Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwhy
veterán
Ismeri valaki a T-mobilos "Partner3 Díjcsomag Vállalati Kedvezménnyel" flottát
[ Szerkesztve ]
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
nimfas
addikt
Az alábbi levelet küldtem el a jelenlegi flottámnak:
"Tisztelt XY Kft!
Megkaptam(tuk) díjemelésről szóló levelület.
Szeretnénk felmondani az alábbi néven szereplő szerződéseket a szerződések egyoldalú módosítására hivatkozva.
A szolgáltató általi egyoldalú szerződésmódosítás feltételei idézem:
[link]"Ha a szolgáltató az ÁSZF-ben meghatározott esetekben jogosult az általános szerződési feltételeket egyoldalúan módosítani, köteles a módosításról a hatálybalépését megelőzően legalább 30 nappal az előfizetőket értesíteni, az előfizetőket megillető felmondás feltételeiről szóló tájékoztatással együtt."
Ez ugye nem valósult meg, hisz már a szeptemberi számlában szerepelni fog.
A 2013.09.03 keltezésű levél, melyben értesítenek a minket negatívan érintő változások, 2013.09.19-i postai pecséttel jött."Amennyiben a módosítás az előfizető számára hátrányos rendelkezéseket tartalmaz, az előfizető az értesítéstől számított 15 napon belül további jogkövetkezmények nélkül jogosult felmondani a határozott időtartamú előfizetői szerződést."
Ez minket hátrányosan érint, ezért az alábbi szerződéseket kérem megszüntetni, ill. a telefonszámokat hordozható "állapotba hozni" feltöltőkártyás konstrukcióban.
Név: XY
Ügyfél-kód: 2007000001111
Telefonszám: +36(20)123-4567Név: XY
Telefonszám: +36(20)123-4567Továbbá szeretném megkérni Önöket, hogy a fenti szerződések módosításával kapcsolatos dolgokat itt Siófokon a Telenor szaküzletben intézhessem.
Hétfőn reggel postára adom ezt a levelet tértivevényes formában mind a négy személy által aláírva.
Előre is köszönöm korrekt hozzáállásukat!
Tisztelettel,"
Ez így elég lesz nekik?
Vasárnap elküldtem, ma reggel postán az aláírt változatot... azóta nem válaszoltak az email-re....Ha jól vettem ki a link alatt található szövegből akkor el kéne engedniük a hűségidőt nem???
Vmi jól értő ember olvassa már elRemélem van bennük annyi gerinc, ha nem is engedik el a hűségidőt akkor legalább tájékoztatnak és nem basznak ki 3x30eFt-os csekket :-D
Vagy ez ügyben kérdezzek rá?
Előre is köszönöm!
Üdv.[ Szerkesztve ]
-
harcosparej
tag
-
wwhy
veterán
Aki nemrégiben lépett be DPI-be, alá kellett írnia 2 év hűséget
Felvettem a kapcsolatot a megfelelő célszeméllyel emailben, és azt írta, h 2 év rablánc vanELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
wwhy
veterán
Köszönöm a segítséget SIM only, telót nyilván nem rabláncért veszek
El is küldtem az adatokat, kb. mennyi idő, amíg lezongorázzák?[ Szerkesztve ]
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
dellfanboy
őstag
van itt vki Avonos? tudna segíteni milyen a vodás, csomagja?(állítólag jó)
[ Szerkesztve ]
eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
Vangelis
félisten
Nekem 1 hét volt...
De megy az hamarabb is.
Ma voltam bent telenor üzletben.
Ott azt mondták, hogy panaszkodnak az ügyfelek, hogy több hónapot kell várni...
Nagyon nehezen engedélyezik.
De lehet azok az ügyfelek ki akarják hagyni a mobil-force kft-t. Vagy nem tudom, mert így nagyon gyors!Mondom jah... pár napot!
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
Zeki
nagyúr
válasz dellfanboy #10110 üzenetére
Már vodás?
Év elején még T-mobilos volt. -
O.Lajos
tag
válasz nimfas #10104 üzenetére
de most ez továbbszámlázós? neked ez a kft. küldi a csekket? mert akkor szerintem van egy bökkenő. a szolgáltató ugyanis velük van szerződésben nem veled. ergo az értesítést lehet, hogy megküldte nekik, neked nem kellett megküldenie.
az megint más kérdés, hogy te milyen szerződési feltételeket írtál alá a kft.-vel. valószínűsítem, hogy kicsit mások a rendelkezések (mármint jogszabályi vonalon) ez esetben, de persze ettől még lehet, hogy simán működni fog és elengednek.
a szerződésed hogy szól? hogy változtathat a kft. feléd? milyen értesítés kell stb. stb. -
SárkánySzív
aktív tag
... és ím eljövék az Október elseje!!!
... és a hó végén majd sokan rácsodálkoznak a számlájukra hogy mi is történt a pirosak számlázási rendszerével ... tán elromlott valami... vagy átakarnak vágni a palánkon...
A megfelelő tájékoztatás, és a közös kommunikáció eredménye hozta ezt a helyzetet, de negatív értelemben.Az a feladatunk, hogy segítsük és támogassuk, nem pedig, hogy elítéljük egymást. / Danielle Steel /
-
trec12
addikt
válasz SárkánySzív #10118 üzenetére
Nagyon sokan vannak akik nem követik le a változásokat. Éppen ezért szerintem is lesznek majd páran akiknek ezután fog kikerekedni majd a szeme......
-
Sayuar
senior tag
A miben tartás végett,
Románia Vodafone, prepaid szolgáltatás, havi előfizetés nélkül, de havi megújítható/egyenlegből levonandó opciós díjjal:
havi 2200 Ft (egyenlegből kerül levonásra)
végtelen belföldi SMS, bármilyen hálózatba
2000 perc vodafone hálózatba (gyakorlatilag nem 50 emberrel vagy"flottában", hanem minden vodafonossal)
165 perc más belföldi mobil/vezetékes irányba
150 MB
havi 1 vasárnap ingyen beszélgetés vodafone hálózatbaés mindez másodperc alapon, az első 60 mp. után.
Ezek után a magyar vodafone ajánlata (100 percet ajánlanak flottás előfizetőknek, a kb. 2500 Ft-os havi díjért) kicsit arcpirongató....
[ Szerkesztve ]
-
mokus1
addikt
Sziasztok! Gondolkoztam pár hete, a flottám lecserélésében. Döntöttem. Bm flottába szeretnék belépni (tudok is). Vodanál telefonszámot pénzért tudok megtartani? tarifát pontosat nem találtam csak annyit udok hogy 9-12ft, net ha minden igaz sajnos csak külön van. A váltás hogy működik ? Egy hónapban kapok majd 1x T-s és vodas számlát is? köszönm
-
mezzanine81
csendes tag
Azok közül, akik elfogadták a 100 percet, látszik is nekik a Voda online-on? Mert nekem még semmi...
-
harcosparej
tag
válasz Vangelis #10111 üzenetére
Sokan Telenor üzletekben akarják igényelni a DPI-t (Narancsos irodából elhajtották őket). Régen esetleg még valamilyen formában működött, de ismerősöm szerint (aki ott dolgozik) megnyugtatás vagy Isten tudja miért egyes üzletek az ügyfelek kedvéért továbbítják aminek szinte biztos a vissza utasítás (mert nem így működik). Mivel vannak olyan emberek akiknek ebben a szervezetben továbbítási joguk van mobil force felé (lásd a mi kedves hölgyünk akit cekkk intézett) 1-2hét alatt kész. Sima Fidesz irodás kérelem leadásához kell egy tag aki igazolja a kérelmed jogosságát (itt is elég sok a visszautasítás). Mi megkaptuk mivel engedéllyel rendelkező küldte tovább. Nem olyan egyszerű a bekerülés csak ha van kontakt. cekkknek jövök egy virtuális csokival érte hölgynek meg egy virággal
„Ami jön, fogadjátok, ami megy, engedjétek! Ennyi az egész.”
-
harcosparej
tag
(#10122) mokus1 Attól függ, ha a jelenlegi flottádban te vagy közvetlenül szerződve a vodával és nincs hűséged akkor díjmentesen elhordozhatod. Nem ismerem ezt a Bm flottát, de ha megkötöd velük a szerződést hordozásig adhatnak egy ideglenes számot amit később felül írnak a jelenlegiddel. Ameddig él a vodás előfizetés addig kapsz egy számlát mikortól él az új onnéttol kapod az újat. Max pár nap fedésre lehet számítani nem egy hónapra.
[ Szerkesztve ]
-
NorbiG2
tag
válasz dellfanboy #9735 üzenetére
Szerintem a dpi a legnagyobb. 2/3 tuti megvan
Biztos van nála nagyobb flotta, több csomaggal, de ott sok esetben csak csomagokon belül beszélnek ingyen egymással, flottán belül nem. Ahogy megfigyeltem ezeket. Bár ez nem 100%. -
NorbiG2
tag
válasz SárkánySzív #9818 üzenetére
Jaja, Forma 1-re van pénze a vörös kutyáknak, de Csongrád mellett Bokroson sok lakásban nem lehet telefonálni a vodafossal, mert olyan gyenge a térerő, hogy ki kell menni az udvarra! Na, ezt reklámozzák az itt hiéna módon leskelődő kutyáik! Bár ezt a térképet kinagyítva ott a faluban csak kültéri a lefedettség, meg az ország igen sok területén is. Nem a Forma 1-re kéne költeni, meg a pénzt kitalicskázni az országból!
Lenne nekik mit fejleszteni! Mert az ilyen, az nem szolgáltatás, hanem egy semmi, egy szar!
Tehát amint lejár a hűségünk, menünk dpi-be. Vagy 10 előfizető, ami havonta 50-60 ezer Ft mínusz lesz nekik.http://www.vodafone.hu/uzleti/kozep-nagyvallalatok/miert-a-vodafone/megbizhato-halozat/lefedettsegi-terkep
-
Dave1984
őstag
válasz NorbiG2 #10129 üzenetére
Azért a Telenyomor se piskóta.Nagyszüleimnél még kültéren is vadászni kell a térerőt,T-Mobile GPRS-el 'hasít',egyedül a Vodának van hspa lefedettsége(beltéri) 600fős kisfalú Tolna megyében!Többek közt DPI ezért is kilőve nálam!Fontosabb,h.mindig elérhető legyek(családi okokból),mint az olcsóbb percdij!És a 5egjobb,h.a Telenor térkép szerint,itt beltéri lefedettség van lol
[ Szerkesztve ]
Nekem a tudat nem ad szabad utat
-
LógaGéza
veterán
Nyugalom mindenkinek, jönnek mostmár nagy iramban a hálózatfejlesztések - most hogy megtörténik a Digitális Átállás, és felszabadul egy nagy adag frekvenciasáv, már csak pár milliárdnak gazdát kell cserélnie, és mindenki boldog lesz
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
Gizmo94
veterán
Na most azt nem gondold, hogy a Telenor nem talicskázza ki a pénzt az országból. Egyáltalán nem toleráns, kifejezetten simlis multimentalitás jellemzi azt is. Amúgy a hálózatától csodát ne várj, sőt, még sokat se, 19 évig voltam náluk és rengeteg felé szar, bármerre mentem az országban, autópályán is állandóan szakadt. Bp.-en is volt vele gondom bőven, de a vidéket azt tényleg hagyjuk..
-
nimfas
addikt
válasz Broki1 #10134 üzenetére
Hali... flottához csatlakozási díj volt?
Továbbá akinek már jött számla... a Mobil Force Kft-től jött a számla, vagy a Telenortól, tehát tied maradt a szám, vagy a Kft-é?
Most intézem a számok jelenlegi flottából való elhurcolását... DPI alap a kiszemelt.
[ Szerkesztve ]
-
harcosparej
tag
válasz nimfas #10135 üzenetére
Saját neveden marad a telefon szám, közvetlenül szolgáltatóval szerződsz. Mobil force kft csak a flotta kezelő. Későbbiekben tőlük vehetsz telefont vagy esetleges problémáiddal őket kell keresni, nem a Telenort.
-
zuglólakó
csendes tag
válasz harcosparej #10142 üzenetére
Én azt az infót kaptam tőlük, hogy ők csak a beléptetéshez kellenek, probléma esetén a Telenor ügyfélszolgálatot kell keresni. De telefont a kft.-n keresztül tudsz venni.
-
nimfas
addikt
válasz harcosparej #10142 üzenetére
Köszi a választ a többieknek is! Meg vagyok nyugodva....
Kicsit macerás volt szabadulni de már sínen vagyok(gyunk)... (csak nehogy jöjjön a vonat)
Kellett egy lemondó nyilatkozat a jelenlegi flottától, feltöltősre átrakni, és onnan már egyszerű....
-
pampika
őstag
ööh, mert az jobb, hogy pár éve az nagy T, pest alatt a vonaton nem tudott olyan hálózatot adni, amivel ne szakadt volna meg a hívás max. 1-2 percenként? vagy hogy haveromat panni hálózaton nem tudom elérni, pedig dunaújvárosban/szegeden van a belvárosban?
mindegyikbe bele lehet kötni elég sok dologért sajnos. -
sirkan13
aktív tag
Ma hívtak a vörösöktöl,nemtudják teljesíteni a szerződésben foglaltakat,hogy a 100-perc ne a gálozaton belüli hívásokra menjen el amíg tart a havidíj.Az aláírt hűség időt törölték.
-
cekkk
veterán
válasz sirkan13 #10147 üzenetére
Nekem a héten még azt mondták, hogy dolgoznak ezen, én is kértem, hogy engedjék el a rabláncot, de nem akarták, egyszeri 10 ezer forintot akartak jóváírni a félre tájékoztatás miatt.
Mondtam is nekik, hogy ne röhögtessenek. De a legviccesebb, hogy akkor csináljuk úgy, hogy adok nekik egy 70es számot és azt hagy hívjam ingyen, erre mondja a csaj, hogy megkérdezni, majd vissza jön és azt mondja, hogy csak másik szolgáltató számával lehet megcsinálni. Mondom mi a WTF?
Külső hálózati számmal beszélhetnénk ingyen, belül meg nem
Remélem elengednek engem is és viszlát voda
-
Orgi
addikt
válasz sirkan13 #10147 üzenetére
Most ez tök vicces lenne, először azt mondták nekem hogy a +100 perc az belföldire megy, beleértve a vodásat is. Mondtam nem fogadom így el. Szeptember 30-án kétszer is felhívott vmi kiemelt ügyfélszolgálatos, hogy anyja életére félretájékoztatott az előző ügyintéző és a +100 percbe vodás hívás nem számít, az a havidíjból megy, a +100 csak hálózaton kívüli.
Mondtam így korrekt és elfogadtam az ászf módosítást, bementem aláírni a +100 perces szerződés-módosítást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest