Hirdetés
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Asszociációs játék. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- A KOReader ebook olvasó program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Astra kalandok @Első rész
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz maximilian4 #17547 üzenetére
Bár legutóbb (mivel a JC-k szervízben vannak) handheld+ProContr. volt...
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Sirandrish
Topikgazda
A minecrafthoz csak pici kreativitás kell. Akiben van, az élvezni fogja, akiben egyáltalán nincs, az sosem fogja megérteni. Ennyi.
Anno mi haverral többek között egy ilyet hoztunk össze...
Azért többek között, mert legalább 15-20 szervert kezdtünk, és mind más és más volt
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
consono
nagyúr
válasz Sirandrish #17552 üzenetére
Nálunk mindkét gyerek szerette, szereti a Minecraftot. A leányzó most 7 éves, ő nagyon sokat játszik vele, folyton új és új világokat épít. A fiam 13, ő már inkább Fortniteozik a cimboráival, de még tavaly is sokat épített benne, főleg mióta megismerte a vöröskövet.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz consono #17553 üzenetére
Ahhoz még én hülye vagyok, de haverom olyan cuccokat csinált vele hogy az eszem megállt
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
szbazsi123
csendes tag
Sziasztok! Kíváncsiságból beszereztünk egy Splatoon mintás pro controller "replikát" ali-ról. Meg kell mondjam, pozitívan csalódtunk először is, van rendesen anyag a kontrollerben. van súlya, nincsenek illesztési problémák, sorják, stb, nem mozog, nem nyeszereg. Gyári pro controllert még nem tartottunk a kezünkben, de nekem is, a gyereknek is jó volt a tartása. Kipróbáltuk pár játékkal (pl. Splatoon 2), amiben tökéletesen használható volt. A Switch-csel is azonnal, simán párosítható volt, és pro contollerként érzékeli. A doboza szerint tudja az nfc-t, viszont a rendelési felület szerint nem. Ezt nem tudtuk kontrollálni, bár úton vannak az amiibo kártyák, majd ha megjönnek kiderül a turpisság Szóval kevesebb mint 20 euro-ért szerintem jól jártunk
-
Edge
veterán
-
DVlad
őstag
Valószínűleg hülye kérdés, de [ebben] és a hasonlókban ugye maga a játék is benne van? A videóból erre következtetek, csak olyan olcsónak tűnnek.
-
Wlac
Ármester
A leírás alapján azt mondanám, hogy igen, viszont nem ez az a játék, amire azt mondták, hogy nem éri meg a fizikai változatot venni, mert a sokkal drágábban jön ki, mint a digitális? Vagy az csak a többi platformot érinti?
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
ooooobi
senior tag
Benne van a játék igen, nagyon leesett az ára, gondolom mindenki megvette akinek kellett az elején aztán meg már nem akar tovább fogyni a készlet. Ennyiért szerintem nagyon jó vétel, ha szereti az ürhajós játékokat az ember. A sok kis mellékküldetés repetitivvé válhat sokaknak, de én azokkal is elvoltam, és ezekkel az alap fegyverekkel is teljesen jól el lehet az ember, legalább nem olyan könnyü az ellen aprítása mint a fullosabbakkal, több benne a kihívás. Ez a nem éri meg fizikai változatot venni inkább megjelenéskor állt, akkor még 20k körül volt ez a pakk azt hiszem.
[ Szerkesztve ]
https://steamcommunity.com/id/ooooobi/
-
consono
nagyúr
válasz ooooobi #17562 üzenetére
Én is nagyon gondolkodom rajta, csak azt nem tudom, hogy a Switchre vagy PS4-re vegyem meg.... Fox miatt adja magát a Switch, de mennyire fut jól? Próbálta valaki?
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
ooooobi
senior tag
válasz Norb79 #17565 üzenetére
Én 60 euróért vettem Németben azért gondoltam hasonló lehetett otthon is.
consono: sebességgel nincs gond, handheldben és dokkolva is hibátlan bár ps4en szebb a grafika ellenben switchen a fox küldetések +2óra játékidöt adnak, ezeket én még nem toltam így nem tudom biztosra, csak olvastam ennyi.
[ Szerkesztve ]
https://steamcommunity.com/id/ooooobi/
-
szbazsi123
csendes tag
válasz ooooobi #17562 üzenetére
A gyerek a hétvégén kapta névnapjára az alap pakkot, hozzá a "piros" űrhajót és két fegyver pakkot. Még akkor vettük meg, amikor 13e ft-ra ment le az ára. Az űrhajó is 50%-os áron jött (5e), a fegyverekre is volt kedvezmény. Tegnap már megkaptam az "ukázt", hogy ha látok még valahol űrhajót, akkor gondoljak rá Sikerült még kettőt 5e ft-os darabáron berendelni (a legtöbb helyen rendelhető állapotban vannak, a fegyverek még elérhetők), meg lesz még egy fegyver pakk. Amúgy együtt játszunk, ami azt jelenti, hogy a gyerek megy, én meg fordítom, ami lényeges És nem utolsó sorban, önálló játéknak is jók az űrhajók (9 éves a kölök), szóval én meg vagyok elégedve a beruházással Ma reggel pl. ujj kapitány támadt (úgy fogta a piros űrhajót, hogy a hüvelykujja volt a pilóta)
-
g@bo
nagyúr
ha neki jó, nekünk is... [link]
-
scyllafren
senior tag
A Starlink doboz tartozekai: Egy bazis, amibe belemegy a ket kontroller. A tetejere megy a pilota, meg a hajo. Hajora megy a szarny es azokra a fegyverek. Mindez azonnal cserelodik jatekban. Valamint a hajo meghajtasa az urben vilagit, ha gyorsutazol, akkor jobban eszreveheto
Minden szarny es fegyver forditva is felmegy, valamint egy oldalra 3 szarny kombinalhato. Ha szuk helyen kellene navigalni, akkor akar szarny nelkull is fel lehet rakni 1-1 fegyvert. -
mike1334
veterán
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
tothjozsef
aktív tag
sziasztok, Link: Skyward Sword amiibo -t hol lehet vajon kapni? Ahol eddig láttam ott elfogyott...
-
ayo
veterán
Lassan meglesz a teljes NES mini csomag: Nintendo Switch Online adds Super Mario Bros. 2, Kirby’s Adventure this month as new NES games.
Japán fiókkal pedig Tsuppari Ōzumō is tölthető.
http://jateknaplo.blog.hu
-
mike1334
veterán
válasz scyllafren #17574 üzenetére
Bocs, nem Neked válasz, hanem Sanraith-nek
Gondolom, de amúgy passz, nem követem annyira az emukat
[ Szerkesztve ]
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Marvinyo
aktív tag
Sziasztok!
Switch vásárlását tervezem (Media Markt), kell valamire odafigyelnem?
Sorozatszám (hibás széria miatt), verzió, ilyesmi?
Illetve az egész gép kapcsán mik az általános jó tanácsok? :-)
-
consono
nagyúr
válasz Marvinyo #17584 üzenetére
Nem nagyon van ilyen gond a Switch-el, és kijelző védőt vennék rá, bár bő egy hónap alatt még semmi nem történt vele. Esetleg tok, meg memória kártya még kellhet, ez utóbbi főleg akkor, ha nem kártyán tervezel játékokat venni.
-
KOHO
senior tag
Amikre figyelj oda:
A bal oldali joycon kalibrálása, illetve ha nem megfelelően működik, akkor vidd vissza, mert kezdetben az összes hibás volt.
A kijelző ragasztója el szokott engedni és kilóg a kijelző a tokból.
A dokkoló hajlamos összekarcolni a gép elejét és hátulját is.
"Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld!"
-
Edge
veterán
1. kijelző fólia kell rá mindenképpen, üveg fólia ajánlott.
2. sajnos a dokkoló képes mikrokarcokat okozni a hátlapon az üvegfólia vastagsága miatt kicsit jobban szorul a gép a dokkolóba és ezért, le kell tojni kb csak mikroszkóp alatt látszik.
3. a belső memória karcsú, mindenképp kell bele egy SD kártya, amint benne van onnantól kezdve oda telepít minden gamét az eshopból és a belső memóriába csak a mentéseket rakja. Egyén függő mekkora SD-t teszel bele de nekem pl a 128GB-os is kevés volt hamar kinőttem annyi gamét vettem meg már, egyes AAA gamék a 20Gb-ot is elérik.
4. tokot vegyél hozzá amiben hordozod
5. a dokkolóban érdemes tölteniTöbbékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Sanraith
aktív tag
Hű. Ez inkább a leges-legrosszabb eshetőség. A valóság szerintem inkább ilyen:
- A joy cont csak akkor kellene kalibrálni, ha valamiért rosszul működne. De ez valószínűtlen, az átlag user látni sem fogja a kalibráló képernyőt (egyébként én sem láttam még).
- Ezt a kijelző ragasztós dolgot most hallom először. Szintén valószínűtlen.
- Egyedül a karcolás az, amit durva használattal elképzelhetőnek látok. Én (emiatt is) egy műanyag fóliát vettem a kijelzőre. A hátulján egy év után egyetlen vízszintes karc van, de szerintem az pont nem a dokkoló miatt.Én az kérdező helyében inkább arra figyelnék oda, hogy valami klassz limitált kiadást vegyek.
-
Marvinyo
aktív tag
válasz Sanraith #17593 üzenetére
Néztem a limitált kiadásokat, de nem tetszett igazán egyik sem. Megvettem a gépet (sima piros/kék), néhány hardveraprós "kollégára" már ráírtam, hogy boltoljunk. :-)
Remélem nem lesz baja. Munkám miatt kell majd eleget utaznom, és mégis könnyebb ezt vinni bárhová, mint a PS/Xbox valamelyikét. Illetve a Nintendo exkluzívok is jobban érdekelnek.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Sanraith #17593 üzenetére
Mielőtt a garancia lejárna március elején (a 0. napon vásárolt gépeknél), érdemes ránézni a kalibrálásra, számomra csak így derült ki, hogy a stick-ek beadták az unalmast. (Elmászkáltak össze-vissza, ami jó, nem csinál ilyet - szerintem).
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz koncsik #17596 üzenetére
Ez nekem nem világos. Ha hibátlanul működik, minek kalibráljam avagy kockáztassam meg hogy elrontom?
-
MODERÁTOR
válasz Sirandrish #17597 üzenetére
Ha lejár a gari, már pénzbe fog kerülni
Én se akartam ezt, csak az utolsó FW update után a JC-ket is update-elni kellett, akkor néztem meg.
Így történt, Tisztelt Bíróság, enyhítésért esedezem.Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
tl-x
őstag
válasz Sirandrish #17597 üzenetére
Kalibrálástól nem romlik el, de ha rosszul is kalibrálnád van ott gyári visszaállítás. Amúgy meg nem is értem neked miért nem Zeldás a bal joy-conod. [link]
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz koncsik #17598 üzenetére
Ezt a részét értem. De minek kalibráljam ha most is jó?
Amúgy külön kellett a JC-okat uppolni? Mert nekem nem rémlik ilyesmi.Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Diablo 3 Nintendo Switch - játékokkal, tartozékokkal
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest