- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Rigormortiis
veterán
Az utolsó dolog, amire szükségem van, az egy pc a kezemben. Mindig is inkább a konzolok felé húztam (snes és gb óta), de az x360 korszakig aktívan játszottam pc-n is.
Aztán végképp elegem lett az állandó driver-kanosszával, config file átirogatásokkal, fagyásokkal, hardvertől függetlenül.
Meg mára alapból az egész x86 platformtól a hideg ráz. Otthon a pc-igényes feladatok 90 százalékát már ki tudom váltani a tabommal (egyszerűbb szöveg/táblázatszerkesztések, egyszerűbb videovágások, jellemzően a családi cuccok, képszerkesztés)...és még kényelmesebb is, mivel asztali nézetben wireless ki lehet tolni a képet tv-re, bt egér, billentyűzettel.
Minden szempontból előremutatóbb az ARM architektúra, csak sajnos túl erős a Microsoft ráhatása a szoftver piacra, ezért marad még sokáig velünk a retkes x86.
És egyedül ezért örülök az Apple sikerének, ott előrébb tartanak szoftver fronton (is), viszont a rendszer zártsága egyenlőre nem győzött meg a váltásról.
-
Szerintem én vagyok az egyetlen ezen a világon akinek jobban tetszett a Botw mint a Totk.
Bevallom a Botw nem volt egyszerű de mégis könnyen tanulható és átlátható volt.
A Totk-ban kicsit előjön a bőség zavara amit rühellek.
3-5 percig szenvedhetsz mire összeépítesz valamit aztán mindent fordítva csináltál. Nekem túl sok volt, időmbe nem fér beleKb 20%-nál járok de valahogy azt érzem elég. Nekem ennél a Botw összetettebb és kiszámíthatóbb volt...
-
30z.Samu
félisten
Én a 2-t végigjátszottam még 2DS XL-en, hatalmas élmény volt. Amikor megtudtam hogy Switch-re jön a harmadik rész, kb azonnal vettem egy gépet.
Azóta is egyik legjobb játék számomra a Switch vonalon. És mivel jön a 2 is majd jövőre, újra végigjátszom. Az lenne még jó, ha az első Detective Pikachu is jönne.
-
Szabi®
addikt
Az viszont nem biztos hogy lehetetlen lenne, mert ha megnézed a Witcher 3-at, vagy a La Noire-t az már elég közel áll hozzá és elég tisztességesen meg lett rá csinálva. Sztem azt megtudták volna oldani, és nagyon jól skálázható volt pc-n is a gépigénye. Még Ps3/xBOX 360-ra is kiadták (sőt azokra jelent meg először), amik gyengébbek mint a SWitch.
-
hszilard666
veterán
Szerintem ez az nvidia érdeme. Anno amikor kijött az első shield TV, akkor a crysis 2 vel demozták hogy milyen erős az SoC realtime renderingben. Szóval az engine már 2013 óta át van portolva a tegra architektúrára, gondolom nem volt annyira nehéz ezt kiadni. A crysis 3 engine je pedig elvileg nagyon hasonló mint a második részé, szóval gondolom ebbe tették bele a több energiát a fejlesztők. Egyébként abszolút egyetértek. Egy bajom van hogy megvettem a portokat első nap, de azóta nem volt időm hogy végig is játszam őket.
C1 kész, C2 ben az első pályánál járok, C3 at meg el sem indítottam még. Szégyen. Ilyenkor sajnálom hogy munka alapú társadalomban élünk, alszom meg dolgozom. Mindegy, nyafi off.
-
hombre[EU]
veterán
Az a hardver egy ici-picit lebutítva nem hiszem el, hogy nem férne el a Switch házában
az a proci+gpu 70wattot eszik míg a nintendonak 7-be kellene beleférni
és ez egyébként sem így mūködik. a mobil APU,ami a deckben viszonylag modern az 10wattos tdp-n nagyon közel van a switch teljesítményéhez játékokban... jobb, de generáció váltásra egyáltalán nem elég.
-
szpal17
őstag
Én a Metro Light-ot játszottam ki ami nem Nintendo termék és ráadásul FPS. Hát annál borzalmasabb portolást én még nem láttam. (igazából lehet csak a full sötötség ölte meg az egész élményt) Olyan volt befejezni, mint egy megváltás.
De végigtoltam a Crash Bandicoot 4-et is, ami viszont pozitív volt, mert szépen futott. Most megvan PS5-n és nyilván sokkal szebb az egész, de tök jó volt kézben/ágyban végig játszani.
-
ρσгτσ
addikt
Fél éve azt nyilatkozták, hogy csúszik néhány hónapot, de előtte majd jelezni fogják a megjelenés időpontját. Plusz ehhez vegyük hozzá, hogy a Switch verzió valószínű így is később jön.
Szóval lehet az is kisebb csoda, ha idén megjelenik Nintendo -ra...de legalábbis Q3 -nál előbb tuti nem számítanék rá.
-
hombre[EU]
veterán
én játszottam a Daedalic játékokkal pontosan tudom mit várhatok el tōle, egyébként a Deponia trilógia 5eurós akcióban nem rossz deal. fōleg point&click kalandjátékokat csináltak (közepes, semmi kiemelkedō) és ezzel,hogy átmennek "3d-be" valószínū csak egy nagyon alap sétálós,sunnyogós,kavicsot dobálós
plague tale-tgameplayt raknak alá,ami éppen a víz felett tartja majd az átvezetōk között...
visszatérve a teljesítményhez, láttad hogyan néz ki ps5-ön? eltudod képzelni mi lesz abból switchre? szerintem ne siess vele, fōképpen ne rendeld elō...ez csak egy jó tanácsmegjelenés után fél évvel összepeccselve, leakciózva sokkal jobban jàrsz majd vele
-
KKaresz45
senior tag
Arra céloznak a többiek hogy rengeteg intő jel van a projekt körül. Eleve a sok csúszás problémás, de azt külön jelezték hogy a Switch verzió még többet fog késni. Ezt azt jelenti hogy problémák vannak a portolással. Plusz az eddig bemutatott gameplaytől sem estek hasra az emberek.
-
consono
nagyúr
Nem annyira vészes az az akksi idő, bár én lemondtam végül a rendelést. Én szintre sosem játszom egy huzamban 2 óránál többet, annyit meg kb. ki is húz. Engem csak a mérete zavar (meg a romló szemem, de ez a Switchnél is gond: pont ott tartok, hogy szemüveg nélkül még pont nem jó handheld mód, szemüvegben meg már nem kényelmes oda fókuszálni)...
-
hombre[EU]
veterán
hát igen, az egy baltával faragott koncepció
a legnagyobb baja,hogy batár nagy gép és a hardwaret így sem bírja az akksi. olyan érzésre,mint egy 6éves macbook...töltō nélkül van egy órácskád
ember elkezd turkálni a játékban,optimalizálni a gépet és rájön,hogy 50%-os lcd fényerō mellet kiad 80percet a horizon zero dawn...oleden pedig 5órát zeldázhatsz -
Exelsior24
aktív tag
Ebben egyetértek veled, egyik első Switch játékom volt nekem is a BotW, és szintén az egyik ok, amiért megvettem a konzolt, és nagyon meglepődtem mennyire jól néz ki és szépen fut. Én dokkolva játszottam vele, TV kijelzőn, úgy szépen futott, és a Pokémon játékokhoz képest valahogy tényleg szebb, részletesebb, élettelibb benne a téged körülvevő világ.
-
hombre[EU]
veterán
-
ρσгτσ
addikt
Van amiben tudja. Nagyon sokszor a portolással vannak gondok. Vagy hogy trehány a fejlesztő, szűkös a határidő...stb.
Sajnos azért látszik, hogy a Nintendo -t is elérte az, ami inkább a másik két konzolnál volt jellemző, hogy nem minden játékot fejeznek be igazán megjelenésre...
Viszont ezzel együtt sokkal magabiztosabb konzolnak tekinthető. Itt azért megbízhatóbbak a megjelenések. Szerintem....csak már nem minden játékra alkalmas.
-
ρσгτσ
addikt
Van ott azért többször is, de tényleg nem olyan sűrűn. Anno a BotW volt az egyik oka, hogy Switch -et vettem, és már akkor is feltűnt. Akkor még nem saját gépen próbáltam. Utána láttam, hogy a DF is mért eséseket. Kb. 20 -ig, de annyira azért nem gáz a helyzet. Azt hittem a géppel van gond, azért néztem elemzést.
-
Az. Amikor egy witcher 3, Zelda, egy wreckfest vagy egy No Man Sky tud értelmesen futni - főleg az utóbbi miatt -, akkor ne jöjjenek már azzal, hogy nem lehet nyílt világú játékot készíteni erre a hardverre.
Nyilván vannak korlátai és bosszantó dolgai, megnéztem pl Monster Hunter Rise-t PCn és mintha másik játék lenne, van UW support, nem 30 Fps, 4k és kb fele annyiba kerül mintha switchre venném. Ez azért egy picit elgondolkodtató, lehet elég lenne csak az exkluzívokat venni Switchre és venni mondjuk egy XboxXet, gamepass úgyis van. Bár lehet ezt nem kéne leírni egy lehetséges switch tali előtt.
-
Scarletiel
senior tag
Teljesen egyetértek. Amúgy nem lenne rossz, de sokkal több fát, füvet, vizet, dombot, cluttert akarok látni, 30fps-t stabilan és érdekes pokemon viselkedést, random kiszámíthatatlan legyen, így minden encounter különleges lenne. Ez a motorbicikli pokemon nekem meg már sok. Tudom az évadok alatt eljutottunk oda, hogy szék alakú pokemon is lesz vagy van, de nekem ez az irány nagyon nem tetszik. Tudom szar lehet 150 Pokemon után is fantáziadúsnak lenni, de nekem már olyan ez, hogy " Hajj Tibi kéne megint 100 egyedi pokemon... - Jól van semmi baj Sanyikám itt az IKEA meg Chopper katalógus, valamit kitalálunk"
-
cactuar
senior tag
Én a sniperrel úgy vagyok, hogy játszani nem tudok vele, ügyetlen vagyok, de az ellenfélnél meg utálom, mert könnyen kiszednek
Nekem a reef-lux 450 a kedvencem. Nagy területet lehet vele festeni. Az ellenfelet nehezen találom el vele, de arra meg ott van a tenta missiles.
-
cactuar
senior tag
-
ρσгτσ
addikt
Úgy fog kinézni, mint az Alan Wake port. Minden tekintetben, tehát: FPS, felbontás és grafikai kinézet, részletesség.
Legalábbis én erre számítok.
Szerk.:
Alan Wake - Analista De Bits -
#37049t 2021-05-18 09:03:02
Snowrunner ma jelent meg. Nyomtam vele egy kicsit és a grafika kicsivel jobb mint a Mudrunner-nél volt. Az irányítás nem sokat változott inkább csak új gomb kiosztás lett. Látszólag stabil 30 FPS-el fut én még nem vettem észre dropot. Egy hibát viszont észre vettem, hogy némely bokrok és más kisebb objektumok amik az út szélén vannak lassabban töltődnek be. Gondolom javítva lesz majd később. Aki játszott a Mudrunner-rel annak nagy meglepetés nem fog okozni. -
markknight
veterán
-
ρσгτσ
addikt
Most egész "olcsón" meg lehet venni Switch -re, ha valaki megvette a korábbi 2 szezon valamelyikét.
Bár ugye itt annyi változás sincs, mint máshol, mivel Legacy kiadás.
Jövőre valószínű kicsit át lesz szabva, mert a FIFA akkor már nem szól bele a játék felépítésébe, de nagy csodát azért nem várnék.
-
30z.Samu
félisten
-
Norb79
őstag
A Switch nem autó, hogy megveszed és mikor kihajtasz a boltból már buktál 30%ot.
Újat veszel és nem jön be, akkor is minimális bukóval tudod továbbadni, vagy veszel használtat és azt meg el is tudod adni annyiért, mint vetted.
Pont pár kommenttel feljebb volt téma mire kell figyelni használt modellnél, kb nulla rizikó venni egy switchet, ha nem tetszik eladni.De az a hivatalos álláspont, hogy még évekig nem jön új modell. De volt már kétszer ráncfelvarrás, és nem negyedelődtek a régebbi típusok árai. Hiánycikk, nem esik be a béka segge alá az értéke.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Mikrotik routerek
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sorozatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iPad topik
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.9.1, 3 hó garival
- Xbox One X 1Tb
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- PS5 PlayStation 5 lemezes PS5 játékok eladóak
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged