Hirdetés

2024. június 18., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-06-07 08:51:53

LOGOUT.hu



Mobil flottát, de milyet?

Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.

Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!

Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!

A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.

Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.

A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#59001) sifarr válasza axioma (#58999) üzenetére


sifarr
senior tag

Nem is ertem mit csodalkozik, a felmondas - megfelelo szabalyok betartasaval, ami jelenleg 60 nap felmondasi ido - mindig is rendelkezesere allt a szolgaltatonak is.
Ennél rosszabb is lehet a helyzet.
A CP Kft-nek volt egy flottaszerződése a Yetivel. Mi mindnyájan ennek a szerződésnek a dolgozói csomagjaiban vagyunk/voltunk. Viszont egyikünk sem ismeri a flottaszerződést.
Amikor a flottaigazolással szerződtünk a Yetivel, akkor lényegében és látatlanban elfogadtuk, hogy a flottaszerződés dolgozói csomagjára vonatkozó feltételeket elfogadjuk. Nem tudhatjuk, hogy nincs-e a megszűnt flottaszerződésnek olyan rendelkezése, hogy a szerződés bármely okból történő megszűnése esetében a Yeti a dolgozói csomagot használókat átteszi/átteheti egy másik díjcsomagba.
Én sem tudom, hogy van-e ilyen rendelkezés és ha van, akkor mit tartalmaz. A flottaszerződések azonban általában tartalmaznak rendelkezéseket a megszűnés esetére.
Tehát akár azt is megteheti a Yeti, hogy kérdés nélkül áttesz, ha ilyen lehetőséget tartalmaz a megszűnt szerződés. Az más kérdés, hogy a KÜF-típusú flottáknál ezeket nem szokták közölni az ügyfelekkel.

(#59002) snooze válasza kásás (#58997) üzenetére


snooze
veterán

passz..ez van fent..😊
link

GO Gunners!!!

(#59003) tamikomac válasza qltsar (#58982) üzenetére


tamikomac
aktív tag

Én olyan vagyok, aki megnézi milyen mély a nyúl ürege.
Ez most kényszerűség, nem a KÜF, annak nem voltam tagja, hanem a Yettelen keresztül volt egy "világbajnok" tarifám, ami már nincs. Lassan egy hónapja nézek ilyen-olyan flottákat és biztos van ami nem jutott el hozzám, de nagy csodák bizony itt sincsenek. Nagyon különbözőek az igények, kinek ez, kinek az. Pl. ha valakinek nem kell net, elég a belföldi korlátlan beszélgetés, az 4490 Ft-tól megoldható mindenféle csinadratta nélkül, de feltöltősként is megy 5000-ből. A gond a net. Úgy veszem észre, hogy a szolgáltatók ezt kezdik el ismételten aranyárban adni, akár flotta, akár nem. A beszélgetés mehet padlógázon, nincs már végződtetési díj, bár mikor volt, akkor egyik zsebből vándorolt a másikba a pénz.
Nekem pl. bőven elég lenne 120-150 perc beszélgetés, de mellette jó lenne 20-25 GB net (időnkénti hotspot miatt), és erre már alig-alig van találat úgymond jó áron. Persze kinek mi a jó ár. És a minőség. Most kicsit áldom magam, hogy nem mondtam le a Digi mobilt, a k...@nagyemelés után, mert bizony 2990 Ft-ért 200perc/15gb vagy 0perc/30gb és 10 Ft-os percdíj még a flottákat is üti. Ott egy van, a Voda hálózat és minőség, nálam pl. úgy néz ki nem lesz gond ezzel.
Amit írsz alternatíva XXL és feltöltős szerintem teljesen jó, az XXL-nél a QoS lesz a meghatározó, feltöltősként meg 19 Ft-os percdíj pedig nem is olyan vészes. Ha meg kell néha napján korlátlan akkor lehet venni napi 300 Ft-ért.
Most a KÜF szerződésének a (nagy valószínűséggel) nem meghosszabbítása felkavarta az állóvizet, mindenki mozgolódik, találgat (meg hangfelvételeket kér ki), mi lesz ősszel, milyen rendelet, mindent beszántanak, vagy nem, meglátjuk mi lesz.

Amit birtokolsz, az birtokba vesz.

(#59004) snooze válasza DrBubo77 (#58996) üzenetére


snooze
veterán

ez országváltás a telon? poconál is müködhet?

GO Gunners!!!

(#59005) tamikomac válasza Baltazár123 (#59000) üzenetére


tamikomac
aktív tag

A még tudatosabbak meg beállítják így és helló :) , úgy tudom alapértelmezetten ez be van kapcsolva, csak szinte senki nem nézi.

Amit birtokolsz, az birtokba vesz.

(#59006) zichie


zichie
senior tag

Én egy másik KÜF-höz hasonló yetis flottában vagyok, az "A" betűvel kezdődőben. 200perc/5GB/20sms csomag van. Olvastam, hogy valaki magasabb számlát kapott. Én minden hónap 21-e körül kapom a számlát, de most májusban csak 400 forint körül volt a számla, míg februárban, márciusban 2635, áprilisban pedig (az inflációkövető áremelés miatt) 2843. Nem értem, mitől lett ilyen alacsony, de örülök neki. Ami aggaszt, hogy a számlán van egy ilyen tétel: "Tarifába épített 5 GB adat". Ennek összege 4851 forint. Van egy ilyen is, hogy "Tarifába épített adat kedvezmény (65%)". Ha lejár az egy éves tarifahűségem, akkor ez a 4851 forint lesz az 5GB net ára?
Egyenlőre nem tudok arról, hogy az én flottakezelőmmel megszűntette volna a Yeti a flottaszerződést, de ha megtörténik, akkor hasonló lesz a szitu, mint a KÜF-nél, viszont itt egy év tarifahűség van, ami miatt ha akarnék sem mehetnék publikus csomagba, hiába próbálna rávenni a szolgáltató. Ha lejár a tarifahűség és közben "kilövik alólam a flottát", akkor lépnem kell, mert 5GB net-ért nem fogok 4851 forintot fizetni. Most sem biztos, hogy megéri nekem a csomag, mert legutóbb 3GB netet használtam és kb. 60 perc beszélgetést a 200-ból.

[ Szerkesztve ]

(#59007) azbest válasza Ricsii2001 (#58978) üzenetére


azbest
félisten

Mivel én személyesen kötöttem márciusban, ezért nekem akkor helyben be is kellett fizetni előleget, ami kb az akkori teljes díj nagyságrendje volt (Dinamikus előleg - 15 028 Ft ). Erről egy külön számlát kaptam elektronikusan. A yettel webapon a számláknál, nem ahavi, hanem alul az egyéb számláknál meg is van. Majd 4 hónap múlva kezdik jóváírni.

A szerződésedet a yettel weblapon az elektronikus dokumentomoknál meg kell találd. Ha nem látod, akkor lehet nem jól van felvéve az előfizetés a webes fiókodhoz. Pár hete volt erről beszélgetés. A szerződésben benne van az akkori ár, kedvezményesen és a listaár is A korábbi pdf számlán is rajta kell legyen a kezdvezményesség (törhónapnál persze kisebb az összeg).

(#59008) DrBubo77 válasza zichie (#59006) üzenetére


DrBubo77
Topikgazda
LOGOUT blog

A tarifahűség csak téged köt, a szolgáltatót nem. Tehát kitehet simán publikus csomagba. De ha az kedvezőtlenebb, mint a meglévő, akkor az felmondási jogot keletkeztet.

ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)

(#59009) DrBubo77 válasza snooze (#59004) üzenetére


DrBubo77
Topikgazda
LOGOUT blog

Nagyjából igen. Régen mindhárom magyar szolgáltatónak volt saját kódja a magyar független mellett.
Utána már csak a Telekom különcködött. De mára már a magyar független is megszűnt, közös EU-s kódot használnak.

ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)

(#59010) zichie válasza DrBubo77 (#59008) üzenetére


zichie
senior tag

Kösz az infót. Ha felmondom, akkor viszont bukom a számom, amit a digitől vittem a yetihez. :(( Olyat is lehet, hogy ha mindenképp publikusba akar tenni, akkor én kártyás csomagot választok, amit később áthordozok a telekomhoz (ahol már van egy 20-as számom)?

(#59011) Ricsii2001


Ricsii2001
tag

Még azon gondolkodom, hogy talán azért veszhetett el a kedvezményem, mert április 21-e este (vagy talán már 22-e éjfél után) a Yettel alkalmazásban a szolgáltatásaimban a "Start" mobilnetet lemondtam? Egy hónapig (márciustól áprilisig) a startot használtam, és csak egy hónap után váltottam, mert kevés volt nekem a 4 GB. Amikor az ügyfélszolgálatos aktiválta nekem az Unlimited szolgáltatást, mondta, hogy számlazárást követően fog életbe lépni (ami az én esetemben másnap volt). Vagy az, hogy a Yettel alkalmazásban a Start netet (4 GB) lemondtam, nincs hatással az Unlimitedre? Mert úgy volt, hogy az ügyfélszolgálatos aktiválta az unlimitedet az előfizetésemen, ami meg is jelent a Yettel alkalmazásban, majd én a Startot lemondtam, a lemondásra kattintva.

(#59012) qltsar válasza zichie (#59010) üzenetére


qltsar
addikt

Elvileg lehet. Nalam is ez a terc, ha minden kotel szakad, amennyiben nem talalok normalis dijcsomagot.

(#59013) trec12 válasza axioma (#58999) üzenetére


trec12
addikt

Még mindig nem tudom, hogy miért érné meg neki sok ezer előfizetőnek felmondani?

(#59014) smombodi válasza azbest (#59007) üzenetére


smombodi
tag

A baj ott kezdődik hogy nekem sosem volt ilyen hogy webes dokumentumok :(

(#59015) adamka1313 válasza tamikomac (#59005) üzenetére


adamka1313
tag

Nekem is le van tiltva az appabn minden, pont ezért viszont tegnap mégis csörgött Yettel szám... samsung rögtön spam,potenciálisan csalásként jelentette nem is vettem fel nekik :)

S22Ultra / Google Nexus 7 2012

(#59016) smombodi válasza RoyalAirForc (#58998) üzenetére


smombodi
tag

Ez egy kamu, vagy félreértett valamit a forma.

(#59017) devast válasza Ricsii2001 (#59011) üzenetére


devast
addikt

Ha flottád van, a yettel alkalmazásban nem mókolsz semmit, de főleg nem változtatsz csomagokat. Valszeg ott siklott félre a dolog.

(#59018) trec12 válasza smombodi (#59016) üzenetére


trec12
addikt

Lehet az ügyintézőnek volt élénk a fantáziája vagy mert ezt hallotta házon belül stb.... :)

[ Szerkesztve ]

(#59019) Baltazár123 válasza tamikomac (#59005) üzenetére


Baltazár123
senior tag

megnézem, de ez nem olyan, mint az ingatlanhirdetéseknél, amikor beleírod, hogy közvetítők ne keressenek és az első pár tucat hívás mind ingatlanos? :)

(#59020) mucsgyver70 válasza tamikomac (#59005) üzenetére


mucsgyver70
aktív tag

Yettel alkalmazásban kikapcsoltam a telefonos megkeresés lehetőségét, ennek ellenére ma felhívtak az ajánlatukkal. Udvarias volt és nem erőszakoskodott, mondtam, hogy maradok a csomagomnál.

(#59021) tamikomac válasza Baltazár123 (#59019) üzenetére


tamikomac
aktív tag

Kitűnő kérdés :)
Yettel fiókban is van ilyen "nem kérek ajánlatot", ott több a mókolási lehetőség.
--------
#59015 adamka1313: Túrd át a yettel fiókban is az adatvédelmi beállításokat, lehet találsz még benne aktív dolgokat, az app jó, ha a felét mutatja.

#59020 mucsgyver70:
Akkor passzolom sajnos, egyre gondolok még, hogy pl. két napja tiltottad le, és a rendszernek több kell, hogy érzékelje. Ha ez sem helytálló gondolat, akkor itt egy kezdeti "KÜF-Flotta-Yettel-hívószám, még sincs adatvédelemre" gondolok, erősen idézőjelben.
Esetleg "nem érdekel, akkor is hívlak és lesz ami lesz" is lehetséges, itt biztosan van olyan kolléga aki tudja a választ, de kötheti őt a titoktartás.

[ Szerkesztve ]

Amit birtokolsz, az birtokba vesz.

(#59022) RobinHD


RobinHD
tag

Bestfleet flottába történő belépéshez a személyes ügyintézéskor mástól is kértek eredeti flottaigazolást? Az emailben megkapott nyilatkozat kinyomtatva szerintük nem megfelelő mert nem eredeti...
Jeleztem a bestfleet fele is, mert az ö e-mailjuk alapján csak kikell nyomtatnom és aláírni. Csak kivájcsi vagyok mást is próbáltak már ezzel elhajtani?! :R

Privátra illik válaszolni! :)

(#59023) charg


charg
tag

Két lépésben történt most emelés a Yettelnél?

(#59024) KurtCobain válasza Ricsii2001 (#59011) üzenetére


KurtCobain
őstag

Valószínűleg az ügyintéző elfelejtette bepipálni a kedvezmény rublikát váltáskor. Ahogy a kollégámnál is, amikor telefont vett.
Szvsz ne idegesítsd magad, ha bejelentetted, akkor intézik, és majd jóváírják a számládon.

Mmm'kay?

(#59025) tamikomac válasza charg (#59023) üzenetére


tamikomac
aktív tag

Inflációkövető díjkorrekció
Ilyen már tavaly is volt.

Amit birtokolsz, az birtokba vesz.

(#59026) 4Grider válasza charg (#59023) üzenetére


4Grider
nagyúr

Ha nem pont április 3-án volt a fordulónapod, akkor igen...

(#59027) azbest válasza charg (#59023) üzenetére


azbest
félisten

ha megnézed a számlákat, akkor látszik, hogy azért látszik különböző összeg 3 egymást követő számlán, mert nem fordulónapon volt az inflációs áremelés. Rajta van a közbülső számlán, hogy meddig volt régi és mettől az új tarifa.

(#59028) mucsgyver70 válasza tamikomac (#59021) üzenetére


mucsgyver70
aktív tag

Egy hete kikapcsoltam a telefonos ajánltokat (weboldalon is csak az látszik), mégis megtaláltak telefonon.
Azonban nem izgulok, a weboldalon még nem látszik lejárati dátum:

(#59029) bul07 válasza kásás (#58997) üzenetére


bul07
nagyúr

Nekem A52S ezek működnek
Igen kettő is fent van hogy biztos legyen a rögzítés :)
Cube ACR [link]
Hívásrögzítő – Talker ACR [link]

Cube ACR Ezt most csináltam teszt felvételnek [link] (Mikkor hangosabb lesz Vanda akkor kapcsoltam kihangosításra)

[ Szerkesztve ]

( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette

(#59030) tamikomac válasza 4Grider (#58986) üzenetére


tamikomac
aktív tag

Nagyon köszönöm, ez összelegózható feltöltősből is. Valóban nem Olcsó János, nagyon nem. A Telekom olyan szinten aranyárban adja a GB-okat, hogy döbbenet, mintha azt szeretné, hogy minél kevesebben lógjanak a hálózatukon. És hiába Flotta Net csomagok és nálunk pl. ebből 20% kedvezmény, még így is 21GB 6308 Ft? 7GB 4265 Ft? Tessék? Nem kerül(t) ennyibe a 275 perces KÜF a 24 és 7 GB-tal. És a BestFleet féle 275p/7gb, 275p/24gb sem kerül ennyibe.

[ Szerkesztve ]

Amit birtokolsz, az birtokba vesz.

(#59031) RoSSo3


RoSSo3
senior tag

Sajnos semmi fejlemény a NETegyesületről. Se kép, se hang. Ha bedőlnének, mit javasoltok legjobb korlátlan adatkártya opcióra?
(Eddig rajtuk keresztül iQpro-t használtam nyaranta - jó választás lehet erre a célra az idén is?)

(#59032) CP111 válasza RoSSo3 (#59031) üzenetére


CP111
tag

Triconnect

Infláció mögé bújtatott vagyonelkobzás folyik a világban!

(#59033) CP111


CP111
tag

"Mert a péntek, a KÜF napja....." :DD :P ;]

Infláció mögé bújtatott vagyonelkobzás folyik a világban!

(#59034) CP111 válasza RobinHD (#59022) üzenetére


CP111
tag

Próbáld meg másik Yeti boltban. Hátha ott átmegy a rendszeren.

Infláció mögé bújtatott vagyonelkobzás folyik a világban!

(#59035) RoSSo3


RoSSo3
senior tag

Köszönöm, ránéztem az árakra - hű, ennyire le lennék maradva, hogy ennyit drágult tavaly ősz óta a korlátlan adat? (iQpro-nál jóval magasabbnak tűnnek ezek az árak - de lehet már ott is ezekkel a számokkal kell kalkulálni.)

(#59036) cd930 válasza CP111 (#59033) üzenetére


cd930
aktív tag

Az egyik legfrissebb FB bejegyzésből: "törekszünk rá hogy hónap elejétől"

20+ éve a Prohardveren

(#59037) hbala válasza cd930 (#59036) üzenetére


hbala
aktív tag

Melyik hónap? :)

(#59038) SztiviVander válasza hbala (#59037) üzenetére


SztiviVander
őstag

Melyik honap melyik penteke? ;] Lassan majd jon az hogy "az ev kozepen indul" - melyik ev?

[ Szerkesztve ]

(#59039) tamikomac válasza RoSSo3 (#59035) üzenetére


tamikomac
aktív tag

Miben lenne a SIM, router, vagy telefon és onnan megosztva?
Telekom Dominoban elérhető korlátlan, de az nem lesz routerban használható.
Ha csak a nyári hónapokra kell, szerintem a havi 9900 Ft nem olyan vészes, és nincs hűség.

[ Szerkesztve ]

Amit birtokolsz, az birtokba vesz.

(#59040) SztiviVander válasza tamikomac (#59039) üzenetére


SztiviVander
őstag

Nem tudom honnan veszed hogy routerben nem hasznalhato. De.

(#59041) smallmer


smallmer
őstag

Sziasztok!

Korlátlan csak net kártyára mi a leginkább ajánlott? Az se baj, ha olcsó :D

van olyan amihez lehet egy másik megosztó kártyát igényelni?

(#59042) 4Grider válasza smallmer (#59041) üzenetére


4Grider
nagyúr

Helyszíne és eszköze (miben használnád) válogatja.
Csak a Telekom méregdrága előfizetéses hang- és netcsomagjai oszthatóak multisimmel (de már csak a hangcsomaggal együtt).

(#59043) RoSSo3 válasza smallmer (#59041) üzenetére


RoSSo3
senior tag

Pont erről kérdeztem én is 6 hozzászólással feljebb :)

Köszönöm a Telekomos tippet - hát... Én sokallom, ennél még a Voda is olcsóbb, ha jól számoltam.
Szerk.: routerbe kerülne a SIM.

A Topikgazdának szeretnék jelezni, hogy az összefoglalóban a NETegyesülethez kerülhetne egy kérdőjel. Tagként úgy gondolom, vége a bulinak :(

[ Szerkesztve ]

(#59044) eric.cartman válasza zzola (#58941) üzenetére


eric.cartman
senior tag

Nagyon köszönöm - már gyártás alatt is van a kártyám...

Az aktuális MOHOSZ díjszabásról tudna nekem valaki tájékoztatást adni? (akár privátban is)

Előre is nagyon köszi! :R

[ Szerkesztve ]

" I'm fat, but you're ugly. I can diet... :D "

(#59045) 4Grider válasza eric.cartman (#59044) üzenetére


4Grider
nagyúr

Mivel pdf-ben már nem adják oda, képernyőről tudod a Telekom boltban leolvasni.
Az #58916-ban nagyjából jók az árakt.

(#59046) theooracy válasza CP111 (#59032) üzenetére


theooracy
aktív tag

Most ott 7200 forint a korlátlan. De:
Figyelem!
2024.07.01-től kezdve mobilinternet áraink áremelésen esnek át.

[ Szerkesztve ]

(#59047) Baltazár123 válasza smallmer (#59041) üzenetére


Baltazár123
senior tag

A küf volt talán a legjobb, de az már nincs. Adatkártya már régóta nincs korlátlan nethez. Nem tudom, hogy maradt-e értelmes yetis flotta, ahol még van korlátlan net. Adatmegosztó viszont nem lesz hozzá. Elméletben, néhanapján valakik leadják a régi korlátlan net + megosztó csomagjukat és valahol lehet ilyenre jelentkezni, de kb fel nem fogom miért adna vissza valaki egy ilyent. Illetve, hogy ezt hogyan boltolják-e le utána, az is egy jó kérdés, de csinálják, szóval valami okosság van rá.

A vodának láttam a hirdetését a publikus mobilnet XXL csomag 5755ft, korlátlan net. szerintem ez most a legolcsóbb. adatmegosztó kártya nincs. a kérdés inkább az, hogy milyen minőségű a szolgáltatás ott, ahol használnád.

a tkom persze nem olcsó, de mondjuk egy okosvilág ad 1+2, összesen 3 korlátlan netet, több készülékben, akkor a darab ár már elfogadható. mondjuk egy 2-3e forintos hang csomag (flottában) + 11,5e az okosvilág, az mondjuk 13-15e, 3 telefonon korlátlan net (vagy tablet, router stb). Itt persze a feltétel az, hogy kell-e valakinek 3 korlátlan net. Ha igen, akkor kb 5e az egységár és van még egy hang előfizetés is hozzá, ez elég korrekt ajánlat így, ha erre van valakinek szüksége.

vagy a kisebb korlátlan netjük 8,4e + 3e az adatmegosztó sim + 2-3e forint hangcsomag, ez valamivel rosszabb ajánlat szerintem, mert kb ugyanannyiba kerül, mint feljebb, de csak 2 korlátlan net van, illetve EU országokban csak 29gb, az okosvilág EU-ban 40gb-ot ad.

Abban viszont nincs (még) tapasztalatom, hogy a kis hang csomagokhoz is hozzá lehet-e rakni a korlátlan tkom netes csomagokat vagy muszáj a nagy hang csomagot is kérni hozzá. A táblázat alapján elméletben ez így jó, de lehet apró betűs rész.

[ Szerkesztve ]

(#59048) CP111 válasza theooracy (#59046) üzenetére


CP111
tag

Yeti emelt nekik is és ők is tovább adják. Ennyi!

Infláció mögé bújtatott vagyonelkobzás folyik a világban!

(#59049) CP111 válasza eric.cartman (#59044) üzenetére


CP111
tag

Nem sokat kellett volna visszaolvasni vagy használni a keresőt hogy megtaláld a kérdésedre a választ. :U

Infláció mögé bújtatott vagyonelkobzás folyik a világban!

(#59050) edk-


edk-
őstag

Számlakontrolltól 5650 a korlátlan net. Y, megosztó nyilván nincs. Érdeklődni emailban az info@-on lehet.

"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://cutt.ly/edkelado

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.