- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- gerner1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
-
LOGOUT
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geresics
addikt
válasz
runner 125 #105122 üzenetére
"Felrakni nem nagy kunszt"
Azért ezen mosolyogtam egy jót!
Már sík üvegre is nehéz (vagy legalábbis ügyességet igényel) szépen ragasztani, egy autó/motor változó alakjára, íveire, illesztéseire pedig már gondolom tényleg szakértelmet (vagy eleinte sok hibás ragasztást) igényelhet. Eddig még kizárólag kirakatdekort ragasztottam, de az sem 2 perces meló volt. Mondjuk ~15 évvel ezelőtt csináltam, de gondolom az anyagok nem fejlődtek akkorát.
Hmm... így jobban belegondolva lehet, hogy mégis?(#105123) vendingo
A festőszalag úgy tudom a nap hatására szeret szépen beleégni a műanyag felületekbe, ezért is olyan fontos, hogy nyílászáróknál mihamarabb levegyék, nem?(Tényleg ne kötekedésnek vegyétek!
)
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest