Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
KOHO
senior tag
válasz
Quinine911
üzenetére
Snowrunner is kb 15-20 fpssel fut. Számomra játszhatatlan volt.
-
KOHO
senior tag
válasz
30z.Samu
üzenetére
Novemberben bevásároltam, vettem egy Lenovo Legion Go-t, engem teljesen magával ragadott. Vannak kompromisszumok, leginkább az akkumulátor idő, illetve ügyeskedni kell a grafikai beállításokkal, de engem megvettek kilóra. Azért pedig külön hatalmas pacsi a Lenovo-nak, hogy ajándék hordozó táskát adtak a gép mellé, tehát nem kell külön megvásárolni hozzá.
-
KOHO
senior tag
-
KOHO
senior tag
Sziasztok! Járt már úgy valaki Foxposttal, hogy csomagfeladás után vette észre, hogy régi bankszámlaszám volt megadva a profiljában? Én most pont így jártam és utólag hiába módosítom...
-
KOHO
senior tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Teljesen korrekt a véleményed, nagyon adom. Switch tulajként mondom, hogy nagyon szívesen elbohóckodok a Zeldával, a Splatoon3-al, ráadásul a Wticher 3-at is Switchen, de sokkal szívesebben játszanék nagygépes AAA játékokkal. Van gamer laptomon, amin ezt meg is tehetem, de világ életemben a hordozhatóság híve voltam, sokkal jobban szeretek kézben játszani az ágyban fekve. Emiatt kompromisszumot kötöttem és van Switchem. Amint lesz alternatíva, ami kibír legalább 3 órát, akkor váltani fogok. Nagyon reménykedem a Lenovo masinájában.
-
KOHO
senior tag
Ugyanezt érzem én is a Totk-ban, hogy túl lett bonyolítva egy kicsit ezekkel az összerakható, összeragasztható, elektromos hajtóművekkel, túl sok mindenre kell odafigyelni. Egyébként nem rossz maga a játék, de engem se kötött le pl annyira, mint anno a Botw-nál az újdonság varázsa.
-
KOHO
senior tag
Nekem tetszett a BOTW, bele is raktam több mint 120 órát, a TOTK egyelőre még nem kötött le. Nem azt mondom, hogy nem jó játék a Zelda, de azt némileg túlzásnak érzem, hogy ez lenne a világ legjobb játéka, holott nem egy és nem is kettő média állítja róla ezt. Tök jó játék, de pl nekem nagyon távol van egy Witcher 3-tól vagy akár egy GTA 5-től.
-
KOHO
senior tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Ízlések és pofonok: én a GTA 5-öt végigjátszottam Ps3-on, Ps4-en, PC-n is és ha lenne Switchre, akkor azon is. Szerettem a sztorit, tetszett az a hatalmas szabadság amit a játékban kapsz, amikor unatkoztam, akkor betartottam a kreszt, stb... Pl nekem a GTA 5 a világ legjobb játéka.
-
KOHO
senior tag
Számomra teljesen meglepő, egyben pozitív csalódás is az EA részéről, hogy végre vette a fáradtságot és Frosbite engine alá átültetett Fifát hoz Switchre és nem az ezer éves Legacy Editiont. Kíváncsian várom, hogy hogyan fog futni a kis konzolon, nekem ez instant buy lesz szerintem.
-
KOHO
senior tag
válasz
30z.Samu
üzenetére
Én nem is értem, hogy a mai világban egy hordozható, relatíve drága eszköznél, mint pl a Rog Allynál vagy a SteamDeck-nél miért nem alap az OLED kijelző. Értem én, hogy drágább technológia, de akkor is. Ég és föld a különbség egy Oled és LCD kijelző között. Az akksi üzemidőn kívül ez a másik tényező ami miatt meg se fordult a fejemben Ally vásárlása.
-
KOHO
senior tag
válasz
cornholio002
üzenetére
Nesze semmi fogd meg jól!
-
KOHO
senior tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
A Bioshock pont rossz példa volt, mert szerintem az egyik legjobb port Switchre a Crysis Remastered után. Most vittem végig a Crysis 3-at, továbbra is hihetetlen, hogy ezt is tudja a gép, míg vannak szutyokfészek játékok, amelyek 20 fpssel döcögnek.
-
KOHO
senior tag
Még korábban megvettem a Crysis kollekciót Switchre és most végignyomtam őket. Hatalmas fejlődésen ment keresztül a játék minden egyes részben, egyre szebb lett a grafika szerintem. Messze a legjobb FPS Switchre. Emelem kalapom a fejlesztők előtt, hogy ebből a gépből ezt ki tudták hozni
Egyszerűen nem értem, ha lehet így is, gyönyörű grafikával, folyamatos 30+ fps-ssel, akkor más játékoknál miért nem? -
KOHO
senior tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Csak én érzem úgy, hogy ez a játék lesz ennek a generációnak az utolsó nagy dobása?
-
KOHO
senior tag
Én is játszok vele, 100 órám benne van. Ha szereted a multiplayer lövöldéket és ezt a festegetős stílust, akkor bejönne. Én imádom, pedig féltem a Splatoon2 megvásárlása előtt, hogy ez valami idétlen baba játék, de nem az. Hangulatos, vicces, le tud kötni és van single player campaign is. Húzócím szerintem.
-
KOHO
senior tag
Nekem a mai napig megvan a PS Vita is, kb 1 hónapja játszottam végig a Tearawayt
Minőségben nálam a PS Vita még mindig üti a Nintendós konzolokat. Nem recseg, nem ropog, egyszerűen nincs az a gagyi érzete a készüléknek. Természetesen az oledes fat verzióról beszélek, mert az LCD-s olcsósított szutyokkal szerintem a Sony tátott szájjal rohant be a f*szerdőbe. -
KOHO
senior tag
Sziasztok! Megvettem az Inside nevű játékot, nekem ez egy hatalmas pozitív csalódás! Kicsit hasonlít szerintem a Little Nightmares játékra, az is nagyon tetszett. Tudtok ezekhez hasonló játékot? Mert akkor bevásárolnék még, engem ezek valahogy rabul ejtenek.
-
KOHO
senior tag
Egyébként ha csak a nyers adatokat nézzük, akkor a nagykonzolokhoz képest dimenzióban talán a Series S-hez van a legközelebb a Switch. Az a hardver egy ici-picit lebutítva nem hiszem el, hogy nem férne el a Switch házában, ha már hardver upgrade-ről vagy egy új modellről beszélünk. Nyílván ilyen soha nem fog megtörténni, de nem tudom, hogy mennyire érdemes ezt a Tegra vonalat erőltetni. Személy szerint én sajnálnám ha az új gép nem lenne visszafelé kompatibilis, de ha azt emulátorral oldják meg vagy valahogy natívan, az engem már teljesen hidegen fog hagyni, csak oldják meg. Szerintem a következő 2-3 évben nem fog érkezni új gép, de annyira nem is bánom, én maximálisan jól érzem magam az Oled Switchcsel, falhoz is csapkodnám magam, ha 2 hónappal a megvásárlása után dobnák be az új generációt
-
KOHO
senior tag
válasz
CactuS
üzenetére
"Hacsak nem történik valami csoda és sikerül egy olyan SoC-ot találni/tervezni, ami elég erős -és olcsó - ahhoz, hogy nem natív módon futtassa a switch címeket."
Itt gondolom azt akartad mondani, hogy natív módon futtassa a Switch címeket, tehát az adott hardver és szotver is alkalmas legyen a régi játékok futtatására.
-
KOHO
senior tag
Sziasztok! Aki gondolkodik esetleg szilikon tok vásárlásban, annak nyugodt szívvel tudom ajánlani ezt . Minőségi érzetet ad a gépnek és fixálja a recsegő, mozgó joycont is, nincs recsegés, nincs mozgás. Teljesen meg vagyok vele elégedve. Ja és nem lesz drasztikusan vastagabb a gép a toktól, ugyanúgy belefér a gép bármelyik cipzáros tartó tokba. A markolat miatt sokkal kényelmesebb is a gép fogása.
-
KOHO
senior tag
Pozitív csalódás volt pl a Witcher3 Switchen. Igaz, hogy teljesen más kategória mint a Gollum, de a nagy konzolokhoz képest jelentősen lebutított grafikával, helyenként jelentős fps droppal, de mégis Switchen vittem végig. Mivel kedvelem a Gyűrűk ura sorozatot, így nem tartom kizártnak, hogy megveszem a játékost, végigjátszom és kész. Ennyi. Ti gondolom ugyanúgy megveszitek a Pokémont, ami szintúgy egy retek szar, mégis megveszitek, mert Nindendo termék. Köszönöm szépen, hogy próbáltok meggyőzni, nincs rá szükségem. És ebben semmi offenzíva nincs, el tudom dönteni, hogy mivel szeretnék játszani és mivel nem. Lapozzunk!
-
KOHO
senior tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Majd az idő eldönti, hogy jó lesz-e vagy sem. Valószínűleg nem egyezik az ízlésünk.
-
KOHO
senior tag
Sziasztok! Láttam, hogy lesz majd Switchre is a Gollum nevű játék, megnéztem a googleben, hogy mikori megjelenést írnak, de sehol nem találtam pontos infót. Tud valaki erről a projektről valamit?
-
KOHO
senior tag
Sziasztok! Hol tudom megnézni, hogy melyik játékkal hány órát játszottam eddig? Kíváncsi vagyok, hogy a Witcherbe mennyi energiát fektettem

-
KOHO
senior tag
Ezt a Nillkin tokot néztem ki, nem túl drága, nem is néz ki szarul. Van esetleg valakinek ilyen?
-
KOHO
senior tag
Sziasztok! Ki milyen tokot használ? Első sorban olyan érdekelne engem, amibe belerakva a Switchet, nincs az a recsegő, ropogó, mozgó érzete a joyconoknak, hanem fixen tartja a tok és mondjuk nem lesz tőle SteamDeck méretű batár a gép. Tudtok ajánlani valamit?
-
KOHO
senior tag
Soha nem gondoltam volna, hogy a Witcher 3-at pont Switchen fogom végigvinni, főleg úgy, hogy PC-re is megvan. De most pontosan ez történik. Beleszerettem a játékba a Switchen
-
KOHO
senior tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Maga a koncepció szerintem baromi jó, csak maga a köntös nem jó, amibe bújtatták. De az csak az én véleményem. Iszonyatosan ormótlan, a készülék arányaihoz képest kicsi és gagyi LCD kijelző, gyenge akku idő. Kicsit olyan érzésem van, mintha ez kb a v0.1-es verzió lenne belőle. Nyílván a viszonylag ütős hardverhez készülékház is kell... Az akkuidő pedig tényleg kritikán aluli
-
KOHO
senior tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Steamdeck. Ha kicsit kisebb lenne, Oledes, akkor beruháznék rá.
-
KOHO
senior tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Amúgy én teljesen megértem a Nintendo koncepcióját, gyakorlatilag egy réteg konzolt gyártottak, amin kisebb nagyobb, inkább nagyobb kompromisszumokkal egy pár third party játékkal is lehet játszani, de alapvetően a húzócímek azok a Nintendo sajátjai. Viszont nem érné meg nekik elgondolkodni azon, hogy szakítanak ezzel az irányvonallal és erősebb hardverrel belépnek a többi konzol közé?
-
KOHO
senior tag
Sziasztok! A Hogwarts Legacyról lehet már tudni valamit? Nem nagyon beszélnek a Switch verzióról. Lesz végül? Ha lesz, akkor natív vagy cloud?
-
KOHO
senior tag
A közeljövőben van kilátásban valami Super Mario Odyssey -hez hasonló sztori alapú Mario játék?
-
KOHO
senior tag
válasz
Scarletiel
üzenetére
Nem is értem ezt az őrületes Pokémon mániát. Magát a mesét szerettem régen, gyűjtöttem a tazókat is, de ezeket a Switches Pokémon játékok totál hidegen hagynak. Egy csomó videót néztem, hogy meggyőzzem magam, de iszonyatosan gagyi, 1000 éves grafika, élettelen táj, ahogyan azt te is írtad. Mész-mész nem történik semmi, ráadásul még az undormány grafika is döcögve megy
-
KOHO
senior tag
Sziasztok! A pro controller mitől pro? A hátsó ravaszok ugyanúgy 1 bitesek (le van nyomva, nincs lenyomva) vagy azok "ravaszok", mint mondjuk egy xbox controlleren?
-
KOHO
senior tag
Ha a Nintendo Switch hardvere a téma, akkor mindig kilyukadunk ott, hogy gyenge és idejét múlt. Hát gyerekek, most vettem elő újra a Hellblade-et. Én azt mondom, hogy amíg ebből a gépből ilyen grafikát ki lehet hozni, addig nincs ok a panaszra.
-
KOHO
senior tag
Behúztam 1.59-ért a This war of mine-t, de csalódtam, mert nincs benne magyar nyelv. A PC-s verzióban van workshop center és ott le lehet tölteni a HIVATALOS magyar nyelvet. Na most ez Switchen sajnos nincs. Van esetleg bármi mód mókolni rajta, hogy magyar legyen? (Tudom, hogy nincs
) -
KOHO
senior tag
-
KOHO
senior tag
Én megmondom őszintén, hogy egyetlen egyszer találkoztam csak fps droppal a BotW-ben, mégpedig akkor, amikor abban az erdőben vagyok, ahol ki kell húzni a kőből a kardot (Korok forest ha jól emlékszem). Ott tényleg laggol (handheld módban, tv-n nem próbáltam), de attól eltekintve sehol máshol nem észleltem benne ilyet. Maga a játék egy remekmű, jól optimalizált és Nintendohoz képest szép grafikával.
-
KOHO
senior tag
válasz
Exelsior24
üzenetére
Erre ugyancsak fel tudom hozni ellenpéldaként a Zeldát. Bármerre mész a térképen, mindenfelé izgalmat találsz. Kb 100 órám van már a játékban. A grafikája fényévekkel szebb, mint a Pokémoné. Ugyanúgy házon belül csinálták, igaz másik stúdió. Ha ott működik az open world, akkor a Pokémon esetében miért nem?
-
KOHO
senior tag
válasz
sgfool
üzenetére
Unalmas már ez a hardver mizéria. Oké, nem mai darab ez az Nvidia Tegra X1+, de ha egy Zelda (fényévekkel szebb, mint a Pokémon) fut normálisan, a Witcher 3 is teljesen élvezhetően fut, akkor egy ilyen buta, már-már csúnya grafikájú Pokémon nehogy már ne fusson rajta normálisan. Ez mind optimalizálás kérdése. Fél évente adnak ki futószalagon egy-egy új Pokémon játékot, sürgeti őket az idő, ez lesz a végeredmény.
-
KOHO
senior tag
válasz
cactuar
üzenetére
Nekem nagyon nem fekszik a sniper. Keveset lehet vele festeni és egyszerűen nekem nem elég gyors a kezem a pontos és gyors célzáshoz. Nekem az Aerospray MG a kedvencem, könnyen/gyorsan lehet festeni, ölni is lehet vele ha úgy van és a subweapon-ök is jók. Amit én tuti bele tennék a játékba az az, hogy a subweapon-öket lehessen módosítani.
-
KOHO
senior tag
Valaki játszott már Switchen a Mudrunnerrel vagy a Snowrunnerrel? Ha igen, akkor mi a véleménye róla/róluk?
-
KOHO
senior tag
Sziasztok! Splatoonozik rajtam kívül valaki?
-
KOHO
senior tag
válasz
markknight
üzenetére
Sehogy, csak letöltöttem kipróbálásra, de nem fogok vele játszani.
-
KOHO
senior tag
Sziasztok! Várható mostanában valahol digitális leárazás? Szemezgetek a Witcher 3-al, de sajnálnám rá a 60 eurót, főleg úgy, hogy pc-re 4-5 ezer forint.
-
KOHO
senior tag
Valaki tudja, hogy miért nem tud tölthető joycon gripet rakni a csomagba a Nintendo?
-
KOHO
senior tag
Ki lehet kapcsolni a menüben a hangokat?
-
KOHO
senior tag
-
KOHO
senior tag
Ez komoly, hogy újra kiadják ugyanazt a Fifát amit már 5. éve?
Fifa 22 Legacy edition. Azért az EA-nek nem értem, hogy mire fel van ekkora bőr a pofáján...
-
KOHO
senior tag
Sziasztok! Régebben volt Switchem, mostanában nem nagyon követtem az eseményeket, mi a helyzet Switch konzollal? Érkezik belőle ráncfelvarrott modell?
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Xbox / Sony Konzol, 3 -6 hónap Garancia, Fehér & Fekete Színben
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Steam Deck OLED 512GB (2024) + 512GB SD kártya Újszerű, keveset használt
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Ezért amúgy pénzt kérnek?
Mérnöki csoda!
Sirandrish