- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- svajcsik18: email csere
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
válasz
Lev Abalkin #7049 üzenetére
Nagyon úgy tűnik.
#7004 djeperto:
Ez a pengeforma mennyire használható a hétköznapokban?Egyéb:
A zsebklip nélküli bicskákat ti hogy hordjátok magatokkal? Megfér egy zsebben a telefonnal, vagy másik zsebben, esetleg nem is zsebben hordjátok?
A klipes bicskáim simán elférnek a telefon mellett, és mivel a klippel rögzítve vannak, nem mozognak, nem bántják a telefont. De most szeretnék egy klip nélkülit, másik zsebembe viszont nem szeretek pakolni (max. zsebkendőt, esetleg egy vékony tárcát). -
Lev Abalkin
tag
Megöltem a topikot...
-
Lev Abalkin
tag
Kizlyar késekkel van valakinek személyes tapasztalata? Régóta keresek a klasszikus japán tantohoz közel álló foldert, és most megtalálni vélem egy Kizlyar Supreme Whisper "személyében". (Értelmes indokot a miértet illetően ne várjatok tőlem...).
Ezen kívül versenyben még: Stedemon Shy. -
nrg.960
tag
Most a bladeshop-ban neztem a para 3-at, van fekete, ami nem rossz, van camo, ami számomra elcsépelt, hiába szeretem a camo mintát, meg van a dark blue, ami inkább lila, bár lehet élőben az sem lenne rossz. De a piros a szerelem.
Vagy várok, és valamelyik csoporba feltesznek egy szép alig használt feketét jó áron. -
peestike
senior tag
Hirtelen felindulásból elkezdem nézegetni a pillangókat. Utoljára 18 éve volt a kezemben, akkor nagyon jól ment a játék vele.
Most feltámadtak az emlékek, így a böker magnum balisong-tól tudtok esetleg jobbat 10k alatt? -
petipetya
nagyúr
Így hogy van már flipper, nyitófurat, nyitópöcök és slip joint is, nekem is a lyuk vált be a leginkább. A Byrd és a Spyderco közül ez utóbbi kényelmesebb a szabályos kör forma miatt, főleg kesztyűben lehet előny. Valahogy ez a lyuk ösztönösen kézre áll, ezáltal kényelmesebb mint a többi. Nyilván ettől a többi használata még nem kényelmetlen.
-
dzsi23
addikt
válasz
nrg.960 #7031 üzenetére
Nyilván a gyártó is tisztában van vele, hogy az emberek nem szeretik a színeket, vagyis inkább nem merik bevállalni a színeket, a fekete mindig tuti választás, azt a keveset pedig, amit mégis legyártanak, gyorsan elviszi az a kevés ember, akik be merik vállalni.
A QSP Penguint nézegettem pirosban, de nagyon "műanyag" hatása van ennek a piros micartának. -
BloodRay
veterán
válasz
nrg.960 #7031 üzenetére
Ne félj találsz majd jófajta piros bicskát.
Spyderco-ból ezek az exkluzívok, a sprint run-ok nagyon gyorsan elfogynak általában és pont az a lényegük, hogy pontosan ugyan ilyet nem kapni többször.
Viszont vehetsz kb bármilyen Para 3-at és veszel rá külön valami extrább markolatot. -
Fred23
nagyúr
válasz
Lev Abalkin #7027 üzenetére
Azt a legkisebb méretet kéne megtalálni, ami már jól használható is. Lehet, nálam a Lumi már kiesik, pedig ez a front flipper szerintem nagyon vagány.
nrg.960: Én is szeretem a pirosat, meg úgy általában a színeket.
-
momcrew
tag
Óra és kés.
Tudd az időt, hogy el ne kés(s)! -
Fred23
nagyúr
Lumi vs WE Eidolon
Justin Lundquist a tervező mindegyiknél.
Szóval a Civivi Lumi kábé a WE Eidolon olcsósított, tömegeknek szánt változata. Nagyon tetszik ez is, kábé mint a NOx, csak annyira picike.
Meg kéne keresnem a piros nyelű slipjoint késem, az még éppen használható méretű, de tippre a Lumi nyele annál is kisebb, a NOx lehet hasonló. -
Fred23
nagyúr
Hamarosan:
CIVIVI Lumi Front Flipper Knife Black G10 Handle (2.56" Stonewashed 14C28N) C 20024-3:
Overall Length: 6.09" / 154.7mm
Width: 0.81" / 20.7mm
Overall Height (Include Clip): 0.59" / 15.2mm
Blade Length: 2.56" / 65mm
Closed Length: 3.59" / 91.2mm
Blade Thickness: 0.08" / 2mm
Handle Thickness: 0.41" / 10.4mm
Weight: 2.07oz / 58.6g
Blade Material: 14C28N
Blade Hardness: 58-60HRCCIVIVI Mini Elementum Flipper Knife Black Hand Rubbed Brass Presentation Handle (1.83" Gray Hand Rubbed 14C28N) C 18062Q-1:
Overall Length: 4.33" / 110mm
Width: 0.76" / 19.2mm
Blade Length: 1.83" / 46.5mm
Closed Length: 2.5" / 63.5mm
Blade Thickness: 0.09" / 2.2mm
Handle Thickness: 0.32" / 8.2mm
Weight: 1.42oz / 40.3g
Blade Material: 14C28N
Blade Hardness: 58-60HRC -
nrg.960
tag
Spyderco Para 3-at pirosban tartanak valahol itthon, ahol esetleg meg is lehetne nézni?
Most ez kicsit beakadt.. -
petipetya
nagyúr
Bujtás vadászkés, a penge 81mm hosszú, N695 acél, 4mm vastag, holker élszalag, 59HRC, szegecselt csont markolatú, full tang kivitel, grip area teljes hossza a finger choilt is beleszámítva 10.5cm, teljes hossz tok nélkül 20cm, teljes hossz tokkal együtt 22.5cm. A markolat asszimetrikus, fentről nézve a jobboldali rész vastagabb - jobbkezesként ez pont olyan, mintha egy clip miatt lenne vastagabb azon az oldalon, így még kicsit kényelmesebb is. Valahogy jobban bejönnek ezek a kisebb kések, mint a nagy erdő irtó társaik. Egyébként elég nehéz a habkönnyű Mora Classic 2-höz viszonyítva. Árban tokkal és futárral annyi, mint egy alap Pájer kés, annál jobb acéllal. Hasonló méretben és kialakításban Nádasdi EDC vonalát láttam, dupla áron.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- A Panasonic Toughpad IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest