már lassan egy hónapja, hogy írtatok, azóta akarok válaszolni
pedig amit írtatok, azt azonnal elolvastam.
szóval elnést kérek érte!
(#2182) gyapo11
(#2176) schawo
(#2173) gyapo11
(#2177) Digitalpimp
(#2155) lugosi
arra jutottam a röpke egy 1 hónap alatt, hogy igazatok van. aztán, hogy mennyi időm lesz a kések fenésére, azt még nem tudom, de legyen így... vagyis újfent ajánlást kérek szépen tőletek.
azt vettem ki szavaitokból, hogy EZ is csak félmegoldás lenne, akárcsak EZ. bár utóbbi, azért már csak-csak. vettem valamelyik nap az auchan-os Fontignac kollekcióból egy hámozót és egy ollót. olló már kellett, a hámozót pedig azért szereztem be, hogy legyen min gyakorlatozni
szóval... a lényegre térve: miket szerezzek be? jóhet a végleges megoldás, ne kíméljetek!
jóhetnek a fenőkövek, vagy bármi, amivel hosszó távon elégedett lehet egy magamfajta amatőr paradicsomkaszaboló persze, az olcsó, egyszerű és jó megoldást keresem, de ha ez együtt nem megy, akkor inkább legyen jó!
jut eszembe... a megvett fontignac hámozó ugyan éles, de nem az igazi. a paradicsomon fűrészelni kell.
vagyis, gyárilag nem egy hű de komoly az az él. paprikát pl viszi, mint a vajat. de azt azért már megtanultam, hogy a paradicsom az igazán mérvadó. azon azonnal érezni, ha valami nem olyan, mint kellene.
schawo nagyon köszönöm a felajánlást! megbeszéljük. ha kíváncsi vagy a remek fontignac-ra is, hogy milyen élezni, azt is fel tudom ajánlani azért remélem nem serbli acélból van.
köszönöm mindenkinek az eddigieket és az elkövetkezendőket is
[ Szerkesztve ]
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever