Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Mozilla Firefox (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-06-16 16:30:14

LOGOUT.hu

Mozilla Firefox

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#30326) The DJ


The DJ
addikt

Mintha már kérdeztem volna régebben, de sajnos nem kaptam választ és hiába google a barátom, most még külföldi fórumokon se találok megoldást (vagy csak nem a megfelelő kulcsszavakkal keresek).

Az a problémám, hogy a Firefoxom fülei (tabjai) - pontosabban azok lapozhatósági funkciója - egy idő után befagynak. Szokásom, hogy nagyon sok nyitott tabbal dolgozom. Jelenleg ez a szám 15, de van, hogy ennél jóval több fül van nyitva. Kell a munkám miatt és szeretem, ha nem kell újra megnyitni az oldalakat, amiket sűrűn használok/látogatok. Egy jó ideig semmi probléma nincsen és valószínűleg az átlag felhasználó nem is tapasztalja azt, amit én, mert 1: nem használ ennyi tabot, 2: Nem tartja bekapcsolva a gépét / böngészőjét napokig 0-24-ben.

Tehát az történik, hogy netezek, dolgozom, kattintgatok, és egyszer már nem tudok balra-jobbra görgetni a tabok között. Tehát ugye korlátozott tab fér el a böngészőben, az utána következőeket már a kis nyilacskával lehet lapozni balra-jobbra. Na, nálam ez a funkció hal meg minden egyes nap X óra után. Egyszerűen nem tudom léptetni a tabokat. Ha új linkre kattintok az megnyílik, de nem látszik (nem ugrik a tabok végére a sáv) és ilyenkor se előre, se hátra és csak a böngésző bezárása és újra megnyitása segít. Ez pedig piszok zavaró, mert egyes oldalakon meg kell keresnem a pozíciót ahol tartottam és rengeteg időt elvesz ez a szöszölés. Szeretném, ha lenne erre valami gyógyír, mert nem akarom lecserélni a Firefoxomat valami másra emiatt.

A kiterjesztéseim: Adblock Plus, Adblock Plus Popup addon, Delicious Bookmarks, Download Statusbar, Element Hiding Helper, Firebug, Fireshot, Greasemonkey.

Találkozott már valaki ilyesmivel? Remélem sikerül érthetően leírnom, de ha mégsem világos, akkor megtámogatom képekkel is, hogy értsétek miről van szó. Természetesen mindig a legfrissebb stabil FF kiadást használom (Windows 7 Ultimate 64 bit alatt).

https://wpszaki.hu - Minden, ami WordPress, cikkek kezdőknek és haladóknak.

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Mozilla Firefox (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.