Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • eami

    addikt

    válasz Rick4 #24725 üzenetére

    az a baj, hogy nehéz ezt a problémát levezetni csak mobilneten. Én "szívesen" fizetnék akár havi 10-18 ezret is amennyiben, a havidíj mellé járna ingyen egy normális telefon, akárcsak egy országgal arrébb. Persze ebbe az irányba kár is elmennünk most ;)

    Sokan mondják, hogy drága a net itthon és azért nem fizetnek elő. Én úgy gondolom hogy nem drága, csak keveset kapunk érte. Többi szolgáltató sem jobb, nagyjából egy árra van belőve az összesnél. Néha egy kicsit ez olcsóbb, néha meg az. Én szeretem a vodafonet, 10+ éve vagyok előfizető, messze stabilabb net/hang szerintem mint a másik kettőnél. Hogy akkor miért nem írok alá hűséget? Alap tarifánál azért, mert nincs miért... mint ahogy írtam drágábban kapok készüléket mint függetlenül. Netre meg azért nem mert évről évre változnak a tarifkál (volt hogy 5 havonta) ezt kihasználva pedig váltogatok vodán belül arra ami jobb. Zsebnet már egy ideje nem változott, lassan érik már vmi frissítés ott is (remélem).

    Azt alap tarifáknál szinte csak a lebeszélhető perceket növelik a netet nem. Szívesen látnék egy fordított arányt, akár azonos áron, és akkor nem "sírna" a szám ;)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés