Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyi007
veterán
Nem tudták törölni az esetemben sem és van pár kollega akinek szintén folyamatban van törlése hetek/hónapok óta...
Két hete erről szólt szinte a topic...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
törölt tag
Hiába, kis igazi kreatív cég ez a magyar Vodafone. Most nincs karbantartás hivatalosan a weboldalra kiírva, de az online ügyfélszolgálat belépés gomb a főoldalra dob vissza. Szóval nem működik újfent. Simán lehet mondani, hogy user error.
[ Szerkesztve ]
-
-
Landsmann
addikt
válasz baloghgabor #68704 üzenetére
Én sem tudok belépni. Tegnap még ment, de pont a lényeget, a meglévő adatkeretet nem mutatta. De most már semmit. Egyre jobb. Hála istennek csak kártyás vagyok náluk, így különösebben nem szívatnak.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
pitiless
senior tag
válasz baloghgabor #68706 üzenetére
Nekem olyan 2 nap körül volt a váltás.
-
Silverboy
aktív tag
válasz baloghgabor #68704 üzenetére
Mobile tényleg nem megy, én böngészőből csináltam gépen. [kép] cégesen tiltva van az upload, nekem alapból sem megy az app, mert operát használok, és nincs chrome/ff a telón és rinyál a böngészőre...
[ Szerkesztve ]
„Nem lehet csak úgy hiperűrsebességre váltani. Ha nincsenek pontos koordinátáink, a végén még nekimegyünk egy bolygónak vagy egy szupernóvának! Aztán akkor jóccakát!”
-
Localmatador
tag
Én két hete simán, a törvényileg megadott időn belül áthordoztam a Telekomhoz egy sim-et. Csütörtökön indítottam, hétfőn este minden gond nélkül megtörtént. Úgy voltam vele, ez a CRM sosem lesz jobb, akkor mire várjak? Ahogy letelt a készülék miatti hűség, indítottam a folyamatot.
Szó szerint menekülök a Vodától, Tavaly nyáron két előfizuval szívtam meg, pedig az átállás előtt indítottam a hordozást. Na, akkor 71 (!) napba telt a procedúra, és panasz, valamint kötbér lett a vége. A tökölés miatt elbuktam ~55 eFt extra telefon kedvezményt a Telekomnál, mert megszűnt közben az akciós ár, ezt bezzeg kötbérként sosem lehet behajtani. Soha többet Vodafone mobil! TV-m van még náluk, koaxon jön a jel, azzal nem volt eddig sem műszaki, sem adminisztrációs gondom.
[ Szerkesztve ]
-
jozsef8
aktív tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni Samsung Galaxy S22 Ultra előrendelésében? Először kezdtem egy nem márkaüzletben, onnan átküldtek egy márkaüzletbe, onnan a webshopra. A webshopon nem elérhető, nem tudom előrendelni. Azóta felhívtam a telefonos értékesítési csoportot is, ott sem tudják megcsinálni. Február 24.-ig él az előrendelési promóció, azért ez elég érdekes...
[ Szerkesztve ]
-
eami
veterán
-
Nikaré
őstag
Azt tudja valaki, hogy, ha engem hívnak mint szám nélküli hívó, tehát letiltja és így rejtett lesz, de kikérem a részletes számlát, ott látszik a hivó száma?
Remélem érthetően tudtam leírni ??? -
asdf_
veterán
válasz Nikaré #68713 üzenetére
Nem, mert azon a hívott számok vannak, nem a hívók. De ha fordítva is lenne, milyen logika mentén gondolnád értelmes dolognak, hogy úgy rejtett egy szám, hogy közben mégsem? A rejtett számot a 112 látja kb., meg bírósági, rendőrségi papírra adja ki a szolgáltató (a rendőrségnek meg az igazságszolgáltatásnak, neked sosem).
-
titán
Új munkarendet vezet be a Vodafone
Nehezen értem ami történik. Először azt a rakat szart tennék rendbe, amit csináltak a cégből, utána lehet továbblépni.
-
fiFika
csendes tag
Üdv.
Ma szerettem volna 2 db lakossági, előfizetéses telefonszámot átrakatni hűség nélküli céges előfizetésre.
Azt mondták hűség nélkül nincs céges előfizu.
Nekem bármilyen csomag megfelelne,csak hűség nélkül kellene.Tényleg nem lehet céges előfizetésed hűség nélkül?
-
fiFika
csendes tag
Ilyet tényleg nem akarok 😁.
De a lényeg az lenne,hogy a 2 számot a telenornál meglévő ,céges előfizetésbe szeretném bevinni.
Sajnos az ott meglévő szerződés szerint ezt csak akkor tudom megtenni,ha a vodafone-nál a számokat átírják a lakosságiról cégre. Lényegében csak pár napig élne a vodás előfizu,amint átkerül a cég nevére a 2 szám ,a telenor elindítja a számhordozást.De egyszerűen nem akarják hűség nélküli csomagba rakni. Mert azt mondják olyan nincs.
Átrakják pár napra céges előfizetésbe,2 év szerződéssel. És vihetem a számokat,ha a kötbért megfizetem 😱
[ Szerkesztve ]
-
Nikaré
őstag
Na neee, elmennek a "scrum, squad, agilis" stb ..... ahová gondolom.
Ez már megint a semittevők gyülekezeteinek az ötletelése!!!A cikk is a sok rizsa gyártásból jeles, hiszen ennyi bőven elég lett volna:
"A munkáltató célja, hogy a nem 100 százalékban helyszínhez kötött munkakörök esetében átlagosan heti 3 napot töltsenek a munkavállalók home office-ban és 2 napot az irodában." -
törölt tag
Ez az agilis téma lassan 10 éves valami. Anno, emlékeim szerint a Microsoft próbálkozott vele és bele is buktak. Akkoriban volt egy bughalmaz a Windows. Ez most egy új divat, csak éppen az ilyen típusú fejlesztés hátránya a folyamatos kapkodás és a hibák utólagos javítsa, ahelyett, hogy megcsinálnák jól a dolgot, ha nem is elsőre, de legalább másodikra. Elsőre látványos tud lenne ez az agilis módszer, de hosszabb távon egyenes út a teljes káoszhoz. Igaz ebben már van gyakorlata a Vodafone-nap.!Lehet az ügyviteli rendszer is már agilis fejlesztés volt
[ Szerkesztve ]
-
fiFika
csendes tag
Van valakinek friss tapasztalata az iphone-os
esimmel kapcsolatosan?Még mindig rossz qr kódot küldenek,amit házilag kellene módosítani?
-
Joker88
őstag
kinek lehetne írni, kihez lehetne fordulni,hogy már a 3. számlám érkezik meg, pontosabban csak a fizetendő összeg látszik, de maga a számla nuku. már kétszer írtam a vodafone-nak,email, az oldalukon keresztül,de semmi reakció azokra se , csak a szokásos válaszüzi,hogy " köszönjük a megkeresését "
In loving memory of Garrett Lockhart
-
titán
-
Menor
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék a 10 mbit/s korlátozásról amivel a Red Plus és még néhány alternatív csomag jár. Mire elég ez a sávszélesség? Elsődlegesen Youtube, Netflix, Hbo Go miatt érdekelne. Mennyire akadásmentes, milyen felbontással megy, stb. A jelenlegi, flottás csomagomban elég sok internet van, de az korlátos az adatmennyiséget tekintve, viszont nem korlátozza a sebességet. Lehetőségem lenne némileg többért, kedvezményesen váltani, de nem tudom, hogy a korlátlan adatmennyiség mellett a korlátozott sebességgel jól járnék-e, kissé tartok a sebességkorlátozástól, illetve nem szeretnék többet fizetni kevesebbért. Kérem, akinek ilyen korlát van a mobilnetjén, ossza meg velem a tapasztalatait. Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest