Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2046) gyapo11 válasza schawo (#2044) üzenetére


gyapo11
Topikgazda

Ahogy elkezdtem a keresésnél lépkedni 60 fölött, jöttek a vadászkések, bushkraft stb., de nekem ezek a széles és vastag pengéjükkel nem jók. Már ez a Qing is elég vastag. Talán valami fölfelé görbülő keskeny filéző még jó lenne, ha van olyanban kemény.
Ha abból indulok ki, hogy csak kíváncsi vagyok az igazán kemény kés használhatóságára, akkor az evőkés a jó, azt sokat használom és olcsóbban megúszom.
Ha a legkopásállóbbat keresem, akkor már szóbajöhet a séfkés is. De azt nem hiszem, hogy használat közben csereberélném ha jön egy csont, de azt se szeretném, hogy a sok kipattogzás miatt fűrész legyen belőle, szóval séfkésnek nagyon keményet nem találom jó ötletnek. Evéshez viszont OK, kenyér, paradicsom, szalonna, szalámi stb, ezekhez jó a bármilyen kemény is.
Most nem érdekes az anyag, hogy rozsdamentes, vagy sok szenes, vagy por, mindegy, csak vagy nagyon kemény legyen és/vagy nagyon kopásálló.
Egyelőre akkor nézek S30V anyagú késeket.

menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.