Hirdetés
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Asszociációs játék. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- A KOReader ebook olvasó program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Astra kalandok @Első rész
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petreszku
senior tag
A gép és a kiegészítők ára annyira nem is zavaró, inkább a játékok ára és szerény felhozatala.
Nem portokkal és indie játékokkal szeretnék játszani (szeretem és van is indie játékom). Sőt a portolt játékok aránytalanul drágák, de így is megveszik sokan mert hordozható és amíg ez így lesz, addig nem is számítok nagy változásokra.
Számomra a kezdeti fellángolás után iszonyat nagy csalódás. -
Edge
veterán
Rengeteg fasza indie cucc van amúgy, én kifejezetten örültem neki amikor vettem switchet hogy a shopban olyan neveket is megtaláltam amiket pl steamen már kinéztem pc-re és most handheld módban nyomathatom és sokkal jobb úgy(dead cells, hollow knight pl. ).
[ Szerkesztve ]
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
ayo
veterán
egyszer olvastam a játéknaplón, hogy vannak jó cuccok csak kár hogy nem ezért vettem a konzolt. itt nagyon szépen össze van foglalva a lényeg. Nintendo in 2018: The Review
nagyjából nekem is ez a véleményem, szerintem se volt valami nagy év, főleg hogy nekem splatoon, smash és pokémon meh. a mostani évben végre jönnek jó címek, de hát ezért is vártam a fentebb írt "januári direktet", hogy beszéljenek azokról, meg még több új dologról...aztán jött hogy indie direkt...http://jateknaplo.blog.hu
-
djozsi
senior tag
válasz Norb79 #17103 üzenetére
Nekem van sok szabadidőm és így is elég a Switch. Szerintem így 2019-re azzal, ha az ember nem lát túl a first partyn és az AAA-n elképesztő jó játékélményektől vágja el magát. Ha így az elmúlt 5 évből fel kéne sorolnom mondjuk a 20 legemlékezetesebb játékélményemet nem lepne meg, ha hosszas gondolkodás után a lista több, mint a fele indie lenne.
-
Madwe
nagyúr
Nagy a momentuma a switchnek, de még csak az elején van. Szerintem lesz itt indie és külsős meglepetés bőven, mert most felkapták erre a fejüket, de mire azok beérnek az 2-3 év legalább (mármint amikor már tényleg naponta kapkodja az ember a fejét kb ) Wii u után nem meglepő h sokan megjelenés elött nem sok energiát fektettek a platformba, max 1-2 gyors átirat, remaster erejéig.
Nintendo fronton szerintem nem rossz az iram, s a remasterekkel sincs sztem baj.
Ami nekem hiányzik n téren, s amiben sony erős az a sok fejlesztőcsapat, akikkel rendelkeznek s minőségi single játékokat tolnak - n esetében ez az n maga kb, s nyilván annyira nem tudják magukból ontani a contentet, mint sok egyéb stúdió egyben...
Én 2018ban majdnem ugyanannyi n-es címet vettem, mint ps-est. Sőt, ha indieket is nézünk akkor sokkal többet
[ Szerkesztve ]
-
ayo
veterán
válasz djozsi #17109 üzenetére
a bajom pont az, ami a videóban: Nintendo baromira nem erőltette meg magát az évben, csak éppenhogy hozta azt a minimumot, amit tőle elvártak lásd: Tennis, Party, Kirby és társai. Arlo imádja a Smash-t, de azért még is látja hogy ez meh.
(#17111) Madwe: azért Nintendo megerőltethetné magát, de gondolom örül, hogy tele van szemetelve az eshop és jön be a pénz.
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
djozsi
senior tag
Nyilván core gamer körökben érdektelen, de azért kijött 3 Labo szett is idén, azokban azért volt bőven meló meg kreativitás, nameg egy teljesen korrekt nosztalgia Pokémont is kaptunk.
Értem én, hogy nem azok a franchise-ok voltak most tolva, amiket te vagy Arlo vártok, de azért azt erős túlzásnak érzem, hogy elkényelmesedett volna a Nintendo, kapásból felsoroltunk 5-7 játékot, amit 2018-ban toltak ki. Nameg nyilván az ilyen Tennis meg Party nem azok a tipikus 10/10es játékok,amikor lelkesedik a core gamer közönség, de az eladások jól mutatják, hogy ezekre igenis nagy szükség van egy ilyen party konzolnál, ráadásul a Tennist nagyon szépen kipofozgatták, szerintem kiváló játék lett belőle.
Szerintem sokat torzít az, hogy fórumozni a core gamer réteg szokott. Lásd itt elhangzik, hogy gow-szerű játékok kellenének, erre a gow egy 90 milliós install base-en sokkal rosszabbul fogyott, mint a smash egy 30 millióson.
-
tuki2200
senior tag
-
Norb79
őstag
válasz djozsi #17110 üzenetére
Félreértés ne essék, mivel van 30 játékom, és abból 28at még nem játszottam végig, így ha sok időm lenne, akkor is elég lenne csak a switch, én is úgy érzem. És az idén érkező és engem érdeklő 5-6-7 pedig sok szabadidő esetén is elégséges utánpótlás lenne. Mindig csodálkozva nézem emberek év végi "idén végigjátszott" listáját, hogy eztmeghogy?!
-
mike1334
veterán
válasz tuki2200 #17114 üzenetére
És csak a "Pro/Plus/kiscica" verzióra? Ennek azért kicsi az esélye, az emberek morcosak lennének, ha máris új konzolt kellene venniük...a többi gyártónál is csak úgy működik a fejlesztett verzió, hogy az alapra is megjelennek a játékok, max a turbózott konzolon szebb/gyorsabb. Max az akksihoz, a kijelzőhöz meg úgy összességében a minőséghez (joycon problémák pl.) nyúlhatnak hozzá szvsz "büntetlenül", minden más visszafelé sülne el. Vagy egy olcsóbb verzió (kisebb, nem levehető joyconokkal, stb.) az amit még el tudok képzelni. Plusz most fogják lassan bejelenteni a többiek is az új konzol generációt, és bár tény, hogy nagyon sikeres a Switch, de azért sokan második/harmadik konzolnak vették meg, így nem biztos, hogy lecserélnék egy erősebbre az előtt, hogy megvették az új generációs konzolokat.
De ez csak egyéni vélemény, majd kiderül, hogy mi lesz
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
consono
nagyúr
válasz mike1334 #17116 üzenetére
Igen, én is ezt tartom valószínűbbnek. El bírom képzelni, hogy lesz Switch "mini" a DS helyett, illetve Switch "TV", kijelző nélkül hagyományos konzolnak, aki ilyet akar, persze mindkettő olcsóbban, mint a mostani. Mondjuk akkor a névben a Switch hülyén veszi majd ki magát
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
mike1334
veterán
válasz consono #17117 üzenetére
A mini nem lehetetlen, hogy Switch maradjon. Nem járna hozzá dokkoló, nem lennének levehető joyconok, ugyanakkor, ha veszel hozzá joycont, azt tudnád használni, plusz ha van külön dokkolód, akkor azzal is működne. Ezzel, meg egy méretcsökkentéssel simán le lehetne vinni az árát a DS szintjére.
-
ayo
veterán
válasz tuki2200 #17114 üzenetére
A Wii U időszakot még most is nehezen dolgozom fel. Ahhoz képest jobban állunk ez tény, de azért ne ez legyen a mérvadó
Az upgrade csak kósza hír volt, ha jön is akkor nem 2 év után fogják, semmi értelme nincs, hiszen veszik a gépet mint a cukrot.(#17113) djozsi: tényleg erős túlzás. nagyon élveztem a full áras Kirby 5 óráját, amit kipofoztak most akár 7-8-ra is én továbbra is az idei Nintendo és nem minden platformra megjelenő indie bejelentést várom. ez van.
mike1334: még mindig a legizgalmasabb dolog szerintem a DS helyzete. mikor lesz vége, mi lesz az utód, lesz utód?
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
consono
nagyúr
válasz mike1334 #17118 üzenetére
Jogos, ez jó megoldás lenne: aki csak kézikonzolt akar megveszi az alapgépet, de ott a lehetőség a fejlesztésre, ha mégis akarná.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
tuki2200
senior tag
válasz mike1334 #17116 üzenetére
Azert a RAM duplazas eleg komoly modositas, siman lehet, hogy lesznek Switch Pro jatekok.. maskulonben minek ennyi? Eleg lett volna +1-2 is a rendszernek
"Meanwhile, other parts of the 5.0 firmware suggest Nintendo may double the RAM from 4GB to 8GB
Mike Heskin
@hexkyzFound very strong evidence of a whole new PCB and 8GB memory for new T214 Switch: https://switchbrew.org/wiki/Special:MobileDiff/4171 "
[ Szerkesztve ]
-
mike1334
veterán
válasz tuki2200 #17121 üzenetére
Ez öngól lenne, nincs két éves a konzol..máris újat kellene venni, ha azokkal is akarsz játszani? Vagy megoldják azt, hogy a mostani Switchen is fussanak azok a játékok, amik a pro verzión. Ha megoldható,akkor viszont semmi akadálya nincs annak, hogy az alapra megjelenjenek.
-
Madwe
nagyúr
válasz mike1334 #17122 üzenetére
A ps4 pro a 3 éves évfordulóra jött pl - valamint xbox és ps ilyen szinten "úttörő" volt konzoloknál, jó ideje nem volt már azonos genen belül különbség, így ott lehet kicsit óvatosabbak voltak az idővel, míg n már lehet bátrabb s 1 évvel előrébb hozza. Én ezeket sose bánom, 2 éve van switchem, szeretem, ha jön pro s tud olyat adni ami tetszik hát megveszem azt s örülök h kicsit fejlettebb xy-ban. Ha az az xy nem érdekel akkor meg megintcsak örülök, h nem kell megint pénzt költenem
-
mike1334
veterán
A különbség csak annyi, hogy Msnél meg Sonynál ami elindul pron/xen az elindul a sima verziókon is, még ha gyengébb minőségben is. Ez után ki akarna sima switchet venni, amikor lehet egy év múlva megjelenik majd olyan játék, ami érdekli és nem fog elindulni rajta? Veszélyes ezzel játszani.
-
Madwe
nagyúr
válasz mike1334 #17130 üzenetére
Nem olvastam el figyelmesen mindent, de azt kizártnak tartom, h kiadnának egy prot amin megjelenik olyan játék ami a simán ne fusson
A memória meg kell mondjuk a nagyobb textúráknak, mert 4kban fog futni rajta minden
De az is lehet h ez a siwtch duo lesz, elöl hátul egy kijelző és két switch lesz egybe gyúrva virtuálisan, ezért kell a 2x annyi hw
[ Szerkesztve ]
-
SityiSXT
őstag
A Digital Foundry készített erről egy videót, hogy mi az, ami józan ésszel végiggondolva beleférne egy ráncfelvarrásba.
Szerk.: Nem feltétlen válasz akart lenni, bocsi.
[ Szerkesztve ]
-
KOHO
senior tag
-
Bazsi1987
őstag
Mikor kezdődik a nindie adás? 😊
-
Baltazár123
senior tag
A Nintendo egyáltalán nem az a szent felhasználóbarát cég ám, csak sok a fanboy meg sokan valamiféle elborult gondolkodással védik körömszakadtáig a konzolt, ami éppen nekik van, mintha attól ők is a siker részesei lennének. Holott csak a fizető balekok, na jó a balek kicsit erős, de a siker kifizetői biztosan. A Nintendo ellenfelei is tudnának mesélni, pontosabban mesélnek is az intelt megszégyenítő gazdasági nyomásgyakorlásaikról, amikor még nyeregben voltak és megpróbálták a konkurrenciát kinyírni.
Egyébként mitől lenne jobb egy játékosnak, ha jól megy Nintendonak? Igazából amennyi előnye van, annyi hátránya is, sőt inkább több a hátrány a felhasználóra nézve. Előny meg maximum annyi, hogy a darabszám miatt több fajta játék jöhet rá. Az MS is csak azóta jó fej például, mióta le van maradva.
Egyébként hogy mennyire így van, érdemes ránézni az eshopra most. A derék nintendo egy elég általános 25%-os áremelést hajtott végre a dél afrikai shopban, de úgy nézem, hogy úgy általánosságban EU-ban. Nem néztem mindent meg, de ugye most vettem a Mario Bros-t és már 3e forinttal többe kerülne.
Ráadásul kinyírták a dél afrikai shop árelőnyét is, tehát az emelés olyan nagy mértékű, hogy már nem számít olcsóbbnak EU-ban sem, csak pár címre. Rendben, akkor visszatérek a használt játékok vásárlásához és még annyit se látnak tőlem Nintendóék, mint eddig, mert a fizikai játékot el tudom adni kijátszás után, ráadásul egy használt játékon minimális a bukó így.
Megteheti a Nintendo, hogy többet akar elszívni a játékosoktól, hiszen jól megy a konzol meg a szoftver is és meg is teszi, ezek szerint vagy nem tudom mi másért van ez az emelés. Remélem csak rendszerhiba és visszatérnek az árak, ahol voltak.
Szerintem nem kicsit ostoba, aki csápol nekik. A játékaik zseniálisak, ezért megéri megvenni a Switchet, de maga a cég ahogy le akarja az utolsó fillért is szívni a játékosokról, az nekem gusztustalan. Meg mondom, érdemes megnézni a történeteket, hogyan próbálta kinyírni a konkurrenciát meg a saját vásárlóit is, amikor előnyben voltak, beszédes és nem hiszem, hogy ilyesmit akarna bárki is újra. -
MODERÁTOR
válasz Baltazár123 #17143 üzenetére
"Meg mondom, érdemes megnézni a történeteket, hogyan próbálta kinyírni a konkurenciát meg a saját vásárlóit is, amikor előnyben voltak, beszédes és nem hiszem, hogy ilyesmit akarna bárki is újra." - erről adnál linket, olvasnivalót, érdekelne. Köszi előre is
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Baltazár123
senior tag
Kicsit jobban megnéztem az eshopot. A dél afrikai shopot kinyírták, annyira drága lett, alig maradt értelmes vásárlási lehetőség ott, úgyhogy országot is kéne váltanom, de jó kérdés, hogy mire. EU-n belül is eddig mindig volt akár több olyan ország is, ahol valamivel olcsóbban adták, most már alig van, mindenhol az egységes 60EUR-t kérik az AAA címekre. Talán még norvégiába érdemes kiruccani egy vásárlásra, de sajnos az sem olyan olcsó, mint volt a dél afrikai shop. Zárja a kiskapukat a Nintendo és EU-ban kéri mindenhol a 60EURt most márt EUban. Nagyon utána kell nézni, hogy hol érdemes megvenni. Sajnálom, jó lehetőség volt a dél afrikai shop.
Koncsik, rengeteg van, [link1] [link2]
Nyilván bele lehet kötni, hogy a YT-on a második mondat nem igaz, mert, de aki meghallgatja a teljes történetet, és megérti, hogy mi miért történt annak összeállhat egy kép a fejében.
Ugyanúgy az intel történet, ott is minden szalmaszálba belekapaszkodnak az intel fanok és faragják, pedig az a történet is szépen összeállt szerintem.[ Szerkesztve ]
-
tuki2200
senior tag
válasz Baltazár123 #17143 üzenetére
Mindegyik mas konzolra is 60€ egy játék... a szived joga ugralgatni masik orszagba meg hasznalt jatekokat venni, de akkor a budos eletbe ne varj offical magyar nintendo kepviseletet meg nyelvi tamogatast..(A Sony megmondta, ha eleg PS4 jatek fogy itthon, jon a magyar nyelv a rendszerbe meg a jatekokra. Fogynak a cuccok itthon, jott is minden.) arrol nem is beszelve, hogy mivel nem az orszagodnak megfelelo store-ba vasaroltal igencsak megszegted a felhasznaloi felteteleket es bannolhattak is volna erte.
Ez egy draga hobbi, ez van. Lehet kiskapukat keresni, de egyik ceg sem hulye, elobb utobb ezek bezarulnak..Illik nem felhaborodni azon, hogy tobbet nem tudod atverni a partnered. Egy modern tarsasjatek is 30-40ezer, olyan vilag van, hogy ha olcson akar jatszani az ember, ajanlatos azzal amivel a labad kozott szulettel
[ Szerkesztve ]
-
Baltazár123
senior tag
válasz tuki2200 #17146 üzenetére
Azt felejted el, ha nincs relatív olcsó eshop vásárlási lehetőség, akkor átállok használt játékokat venni és ennyi. Ha nem kapkodok és jó áron veszem meg a használt játékot, akkor nem bukok semmit rajta eladáskor. Ennyi előnye mondjuk van annak, hogy a Nintendónál nincsenek akciók.
60EURért én nem vagyok hajlandó játékot venni és nem is fogok és soha nem is vettem. Eddig 3 AAA címet vettem meg online, gold visszatérítéssel 14e forint körül a dél afrikai shopból. Nálam már ez is kb duplája, mint amennyiért XO-n szoktam venni "drága" AAA játékokat, mert ott gyorsan csökkennek az árak és nekem semmi nem kell azonnal, ráérek várni fél egy évet. Ennyi a történet. A Nintendo esetében a Mario Brost megvettem az induláskor, mert az árak úgysem csökkenek, ezt tudtam, sőt, mostanra 3e forinttal drágábban tudnám csak megvenni.
Ez egyáltalán nem drága hobbi, csak Nintendóéknál az és a két másik konzol esetében is csak akkor, ha nem bírsz várni és azonnal induláskor veszel játékot.koncsik, bocs, nem neked szántam, csak tudom, hogy van ez és úgy általánosságban mondtam. Sajnos régebben beleálltam pár intel-amd vitába és hát igen....
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Baltazár123 #17145 üzenetére
Nem kötekedni akartam, kíváncsi vagyok, több dologgal egyetértek, amit írtál. Később megkukkolom őket, köszi.
[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
tuki2200
senior tag
válasz Baltazár123 #17147 üzenetére
Most ugye tudod, hogy ugy csinalsz, mintha vettel volna egy autot és sirnal, hogy draga az uzemanyag? Nemtudom hany eves lehetsz, de 60€ kb egy havi cigi ára, van akinek az nem sok mert azt szereti, van akinek ez mert ez a hobbija, nem egy oriasi osszeg... de akkor ez a konzol nem neked valo. Viszont akkor nem kell miatta hisztizni..
-
MODERÁTOR
válasz Baltazár123 #17147 üzenetére
Nincs gond, nem sérült meg senki
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Diablo 3 Nintendo Switch - játékokkal, tartozékokkal
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest