményem.
Maga a doboz amiben van nem csúnya, sztem nem fogom eldugni a szekrény mögé, hanem mehet a polcra.
A belső tartalmazta ugye a VR lencséket egy kisebb dobozban, a cartridget tartalmazó tokot, valamint alatta a kartonlapokat.Először a szoftver összerakatta velem a lencse/switch képernyő tartót. Röpke fél óra, nagyon részletesen mutatva melyik karton melyik formáját kell kiszedni, hogyan tartod, miket törsz meg, hajtogatsz meg előre, stb.
Viszatekerheted, nagyíthatod, forgathatod a képet, ahogy neked tetszik a kényelmesebb, pontosabb értelmezés végett. Meglepetésemre már csak ezzel a VR lencse + Switch kombóval is van pár jópofa program, ami kis időtöltésnek/ kvázi beletanulásnak jó milyen érzés is a virtuális valóság ezzel az eszközzel. Kicsit hiányolom hogy nincs fejpánt és tartani kell. Na de majd a célprogrammal.Nem kell csodát várni ilyen felbontáson, mondhatni kicsit csúnya és homályos, de Nintendo, szóval a kreativitás el fogja vinni a hátán. Mert amennyire élvezetes volt ezzel a főprogram, a Blaster...atyaég...
A fegyver rész összerakása közben, gondolom ilyen lehet mindegyik Labo, de az az ujjongás és csodálkozás, hogy micsoda mérnöki csodák ezek a kivágott kartonok... Több megszakítással, de kb 3 óra volt összerakni, de annyira mód elkapott a gyermeki énem, az valami leírhatatlan. Mint egyfajta stresszoldó terápiás kezelés. Ahogy minden luknak megvan a maga helye, és egyre masszívabb testet ölt. Azt gondolnád hogy nem fog ez sokat bírni majd, de ahogy erre ők is gondoltak, itt-ott biza felrakat veled élvédőt a program, hogy kiállja a terhelést.
Én azt mondom hogy minden forintját totálisan megérte ( 12 500 huf a videojatekbolt.hu-n, máshol nem tudom. ). Nemsoká jön ugye a Zelda BoTW teljes + Mario részleges támogatás ingyen patch formájában.
Részemről azon morfondírozok, hogy a kiegészítő VR labo szettet is meg kellene venni...
-
MODERÁTOR
válasz Zolibacsi88 #18933 üzenetére
+1
-
KOHO
senior tag
G2A-n vettem usa feltolto kartyakat, atszamitva 5500 forintert megvettem a Hellblade-et, eszmeletlen grafikaja van ennek a jateknak. Megsem adom el a Switchet
"Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld!"
-
Norb79
őstag
válasz Sanraith #18938 üzenetére
Merthogy pont most könnyítették meg a költözést egyik switchről másik switchre, és ilyesmit akkor tesz meg az ember, ha azt érzi, hogy a vevői hamarosan tömegesen fognak költözni, és jobb ezt előre kisimítani, mint hogy minden fórumon szét legyen ekézve a nintendo. Logikus amit mond, még ha félig poénnak is szánta. Az ilyen vicces féligazságok mögött mindig ott az a kis igazság.
-
MODERÁTOR
A költözés régóta adott lehetőség, lsd. összefoglaló:
Hogyan vigyük át a digitális játékokat / N Account-okat egyik Switch-ről a másikra ((1)-ről a (2)-re...)?
Kövessük az alábbi lépéseket:
1. Az aktív konzolon(1) lépj be a Nintendo eShop-ba a N Account-oddal és deaktiváljuk a konzolt(1) - *részletesebben.
2. A másik konzolon(2) kapcsold össze a N Account-odat egy új vagy meglevő fiókkal.
3. A másik konzolon(2) lépj be a N eShop-ba a N Account-oddal. A rendszer automatikusan beállítodik a N Account-odhoz, mint aktív konzol(2).
Ha ellenőrízni akarod, bizonyosodj meg róla, hogy az “Active-Console Status”-t “active”-nek mutatja Nintendo eShop Account Information.
4. Az account így már használható egyenlegfeltöltésre, játékvásárlásra és a korábbi software vásárlások letöltésére (beleértve a DLC-ket és az in-game item-eket (játékban vásárolt tárgyakat).
Az aktív konzolon(2) valamennyi fiók játszhat a játékokkal.
Ha a vásárlásaidat egy másik rendszerre(3) akarod költöztetni (vagy vissza az elsőre(1)), hajtsd végre a 1-3 lépéseket a deaktiváláshoz(2) és aktiválj egy másikat.Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Norb79
őstag
válasz koncsik #18940 üzenetére
Az én értelmezésemben az új funkció a "szétköltözést" támogatja, amikor egy profil van egy switchen, de azt használják a gyerekek is (igen, többesszám), meg én is, és ugye nem akarok az általad leírt költözéssel élni, mert akkor mindent törlök az eredeti switchről, hanem csak vettem magamnak egy második switchet (ami vagy pro vagy nem pro, és ugye itt a féligazság, hogy ez egyből azt jelenti, hogy jön a pro) és szeretnék úgy elköltözni, hogy csak a saját mentéseim viszem a gyerekeké meg ott marad, és akkor ezentúl én játszok a saját switchemen, ők meg az övéken. Elmúlt időszak rendszer upgradejei több esetben az egy háztartás több switch irányába mutattak szerintem.
-
Shade45
senior tag
VR-kittet honnan érdemes rendelni?
Néztem a KSZ-t, illetve a KV oldalát is, de sehol sincs raktáron...
-
MODERÁTOR
válasz Norb79 #18941 üzenetére
Igen, szerintem is. Gondolom a gyerekek külön Nintendo Account-tal vannak. Nálunk is 6 acc van a Switch-en.
Nekem ez a kérdés, mikor lesz ez megváltoztatva, különösen, ha valóban kijön új változat a kütyüből.. mindent meg kell venni arra is?
Több Switch konzolhoz is köthető a N Account-om?
Több konzolhoz is köthető a N Account-od, de csak egy konzol aktiválható N Account-onként. A N Account-oddal letöltött játékok csak 1 aktív konzolon lesznek játszhatóak.Játszhatok a játékaimmal több rendszeren is?
A Nintendo Switch eShop-on keresztül vásárolt játékok csak a N Account-odon (egyetlen) aktív Switch konzolon játszhatóak.
Bármikor megváltoztathatod, hogy melyik a N Account-odhoz tartozó aktív konzol. Ha megváltoztattad, letöltheted és játszhatsz a játékaiddal az új rendszeren. A deaktivált rendszeren nem lehet játszani a játékaiddal, hacsak nem aktiválod ismét a N Account-odhoz.
A fizikai játékok (cartridge-k, kártyák) bármely rendszeren játszhatóak. Figyeljünk arra, hogy a digitális ÉS kártyán levő játékok mentései nem átvihetők rendszerek között. A 2017 októberi frissítés óta a felhasználó és a mentések is átvihetőek másik rendszerre (Transfer user and save data to another system: System Settings > Users > Transfer Your User and Save Data).[ Szerkesztve ]
-
dinostaRR
tag
Valaki tudja, hogy Smashbe nalam csak miert 1297 a max spirit, masoknal meg 1306? 2.0.2 ver
[ Szerkesztve ]
PSN: dinostaRRHU [SONY PS5 - Huawei Mate 10 Pro]
-
Norb79
őstag
válasz koncsik #18943 üzenetére
Nem, nem. Pont ez a lényeg, hogy egy accon vagyunk, az új funkcióval meg tudok úgy költözni, hogy a régin ott marad a profil, az újon meg belépek a profillal, nem migrálok, csak átmásolom azt a pár save gamet, ami nekem kell.
Van dupla gépes policy, ez asszem pont a 7.0val jött be, hogy lehet elsődleges gép meg másodlagos és csak egyszerre nem tudsz játszani a letöltött tartalommal, ahogy nyilván a kártyással se, hiszen nem tudod egyszerre mindkettőbe belerakni. A letöltöttnél ezt meg tudod kerülni azzal, hogy a másodlagos gépet nem engeded fel netre. A kártyából viszont kettő kell mindenképpen. -
MODERÁTOR
válasz Norb79 #18946 üzenetére
Köszi Ajaj, utána kell néznem, frissítésre szorul az ÖF.
Ápdét: én még mindig az ÖF-nak megfelelő info-t találok.
Elküldenéd a dupla gépes policy lelőhelyét? Kösziiiinah, meg is van (6.0-tól van):
Key Points:Primary Console:
You can have one primary console at a time for your Nintendo Account.
The first Nintendo Switch console you use to connect to Nintendo eShop on Nintendo Switch will become your primary console.
While using the primary console, any user account on the console can play the downloadable content you have purchased.
While using the primary console, you do not need to have an active Internet connection while playing downloadable software.
An Internet connection is still required to use online features or games which require a subscription service.
You can change which Nintendo Switch console is your primary console but you must first deactivate the current primary console.Non-Primary Console:
A Nintendo Account can be linked to Nintendo Switch consoles that are not designated as the primary console, however, some functionality differs from when a Nintendo Account is used on a primary console.
While using a non-primary console, you can still use the Nintendo Account to access the Nintendo eShop, purchase and download software, and under certain conditions, play your downloadable software.
While using a non-primary console, you must have an active Internet connection to play downloadable content.
If you lose your Internet connection while playing downloadable content on a non-primary console, your game will pause after a certain amount of time; however, once you connect online again, you will be able to resume from the point you left off.
While using a non-primary console, downloadable content can only be started by the user that purchased the content.
When using downloadable software on a non-primary console, your game will pause if your Nintendo Account is used to access downloadable software on any other Nintendo Switch console.És itt a baj ezzel "A letöltöttnél ezt meg tudod kerülni azzal, hogy a másodlagos gépet nem engeded fel netre": : While using a non-primary console, you must have an active Internet connection to play downloadable content.
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
Látott valaki piros (Super Mario Odyssey-es) Joy-conokat valahol Magyarországon? Ha igen, kérem, ne tartsa magában!
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest