Hirdetés
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- janacsi: Kasztrendszer?
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
-
LOGOUT
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
AMD Power
titán
Fura a Vodafone ajándék 5GB nete. Napok óta 4G használom a telefont. Ma a 1.5 órás F1 időmérőt 1080p néztem mobiladaton... meg sem mozdul a 5GB,hogy fogyna bármit is. A több 100mb térkép frissitéseimről nem is beszélek..
-
tika06
csendes tag
*törölve*
-
mickemoto
őstag
Az miért van hogy amikor elfogy a mobilnetem akkor a mobil app sem indul?
-
törölt tag
válasz
Kicsirics77 #65531 üzenetére
Én tegnap csuklottam... van összefüggés? (Azt nem tudom...)
Amúgy a fiók-regisztrációra rátérve, visszatérve, több regisztráció is van egy mailen, és úgy nézem a fő-szám és a többi is azonos mailel rendelkezik, egy kivételével.
Másik érdekes dolog, hogy ki/be jelentkezés után nálam időről időre le-le hal a weboldal (és ami még érdekes egyik böngészőből sem müködik olyankor privát módban sem)... pedig mikor csináltam a regisztrációkat működött rendesen... itt még ez eltart egy darabig úgy látom... lehet ez is oka, annak, hogy nem jön email-ed... esetleg üfsz-t érdemes felkeresni, jelezni nekik a problémát ha más nem.
"A biztonságos kapcsolat sikertelen
Hiba történt a következőhöz csatlakozáskor: www.vodafone.hu. PR_CONNECT_RESET_ERROR
A megtekinteni kívánt oldal nem jeleníthető meg, mert a kapott adatok hitelessége nem ellenőrizhető.
Lépjen kapcsolatba a webhely üzemeltetőjével, és értesítse a problémáról." -
[-HERO-]
senior tag
válasz
#33802016 #65522 üzenetére
Sajnos ezen mar tul vagyok, semmit nem tudtak javasolni vagy csak nem volt hozzaerto kollega…
Kicsirics77:
Igen letezik ilyen minibazis de csak vezetekes internettel hozhato uzembe, nekem legalabbis ezt mondtak a vodanal.
800 meterre vitte el a Tarr kft most az optikai gerincet, csak azt a 800 metert 3,5 millioert kotnek be… -
Kicsirics77
veterán
válasz
4Grider #65532 üzenetére
Nem mondtam,hogy van ilyen, csak a hivatalos verzióra mutattam rá,hogy a szolgáltató ezt tudja biztosítani, legálisan használható és nem fog az nmhh sem menni méregetni meg büntetni jogtalan frekvencia és eszközhasználatért.
Nekem otthon a lakossági van, bent a házban több mint elég mindenhol, az 100nm amit lefed plussz néha az udvaron is elkapom a jelet ha szerencsém van. -
baloghgabor
aktív tag
Nekem augusztus utolsó napján leemelte az elmaradásokat. Viszont ha éppen sikerül belépnem, azóta is tartozást mutat, lejárt határidővel! Igaz még csak négy nap telt el azóta.....
Netes, homenetes előfizetés meg össze van kutyulva a GPS-es vacakkal, egyben van az összeg, mintha a homenet lenne annyi, a másik meg sehol (fillérre egyezik az összeg, ha összeadom a három tételt, mert van még a kütyü része is). -
Joker88
őstag
Nah, tegnap este jött sms , számlám érkezett.. Összeg nem volt benne,ezért furcsálltam.. Mikor hazaértem számítógépről bejelentkezek az oldalra - a telefonos Voda alkalmazás hibával kidob természetesen ezért használhatatlan..
szóval, belépve az oldalra, döbbenet.. 45.000 Ft-os számla( igaz két hónapja nem láttam számlát,de az is max 15.000 ft-nak kell lennie /havi 5490-es előfizu mellett/ )
Nagy nehezen engedi letölteni a számlát.. Erre a számlán egy totál más előfizetői néven,más telefonszámon lévő számla
Vannak még bajok#mileszveledvodafone
-
4Grider
nagyúr
válasz
Kicsirics77 #65529 üzenetére
3000 m2-nél nagyobb épített területre? Melyik az az eszköz?
-
wwhy
veterán
Minden szent forog a sírjában, akikre az ügyintéző esküdözött, hogy pénteken este a számhordozásom meg fog történni
-
törölt tag
válasz
Voice24 #65527 üzenetére
No megnéztem, a telefonszámokhoz, lehet azonos kapcsolattartói emailt megadni. Nekem így van, és ment. Igaz én emiatt inkább telefonszámmal jelentkeztem be, hoztam létre fiókot. (gondolom az azonos email a fiókba való bejelentés miatt (és hogy csak ott lehet kérelmet elfogadni) nem gond. Ha simán a küldött email-be lehetne, az már neccesebb lenne.. .de nem így van...
Ezek után megpróbáltam, mi van akkor, ha.(a 2 számomhoz létezett myvoda fiók, ami most egy alá került).
Ha a másik számra akarok bejelentkezni, megadva a tel számot, jelszót, ezt az üzenetet kapom: Tehát vhol be kell állítani a dolgokat. Gondolom akkor erre szolgál a két korlátozott meghívási lehetőség (de lehet rosszul gondolom).Talán a legegyszerűbb, ha felhívod az ügyfélszolgálatot, és segítenek majd... (már ha tudod az ügyfélbiztonsági kódokat, lehet kelleni fog, nem tudom)
(#65524) MadMancs viszont olyan megoldást írt ami lehet inkább neked az igényeidre szabva van
"Sikertelen bejelentkezés
Tisztelt Ügyfelünk!
A belépés ennek a telefonszámnak a használatával jelenleg nem lehetséges.
Korszerűsítési fejlesztéseink következtében megváltozott felhasználóink kezelése.
Minden telefonszámodat egy közös My Vodafone fiók alá csoportosítottuk. Mostantól a fiókhoz tartozó azonosító és jelszó megadásával tudsz majd bejelentkezni, amin keresztül minden mobilszolgáltatásodat elérheted.
Amennyiben te vagy a fiók szerződött előfizetője, úgy a belépéshez kapcsolattartói e-mail címed vagy a kapcsolattartói telefonszámod használhatod.Részletek
Ha nem te vagy az előfizető de a telefonszám használója vagy, akkor az előfizető tud számodra hozzáférést adni.További részletek"
-
asdf_
veterán
válasz
Voice24 #65523 üzenetére
Mi lenne, ha kipróbálnád, hogy valakit "meghívsz" mint alfelhasználót kiosztod neki a megfelelő jogokat és kipróbálnád mi történik? Majd meglenne, hogy ez az, amit akarsz? Az alfelhasználók nem telefonszámmal, hanem emailcím+pass kombóval lépnek be, és csak ahhoz férnek hozzá, amihez a főfelhasználó jogot ad. Nem olyan bonyolult ez.
-
MadMancs
veterán
válasz
Voice24 #65523 üzenetére
Akkor mêgegyszer.
Meghívással ugyanúgy megy minden tovább, attól hogy mailt kell megadnod meghívóhoz, ő meghívó al ugyanúgy a saját számával fog my voda profilt létrehozni, és saját számával fog belépni. Most hogy ő a saját belépésével mind az 5 számot lássa vagy csak 3 at esetleg csak a sajátját, azt már te döntöd el.
Saját példám: fő számmal belépve látok mindenkit, hugomnak úgy küldtem meghívót hogy csak a sajátját láthassa. Így is van, belép, és ott van az ő száma.
Leegyszerűsítve, minden úgy van mint eddig, csak eddig boldog boldogtalan regisztrálhatott my voda profilt minden számmal, most a tulajdonosnak (azaz a legelső szám használójának, tulajdonosnak ) ehez engedélyt kell adni. Na ezt az engedélyt küldöd el emailben.
És igen mind az 5 számhoz külön email cím kell, mivel 5 külön my voda profil. -
Voice24
őstag
válasz
#33802016 #65520 üzenetére
Akkor még egyszer: flottában 5 db előfizetés fut a nevemen. A nagy változás előtt két külön fiókban voltak, egyikben 3, másikban 2 telefonszámmal. Addig a két fiókba a fiókokban lévő telefonszámok bármelyikével be lehetett lépni. Most a változtatás ezt a két fiókot egybe vonta, és a párom számát tette meg fő előfizetésnek, azaz ő adhat hozzáférést a többinek ehhez az egy fiókhoz. Tehát jelenleg csak a párom telefonszámával és a fő számhoz regisztrált email címmel enged belépni a fiókba, a másik 4 telefonszámmal nem. Nem azt akarom, hogy a többi négy számnak saját fiókja legyen, hanem ahogy korábban, mind az 5 számmal be lehessen lépni ebbe az egy fiókba (mivel itt van mind az ötnek az összes adata, információja).
-
törölt tag
válasz
MadMancs #65508 üzenetére
Én megkérdeztem az adategyeztetés, és a fiók regisztráció kapcsán, mi ez a "rendelés". Azonositó alapján nem tudja megnézni... (meg amúgy is, mi az azonosítási száma - birodalom visszavág, egyik monológját idézve).
Mivel, erről fogalmam sincs, sosem volt használva... így annyiban maradtunk, hogy a "rendszer, mindent megrendelésnek ír" ha regisztrálsz egy fiókot akkor is könnyen lehet, ez, vagy adategyeztetés stb miatt...
Mindenesetre, mint itt korábban vki mondta online, semmilyen számla, vagy ilyesmi nincs... így lehet tényleg a regisztrációt tekinti annak... majd kiderül... "a rendszer még nem teljes, van mgé mit dolgozni rajta" vmi ilyesmit mondott az üfsz-es...
-
törölt tag
válasz
Voice24 #65504 üzenetére
"De ha sikerül is hiba nélkül ezt végigcsinálni, ha jól sejtem, akkor is csak a meghívott email címekkel enged belépni, a fiókban benne lévő telefonszámokkal nem. Ezt nevezem én gagyinak."
Rosszul értelmezed. A te fiókodba belépni "fizikailag" senki sem fog.
A meghívott fél fiókjába (saját fiókjába, ugyan úgy ahogy eddig is telefonszám+ jelszó bejelentkezik), és a saját száma alatt ott lesz egy név - arra kattintva fogja elérni a megosztott fiók adatait.Hasonlóan, mint telekomnál.
Tehát a lényeg, be lehet lépni telefonszám és jelszó megadásával, de nem a tiédbe kell - ha sikeresen összekapcsoltad, hanem a meghívott profiljába, fiókjába. És Ő onnan már eléri a tiéd.
-
retroid
senior tag
Aki teheti NE váltson még e-simre!
Nagyon megjártam (szerencsére csak pár órás sztori volt)
Bementem az egyik budapesti pláza vodafone üzletébe hogy váltsak e-simre.
Hiba volt. Nagy hiba.
A folyamat közepén lehalt a szerverük és a fizikai sim már blokkolva lett az e-sim meg nem jelent meg. Konkrétan megszünt a telefonszámom pár órára. Sehogy se lehetett engem elérni és se tudtam elérni senkit mert se telefonvonal se net nem volt a telefonomon.
Szerencsére pont moziztam és mire visszamentem sikerült a folyamatot befejezni és már megy az e-sim.
De bele se merek gondolni mi lett volna ha ez nem végződik a nap végére jól.. Kitudja meddig nem lett volna telefonszámom...
Saját felelősségre vágjatok bele! Legyen kéznél tartalék sim kártya v másodlagos telefonszám -
AMD Power
titán
Srácok neken még mindig nincs számlám. Se a telóra se a céges előfizura...
-
[-HERO-]
senior tag
válasz
4Grider #65500 üzenetére
Bocsanat de ezt nem igazan ertem.
lehet rosszul fogalmaztam vagy rosszul tudom az eszkoz nevet.
en valami olyanra gondoltam ami felerositi az adott jelet vagy ez tilos?
Lopni csalni messze all tolem, ha ez legalisan nem megoldhato akkor termeszetesen abszolut targytalan a dolog.esetleg valami mas megoldas nincs jel felerositesre nagyjabol adott teruleten belul?
-
MadMancs
veterán
Halljátok, Vodafone jeles adatvédelemből.
Megjelent egy 0Ft os számla (augusztus), letöltöm pdf, majdnem szívinfarktus, valaki vásárolt egy Galaxy Flip 3 5G részletre, nézem ez egy vadidegen számlája, rajta név cím, telefonszám, előfizetési azonosítók, letöltöm mégegyszer, akkor egy S21+, ugyanaz, csak más személy, harmadszorra már a saját számla, mint kiderült a múlt hónapban rendelt elofizu SIM 0Ft os díja.Ez azért nem kicsit gáz.
-
Voice24
őstag
válasz
#33802016 #65497 üzenetére
Csak emailt enged beírni a meghívotthoz, telefonszámot nem. Én pont azt szeretném, ami régebben is volt, hogy a fiókba mind az öt telefonszámmal be lehessen lépni, ami a fiókhoz tartozik, mert jelenleg csak az alap email címmel, vagy a párom főszámnak kinevezett számával lehet belépni.
Az általad írt lépéseket végigcsináltam, de ahogy mondtam, a honlapon bedobott ablakban az elfogadom gombra kattintva jött a "váratlan hiba történt" üzenet. De ha sikerül is hiba nélkül ezt végigcsinálni, ha jól sejtem, akkor is csak a meghívott email címekkel enged belépni, a fiókban benne lévő telefonszámokkal nem. Ezt nevezem én gagyinak.
-
asdf_
veterán
válasz
Littoral #65502 üzenetére
Így, hogy ki se kell mozdulni otthonról, a netkártyáról töltve teljesen megfelelő
Néha hallgatok taxisokat cb-n, ide jellemzően csak a cifrább kérések kerülnek ki, hogy gyereküléses taxi kell, vagy 40x60x120-as valaminek be kell férnie a kocsiba, 5-en vannak, vagy magasépítésű kell, sok olyan is van, hogy kaját kell kifizetni és elhozni, vagy valami tárgyat fuvarozni, utas nélkül. A múltkor volt egy ilyen kérés szombat délután, hogy szelvényt kellett volna elvinni lottózóba feladni, meg visszahozni (pesten). És csak néztem ki a fejemből, hogy annyi de annyi módon lehet feladni egy lottót úgy, hogy nem megy el az ember a lottózóba, de ez, hogy taxit hívok hozzá és feladatom, ez sosem jutott volna eszembe
No meg ennyire nem is bíznék a nyertes szelvényemben, hogy ez megérje azt a párezer forint pluszt...
-
Littoral
aktív tag
válasz
norrberth #65494 üzenetére
Én kényszerből vagyok most itthon (home office-ban), de jól jött ez a regisztráció. Nem mondom, hogy nagy felhasználó vagyok, de azért havi három-négy alkalommal tolok be egy-egy szelvényt. Így, hogy ki se kell mozdulni otthonról, a netkártyáról töltve teljesen megfelelő, és
az orromat is tisztíccsamég sms-díj sincs. Telenorból egyébként működik királyul az sms-játék, de mostanában inkább a weboldalon tolom. Erre mondjuk érdemes figyelni... -
norrberth
addikt
válasz
#33802016 #65498 üzenetére
Bankkártyával lehet fizetni és tölteni pénzt az egyenlegedre.
És abból lehet vásárolni.
Simple pay el nekem egyszerű.Van Banki átutalásos befizetés is.
200 ezerig érkezik a nyeremény összege a szerencsejáték egyenlegedre.
Onnan utalhatod egy általad megadott bank számlaszámra.
Vagy forgathatod vissza be.
Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest