Hirdetés
- MárkaLánc
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Kompakt vízhűtés vége 3 év használat után, vagy mégsem?
- Asszociációs játék. :)
- GPS teszt POCO X6 PRO 5G vs Samsung Galaxy A54 5G között
- Newton harmadik törvénye
- Nagy chili topic. :)
- Nillkin CamShield cover case for Xiaomi Redmi K70E, Xiaomi Poco X6 Pro 5G
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz SidCorky #17867 üzenetére
Minden grafika le van butítva a kortárs konzolokhoz képest.
Felbontás más lehet TV és kézi módban, sajnos ez eltérést eredményezhet pl. FPS tekintetében is.
32 GB, amiben a rendszer is benne van (5), tehát az említettek (14 + 3 + 5) elvileg ráférnek, de nagyon ajánlott a bővítés.
Talán GamePark, többiek majd kiegészítenek ill. kijavítanak a fentiekkel kapcsolatban, ha kell.
Reméljük csatlakozol te isEladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
djozsi
senior tag
Egy pici kiegészítés csak hogy ne legyen félreértés, mert nem direktben a kérdéseidre kaptad a választ:
-- az esetek döntő többségében csak a grafika van butítva, tehát maga a játékmenet az teljesen azonos a többi verzióval. Kivétel a FIFA, mert az EA még nem portolta Switchre a játékhoz használt Frostbite engine-t, de ha minden igaz a következő részre már ez is megoldódik.
- a kézi, asztali mód közti váltás közben a játékélmény, irányítás nem változik, tehát tényleg csak amit koncsik írt, ha a dokkolóba teszed elkezd kicsit jobban pörögni a vas, ezért nagyobb teljesítménnyel valamivel jobb képminőséget présel ki magából.
Pont a gép lényege, legfontosabb feature-e, hogy seamless módon, tökéletes átmenettel tud váltani, tehát játszol a tévén, de el kell indulnod, kiveszed a gépet és hajszálpontosan ugyan onnan folytatod ugyan azt a játékot. -
bwoay
nagyúr
szerintem rossz irányból közelíted meg a kérdést. a Switch egy egyedülálló, hibrid konzol. ha számodra nem jelent előnyt, hogy bedokkolva és handheld módban is használhatod, vagy többen tudtok rajta játszani lecsatolt kontrollerekkel tabletop módban ÉS nem vonz különösképpen az exkluzív játékkínálata, akkor vélhetően jobban jársz egy PS4-gyel, és az még talán olcsóbb is.
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Norb79
őstag
"A második kérdésem az lenne, hogy X játékon belül változik valami, ha TV-re kötve játszok, vagy ha kézikonzolként használom, változik a játékélmény vagy az irányítás?"
Csak olyan játékoknál ami kihasználja az érintőképernyőt, mert dockolva ugye nem tudsz érinteni a képernyőn, szóval olyankor más megoldás van, de ez viszonylag kevés játékot jelent.
-
-
Norb79
őstag
válasz SidCorky #17875 üzenetére
Attól függ mennyit játszol. Ha nem sokat akkor szerintem kizárólagos platformnak is elégséges. Szerintem nem a megjelenített minőség ebben a szűk keresztmetszet, mert az előző generációs x360 meg ps3 szintjét vagy a felett hozza és azzal is elvoltak a népek 10 évig, hanem inkább a kínálat a szűk keresztmetszet, mivel ez újabb platform, mint a ps4/x1. De ha nem kockulsz 0-24, hanem mondjuk napi 1-2-3 óra környékén marad az átlagos játékidőd, akkor azért van bőven tartalom switchre is minden féle stílusban ami ezt kitöltse.
Nekem is harmadik platformnak indult pc meg ios mellé (és még x360 is van, de azzal inkább csak a gyerekek bohóckodnak a kinecttel), de eljutottam oda, hogy az a minimális időm, ami manapság van az sem elég arra, hogy switchen mindent kijátszak, pedig pc meg ios egy ideje erősen hanyagolva van.
Szerintem bátran vágj bele egy switchben, játékok és a gép is minimális bukóval eladható, ha mégsem jön be, ha meg nem elég, akkor még mindig vehetsz mellé egy nagy konzolt később. -
TazLeacher
nagyúr
válasz SidCorky #17877 üzenetére
PS4 mellé vettem, 1-1,5 hónapig kötött le teljesen. Azóta is remek döntésnek tartom, játszom azon IS, de visszatértem a PS4-hez, mert nekem kellenek azok a játékok (most pl. épp Resident Evil széria különböző darabjait tolom, előtte a Pókembert). A hordozhatóság egyébként nálunk nem nagy szempont, eddig egyszer hagyta el a lakást, ellenben a kézikonzol mivolta elég hasznos. Többször jött jól, hogy van. Pl. hazaértem, mondta a feleségem, hogy megnézné még ezt a műsort a TV-ben, kb. 1 óra. Semmi gond. Kikaptam a Switch-et a dokkolóból, és nyomattam kéziben addig, amíg nem kezdtünk közös programba, mert engem az nem érdekelt.
Nálunk a fő szempont az volt, hogy olyan gépet kerestünk, ami gyerekbarát, és lehet rajta 2-nél többen játszani. Maradéktalanul teljesítette a 3 gyerekem minden nap játszana rajta, ha engednénk. A 7 éves lányomnak szülinapi meglepi lesz most egy LABO. Én személy szerint egy Civ6-ot 100%, hogy fogok rá venni, mert a PC-met már "letettem", PS4-re meg nincs.
És egy kis személyes: a Mario Party oltári nagy élmény, ha van még magad mellé 3 idióta, aki élvezi. Ez sokkal inkább felnőtteknek vagy nagyobb gyerekeknek szóló játék, és szerintem nagyon jó party élmény.Összességében azt kell mondjam, hogy ha nem vagy kimondottan Nintendo fan, vagy olyan típus, aki multiban hónapokig el van ugyan azzal a játékkal (mondjuk Fortnite), akkor szerintem fő konzolnak kevés.
-
bwoay
nagyúr
válasz SidCorky #17883 üzenetére
ha a Nintendo játékai soha nem kötöttek le, akkor kézikonzolnak szerintem inkább egy PS Vitát nézz meg. jelenleg szerintem az az olcsó alternatíva: használtan 25-30-ért be lehet szerezni, és grafikát tekintve jóval közelebb áll a PS3-hoz, mint a PS2-höz.
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Szabi®
addikt
válasz SidCorky #17877 üzenetére
Én kézi konzolnak vettem külföldi meló melett.Vettem már nyáron is egy pakkot,de összel eladtam amikor itthon voltam,annyira megbántam hogy most vettem megint egy csomagot
A Donkey kong,gyermekkoromat idézi,a Skyrim meg lerakhatatlan.
Hová jutott Nintendo a Gameboy-tól ? OMG. -
ooooobi
senior tag
válasz SidCorky #30360 üzenetére
Autós témában az ingyenes Asphalt 9el is el lehet lenni ha már úgyis mobilon játszott eddig.
Illetve itt vannak még egyéb "free" gamek. Amikben persze játékbeli vásárlásokkal lehet költekezni, de nem kötelezö. Annyi, hogy ezekhez lehet kelleni fog az online.
[link][ Szerkesztve ]
https://steamcommunity.com/id/ooooobi/
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz SidCorky #46327 üzenetére
Hát, hogy őszinte legyek, engem a Super Mario Odyssey nem fogott meg annyira, bár kétségtelen, hogy rengeteg tartalom van benne. Bár már majd egy éve megvettem, de nem fejeztem be, a wooded Kingdomig jutottam, ha jól emlékszem. Kart 8at szintén sokan ajánlották, nekem azzal továbbra is az a bajom, hogy catch up rendszer helyett folyamatosan az elöl lévőket szívatják.
Ha mozgás is jöhet, akkor a ring fit adventure kellemes darab, Zelda még nekem is várat magára, de állítólag tényleg a top húzócím. Metroid Dread szintén nagyon jó, ha kedveled a stílust. Verekedős játéknak ott a Super Smash Bros. Ultimate.
Bagóért adják, de szerintem baromi jó a Mario + Rabbids - Kingdom battle, ahogy a Rabbids pary of legends is.
NMS pedig önmagában egy többszáz órás élmény, ha beszippant, legalábbis PCn az volt.
This war of mine pedig egy baromi kemény játék, ami keményen odavágja a hangulatod est a lelked.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
tag
válasz SidCorky #46327 üzenetére
+1 a már említett Luigis Mansion 3 nak. Illetve ha szereted az indie címeket, akkor azok között is érdemes körbe nézni. Én azokat szívesebben játszom switchen, mint PC-n vagy más konzolon. Pár példa: Golf story (ez azt hiszem amúgy is Switch ex), Streets of Rage 4, Stardew Valley, Ori-k.
Animal Crossingot meg senki nem írta, de akkor én írom. -
scyllafren
senior tag
válasz SidCorky #46346 üzenetére
En 3 Pokemon jatekot vettem meg eddig:
Let's Go Eevee: egy kifejezetten a fiatalabb korosztalynak szol, konnyebb, mint az atlag jatek, de semmi se akadalyoz meg abban, hogy felnottkent is elvezetes legyen. Ez ugyanott jatszodik, ahol az elso GamBoyos pokemon jatekok, ha azokkal jatszottal, ismeros lehet a terkep.
Shield: Ez az elso open mapos jatek, nekem tetszett. Van benne 4 fos raid giga pokemonok ellen, bicikli a gyorsabb haladashoz. Ennek van egy fizetos DLC-je is.
Arceus: Ez az "Vissza a kezdetekhez" resz, a pokemon felfedezesenek koraba tesz be, amikor még csak falvak voltak, es nem ismertek a pokemonokat, neked kell kitolteni a vilag elso pokedexet.Violet: Ezt nem vettem meg, de Twitchen nezhetsz elo adasokat rogyasig
Ha valasztanom kellene, akkor Arceust vennem, csak azert nem jatszottam vegig, mert a masik ketto jatekkal is jatszottam 60 orakat, igy hamarabb elertem azt a pontot, hogy nem volt kihivas, mert tul "optimalisan" jatszottam
-
tag
válasz SidCorky #46346 üzenetére
Én soha semmilyen Zelda játékkal nem játszottam korábban, a BoTW volt az első. Két alkalommal indultam neki.
Már gyakorlatilag az elejétől nem fogja a kezed és azt hittem nagyon elkalandoztam a mapon. Inkább befejeztem(utólag kiderült mindent jól csináltam csak abszurd volt az egész30 éves fejjel ez volt az első játék ami igazán beszippantott Switchen és ezen járt az eszem akkor is mikor nem játszottam vele.
Már az első 1 óra után oda mehetsz a Főellenséghez. Csak nem érdemes full kezdőként
Érdemesebb inkább felfedezni, fegyvereket életet,gyűjteni és hasonlók.
Ráadásul segítséged is lesz a főellenséghez ha mindent körbe járszNekem 2 alkalommal kellett YouTube videó mert elakadtam egy bizonyos szinten. Nem szégyen és sokat lehet tanulni belőle
Annyi, hogy ne Speedrun videókat nézz mert az teljesen kiforgatja a játékot Sima Walktrough vagy Playtrough
Ajándék csónak ne nézd a lapát!
-
CactuS
Arcképgyáros
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz SidCorky #46493 üzenetére
Nekünk ami bejött az a boomerang fu, moving out, rabbids party of legends - sokkal jobb, mint a super mario party szvsz- , mi ezeket négyen szoktuk játszani általában.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
scyllafren
senior tag
válasz SidCorky #46597 üzenetére
Uj verzioban szinte sosincs benne az osszes regi, es nem "tovabbviheto" az elozo verzio mentese sem. A ket(az elso kiadasnal harom) verzio azert volt, hogy mindenki kivalaszthassa a kedvenc pokemonjait. Az egyszerre kiadott verziok cserelhetnek egymassal, igy lehet a verzio pokedexet kimaxolni. A dontes, hogy melyik verziot akarod, szinte mindig csak felszines: melyik egyedi pokemon tetszik jobban. Pl a Scarlet/Violetben a legfontosabb kerdes: Flintstone-jarmuvet, vagy raketamotort akarsz hasznalni az egesz jatek alatt?
A Switch verziok (ha jol emlekszem) kapcsolodnak egy Pokemon Home "jatekhoz", amivel limitalt cserebere lehet a verziok kozott. De lehet, hogy csak egyiranyu a legtobb pokemon szamara, a Home-ba be tudsz rakni a jatekokbol, de visszafele erosen korlatozott.
A pokemon jatekok kozotti kapcsolat olyan mint pl COD, NFL, Farm Sim kozootti verziok. Sok hsaonlosag, sok kulonbseg, de a jatek alapja, mindig ugyanaz.
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Diablo 3 Nintendo Switch - játékokkal, tartozékokkal
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest